💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Şoyle ki ben normalde 29 ile 34 gun arasinda falan regl oluyorum eskiden daha duzenliydi son 5 6 aydir boyle. Regl baslangicindan itibaren 11. Veya 15 gunler arasinda yani hemen hemen sat ve bat tarihinin tam ortalarinda iki uc gun suren bazen 1 gun kesilip ertesi gun biraz daha devam eden akintim oluyor. Bu akinti kahverengimsi biraz koyu kirmizi ped koyacak kadar degil sadece ic camasirim kirleniyor. Agri vs olmuyor yani lavaboda gozumle gormesem veya islaklik hissetmesem fark etmem. Tam da yumurtlama tarihlerini kapsiyor ama yumurta catlamasi bu lekelenmeden once mi yoksa sonra mi oluyor onu net bulamadim hicbiryerde. Bilen varsa cok mutlu olurum. Sonra normal beklenen tarihte adet oluyorum. Eskiden bunu bilmiyordum lekelenme oldu diye iliski olmuyordu halbuki bu lekelenme zamani bebek icin en uygun zamanmis. Hatta bazi kadinlara yumurtlama zamanini haber veren hediye gibi biseymis. :) ilk defa bu ay o zamanlari degerlendirdik ve ben cok heyecanliyim o yuzden. Bat tarihi 9-14 kasim arasi ben nasil bekleyecegim bilmiyorum.

Keşke anestezili yapsalardk beni bayıltmadılar

Basakbasak1 canım tüp de keseyi gördü de mi dış gebelik diyor? 700 lü değerde kese asla oluşmaz kese oluşmadan yerini tespit etmeden de dış gebelik denilmez. Bence doktorunu değiştirmelisin. Benimde betam 900 lere kadar cıktı kanamam oldu deger düştü. Kese oluşmadıgı için düşükten bile saymıyor doktorlar

Canım bir tık enfeksiyon olabilir vücudunda bol su iç. Çok yüksek değil zaten :)

Günaydın kızlar birazdan histeroskopi için hastahaneye gidicem aslında ilk kez yapılmicak ama içimde gene de bi korku var
Merhaba, bende tanı amaçlı histerokopi olacağım aynı zamanda çizik de atılacak. Ne kada süreli bir işlem ve sonrası zorlu oluyor mu ? Hemen taburcu ediyorlar mı

kesem yok kuzum betam düşüyor.. rahmimi temizledi orda olsa düşecekti zaten betamda yeteri kadar düşmedi iğne yaptı şuan.. kanamam olmuyor işte işlem görmeden zaten..

Yaptım negatifti dünde yaotm sabah ilk odrarla da yaptım ikiside negatif doktora gittim bugün vücudun alışacak daha 3 aylk evlisin diyor .. beta aldı ama bugün yine daha cikamdi baktm da
Anladım canım baya da yeni evliymissin doğru herkes yaşıyor yeni evlendiği zaman aynı şeyleri düzensizlik normal yani korkulacak birşey yok zamnla duzne girer

Canımm teşekkür ederimm başka bir durum yok değil mi ? İçeyim su zaten aşırı susuyorum bu ara nedendir anlamadım
Kuzum başka testlere bakıldı mı yoksa sadece bunlar kırmızı diye bunları mı attın :) yani eğer sadece buna bakıldıysa azıcık enfeksiyon görünüyor. Hatta düşükle de ilgili olabilir belki vücudun yoruluyor çünkü ama o da zaten çok azıcık yüksek çıkmış

Bakıldı kuzum baya birşeyler var bunlar kırmızı diye attım

Cok gecmis olsun canim. Haberini verdigin gunu hatirliyorum ama hayirlisi olsun hakkinda. Rabbim saglikla yeniden nasip etsin insallah en kisa zamanda. Bu defa saglikla kucagina da al
Amin canım Allah kimseyi bekletmeden tez vakitte anne baba olmayı nasip etsin inşallah

Benim kür hazırrr, mesir macunu gibi oldu valla
Ama öğütülmüş çörekotu yerine normal kullandım, inşallah yinede işe yarar

Eklentiler

• 389E2D82-A186-47A1-8035-B34BE5CB4797.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…