- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.621
Ay bende tam tersi sabah bi uyandım her yanım kan reva içinde bıçaklandım sandımSağol bebeğimm
PArol dışındakiler kesiyor kuzum yaa mecbur kalmadıkça içmiyorum ama migren tutunca dayanamıyorum Allahtan 4.günüm
Bende de 8 tane artık ne kadar fayda ederseEveeet benim varlığım yeter sana kızz
Alt tarafı çiş yapcaz tamam kabul
He vallaa yaparız kız neyimiz eksik
Aynen kuzum baktım şimdi 6 tane kalmış faydası olur mu bakalım
Yaaa o kadar fazla mı oluyorr ben hiç öyle olmuyorum 2 gün yoğun oluyor 3.gün azalıyor 4 de 1 ped zor doluyor sonra leke leke 10 günü buluyor bitmesi o yüzden deli oluyorum keşke fazlaca gelse hemen de bitseAy bende tam tersi sabah bi uyandım her yanım kan reva içinde bıçaklandım sandım
Şifa olsun inşallah canımBen de senin gibiyim kuzum balık yiyemiyorum ben de möllers aldım bakalım bir haftadır içiyorum
Hiç yoktan iyi diyelimBende de 8 tane artık ne kadar fayda ederse
İlk 3 gün çok yoğun sonra az az gelıyo kuzum benimki 7 gün bitmiş oluyoYaaa o kadar fazla mı oluyorr ben hiç öyle olmuyorum 2 gün yoğun oluyor 3.gün azalıyor 4 de 1 ped zor doluyor sonra leke leke 10 günü buluyor bitmesi o yüzden deli oluyorum keşke fazlaca gelse hemen de bitseseninki kaç gün sürüyor böyle bebişim
Sen emret2 tane kobayım hazır
Buraya gel çabuk kaç saattir yoksunuzSen emret
Kız napim işten geldim yemek yaptım yedik mutfağı topladım çay yaptım vallahi daha şimdi totom yer gördüBuraya gel çabuk kaç saattir yoksunuz
Maşallah be kardeşim senin kının durmaya hiç niyeti yokkkKız napim işten geldim yemek yaptım yedik mutfağı topladım çay yaptım vallahi daha şimdi totom yer gördübenimki de tutturmuş fanfinifinfon dedim bacılarım beni bekler
Hiç sorma hep bal yemekten galibaMaşallah be kardeşim senin kının durmaya hiç niyeti yokkk
Az yedir balı az naptın deli bal falanmı yediriyor adama yada tuzu mu fazla veriyonHiç sorma hep bal yemekten galiba
Bizim ki bal fındık fıstık seviyo ya ben napimAz yedir balı az naptın deli bal falanmı yediriyor adama yada tuzu mu fazla veriyon
Yedir yedirBizim ki bal fındık fıstık seviyo ya ben napimama krizi fırsata çevirip bal çöreotu yedircem işte bu ay
Bazen uyguluyorlar bazen gerek görmüyorlar duruma göre değişiyor canım sana doktorun ne derse öyle yaparsın kürtaj dan korkma içinde bişey kalmıyor en azından daha önce bir defa oldum zor deil anestezi altında yapılıyorDış gebelik olursa iğne yapınca yine kürtaj uyguluyor dimi canım ? Bi de dış gebelik ise bi belirtim olur mu şuan
Aman canım iyi takip et yengemi beklettiler hep sonra tüpünü almak zorunda kaldılar seni korkutmam ama ağrın çok olursa direk gidip kan testini yap bekleme ne olur ne olmaz inşallah iğneyle düşerCanım düşmesi için iğne yapıcak bekliyorum dış gebelik maalesef
Oda kesin gitmiştirKovdum
Merhaba bende yeni geldim ekim ayini degerlendiren anne adayi olarak. 5 6 aydir plansiz korunmuyorduk ama bu ay ilk defa gun asiri iliski seklinde degerlendirdik. Bu arada benim bazen ara kanamalarim oluyor sanirim yumurtlama kanamasi oyle tahmin ediyorum bu aya kadar bilmiyordum o yuzden o gunler kanama var diye bos geciyordu ama bu ay o gunleride degerlendirdik. Sat 9 ekim 19 ekimden beri gun asiri iliski oluyor 20 ekimde de yumurtlama kanamasi geldi. Bu ay cok heyecanliyim bakalim bat tarihi belli olmuyor dongu bazen 29 gun bazen 35 gun. Zaman nasil gececek adete kadar bilmem. Bu arada doktor kist vb birsey yok dedigi icin ara kanamalari yumurtlama kanamasi olarak dusundum. Ama cok sabirsizim birileriyle konusmaya ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?