- 12 Eylül 2022
- 2.814
- 5.170
- 108
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.681
Ben de görüyorumKurumuş hali de bu şekilde inanamadığım için bir daha sormak istiyorum ben yanlış görmüyorum dimi
2 dakika içerisinde çıkmıştıBen de görüyorumilk fotoyu kaç dakikada cekmistin
O zaman çıkar kanda zaten adetin geçmiş2 dakika içerisinde çıkmıştı
Cikar benceGerçekten miadet gecikmesinin 2. Günü , kan testinde çıkar mı
Tebrik ederim canım var gibi inşallah yanıltmaz test, daha önce test yapmış mıydın ilk kez bugün mü yaptın ?Gerçekten miadet gecikmesinin 2. Günü , kan testinde çıkar mı
Yaaa devlet hastanesinde mi yaptın canım iyi dayanmışsın ya ben canlı yaptıramazdım ama devlette de anestezili yapılıyor diye duymuştumKeşke anestezili yapsalardk beni bayıltmadılar
Kuzum sende durum ne ? Test yaptın mı bugün deVar gibi gorunuyor canim. Hayirli olsunkacinci günün
Dün yaptım negatifti bugün yaptım böyle çıktıTebrik ederim canım var gibi inşallah yanıltmaz test, daha önce test yapmış mıydın ilk kez bugün mü yaptın ?
Anladım canım, inşallah yanıltmaz test aslında başka markayla da yapıp emin olup öyle kan versen daha iyi olur benceDün yaptım negatifti bugün yaptım böyle çıktı
Artık sen de mi test yapsan nasıl dayanıyorsunCikar bence
47 olan betam 3 günde düştü ve adet oldum. Cok acele ediyor doktorun ama siz bilirsiniz tabi. İnşallah biran evvel düşerkesem yok kuzum betam düşüyor.. rahmimi temizledi orda olsa düşecekti zaten betamda yeteri kadar düşmedi iğne yaptı şuan.. kanamam olmuyor işte işlem görmeden zaten..
O yapıyor da bize atmıyor şimdilikArtık sen de mi test yapsan nasıl dayanıyorsunben merak ediyorum
Canım tebriklerMerhaba acil bakar mısınız gebelik var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum Eki Görüntüle 3323718
Kuzum benim kıyamam ya doktora sorsan ne kullanabilirim diye belki magnezyum kullanmak rahatlatır seniKızlar günaydınnn. dün aksam migren atağı geçirdim sabaha kadar çektim valla ilaç içemiyorum bu da benim sınavım olacak herhalde
Canım negatif o yüzden atma gereği bile duymadım bel ve kasık ağrım bugün şiddetli o yüzden regl bekliyorum ben artıkMerveeee57 test yaptin mı balım test yapan var mı başim sola çekiyor okuyamadım hiç mesajları
Valla bilmiyorum migren de değil şu küme tipi diyorlar ya ondan var kafamın yarısı çürük gibi ağrıyor bazen sağ bazen solda oluyor. Bir de sürekli çişim var gibi. Şimdi tekrar kan vereceğim yarına çıkar sonucu bakalım artmış mi? Normalde bugün bat artık benim.Kuzum benim kıyamam ya doktora sorsan ne kullanabilirim diye belki magnezyum kullanmak rahatlatır seni
Canım negatif o yüzden atma gereği bile duymadım bel ve kasık ağrım bugün şiddetli o yüzden regl bekliyorum ben artık
Kuzum benim biz aile gibi olduk burda herkes deneyimlerini bilgilerini paylaşıyor herkesleValla bilmiyorum migren de değil şu küme tipi diyorlar ya ondan var kafamın yarısı çürük gibi ağrıyor bazen sağ bazen solda oluyor. Bir de sürekli çişim var gibi. Şimdi tekrar kan vereceğim yarına çıkar sonucu bakalım artmış mi? Normalde bugün bat artık benim.
Ya bebişle adet aynı belirti gibi bu arada. Dünden beri kasıklarımda ince ince sizi oluyor yerleşme sızısı herhalde. Aile hekimimde çılgın bir hemşire var kocandan önce bana haber vereceksin demişti şimdi küsecek banagidip gönlünü alayım bir de.
Kuzum bu ay olmazsa da hiç üzülme önümüzdeki ay olur eşim bir aydır diyette, deli gibi spor yapıyor pragnacare de kullandirdim dün kan verdi maşallah d vitamini falan folat hepsi çok iyi çıkmış. Şekeri ve kolesterolu yüksekti onlar düşmüş bence sperm kalitesini etkiliyor. Folik asit sipariş ettin ya kullansın eşin de düzenli ben faydasını görürsün diye düşünüyorum. İnşallah çok dua ediyorum size. Toprak olsam burdaki insanlarin desteğini unutmam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?