💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum gittim bugün doktora, rahimde bir şey kalmamış hiç dedi yumurtalıklarım vs baktı her şey çok sağlıklı bir reglin geçsin dene dedi.. ama ben dedğin gibi garantiye alıcam hem 2-3 ay beklerim hem bir daha kontrol ettiricem pazartesi Türkiyede gidicem kadın doğumcu dostumuza.. hayırlısı Allahım senin bebişine de sağlık versin

Kuzum sana da çok geçmiş olsun, ben kürtaj olmadım kendim düşürdüm.. bugün doktor baktı gayet her şey sağlıklı dedi şükür rahim ve yumurtalıklar, sevindim.. hepimize hayırlısı dediğin gibi tez zamanda çift çizgiyi görelim canımcım sen de ben de

Anladın kuzum.. benim çektiler kanamam var lekelenme olur demişlerdi birazda adet gibi kramplarım var inşallah bununla gelmiş geçmiştir dış gebelik operasyonu geçirmem
Benim de var canım hala hafif sancı ağrı ara ara ve kanıyorum. Bugün doktora baktı uzman rahimde bişiy kalmamış parçalanmış hepsi gitmiş dedi yumurtalıklarıma vs de baktı gayet sağlıklı dedi şükür 2 haftaya kadar kanamam normal bittiği günü not al 30-40 gün içinde regl olmalısın. Sonrasında korunmadan deneyebilirsin dedi.

Ah inşallah operasyona gerek kalmaz tekrar kuzum ya

Ben de bu ay yaptım 10 gün kadar her sabah yedim. Bakalım ne olacak bugun 13.gün bıraktım artık ovü testi vs. Takip yapmadığım için. İnsallah şifa olur bize
Benim kür hazırrr, mesir macunu gibi oldu valla
Ama öğütülmüş çörekotu yerine normal kullandım, inşallah yinede işe yarar

Kuzular bugün bunu aldım aslıdna vitaminlerim iyiydi kan testinde ama sizden de kullananlar vardı şimdi 2 ay sonra denemeye başlıcağımız için biraz depo doldurayım dedim nolur nolmaz. İçinde folik asit de varmış ekstra kullanmıcam folik asidimi..

Şifa olsun kuzum içeriği çok güzel. Geçen eczacım da çok önerdi. Kendisi tüp bebekle çocuk sahibi olmuş bunu kullanmışlar

Şifa olsun kuzum içeriği çok güzel. Geçen eczacım da çok önerdi. Kendisi tüp bebekle çocuk sahibi olmuş bunu kullanmışlar
İnşallah kuzum çok sağol hepimize denediklerimiz şifa olsun bebiş olarak dönsün.. sağlıklı olması çok önemli

Şifa olsun inşallah canımm
Dinlendikten sonra eminim ki ilk denemede tekrar hamile kalacaksın, ve inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın bebişini

Kuzum benim kanamam olmadı işte lekeleniyorum sadece ondan korktum acaba olmasımı gerek kanamanın illa iğnenin mg düşük mü geldi acaba anlamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…