💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay bende tam tersi sabah bi uyandım her yanım kan reva içinde bıçaklandım sandım
Yaaa o kadar fazla mı oluyorr ben hiç öyle olmuyorum 2 gün yoğun oluyor 3.gün azalıyor 4 de 1 ped zor doluyor sonra leke leke 10 günü buluyor bitmesi o yüzden deli oluyorum keşke fazlaca gelse hemen de bitse seninki kaç gün sürüyor böyle bebişim

Kızlar selam geldim ben ara ara ağlama krizlerim sürüyor cumartesi yine gidicem betaya baktırmak için düşmemiş olursa yeterince yine iğne yapıcakmış.. kan değerlerimede baktılar kırmızı olanlar ne anlama geliyor anlayan varsa yorumlayabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_0154.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_0155.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 68
İlk 3 gün çok yoğun sonra az az gelıyo kuzum benimki 7 gün bitmiş oluyo

Buraya gel çabuk kaç saattir yoksunuz
Kız napim işten geldim yemek yaptım yedik mutfağı topladım çay yaptım vallahi daha şimdi totom yer gördü benimki de tutturmuş fanfinifinfon dedim bacılarım beni bekler

Dış gebelik olursa iğne yapınca yine kürtaj uyguluyor dimi canım ? Bi de dış gebelik ise bi belirtim olur mu şuan
Bazen uyguluyorlar bazen gerek görmüyorlar duruma göre değişiyor canım sana doktorun ne derse öyle yaparsın kürtaj dan korkma içinde bişey kalmıyor en azından daha önce bir defa oldum zor deil anestezi altında yapılıyor

Hosgeldiniz, bende de 2-3 ayda 1 ara kanama oluyor defalarca bu konuyla ilgili yani kanamalar oldugu zaman doktora gittim, hepsi normal oldugunu kanamanın kendi kendine bitecegini söyledi, benimki resmen regle dönen bir sey oöuyor, sizinki kac gün sürüyor acaba, yumurtlama kanaması nasıl oluyormus anlayabilmek icin soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…