💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

kesem yok kuzum betam düşüyor.. rahmimi temizledi orda olsa düşecekti zaten betamda yeteri kadar düşmedi iğne yaptı şuan.. kanamam olmuyor işte işlem görmeden zaten..
47 olan betam 3 günde düştü ve adet oldum. Cok acele ediyor doktorun ama siz bilirsiniz tabi. İnşallah biran evvel düşer

Kızlar günaydınnn. dün aksam migren atağı geçirdim sabaha kadar çektim valla ilaç içemiyorum bu da benim sınavım olacak herhalde

Kızlar günaydınnn. dün aksam migren atağı geçirdim sabaha kadar çektim valla ilaç içemiyorum bu da benim sınavım olacak herhalde
Kuzum benim kıyamam ya doktora sorsan ne kullanabilirim diye belki magnezyum kullanmak rahatlatır seni
Merveeee57 test yaptin mı balım test yapan var mı başim sola çekiyor okuyamadım hiç mesajları
Canım negatif o yüzden atma gereği bile duymadım bel ve kasık ağrım bugün şiddetli o yüzden regl bekliyorum ben artık

Valla bilmiyorum migren de değil şu küme tipi diyorlar ya ondan var kafamın yarısı çürük gibi ağrıyor bazen sağ bazen solda oluyor. Bir de sürekli çişim var gibi. Şimdi tekrar kan vereceğim yarına çıkar sonucu bakalım artmış mi? Normalde bugün bat artık benim.
Ya bebişle adet aynı belirti gibi bu arada. Dünden beri kasıklarımda ince ince sizi oluyor yerleşme sızısı herhalde. Aile hekimimde çılgın bir hemşire var kocandan önce bana haber vereceksin demişti şimdi küsecek bana gidip gönlünü alayım bir de.
Kuzum bu ay olmazsa da hiç üzülme önümüzdeki ay olur eşim bir aydır diyette, deli gibi spor yapıyor pragnacare de kullandirdim dün kan verdi maşallah d vitamini falan folat hepsi çok iyi çıkmış. Şekeri ve kolesterolu yüksekti onlar düşmüş bence sperm kalitesini etkiliyor. Folik asit sipariş ettin ya kullansın eşin de düzenli ben faydasını görürsün diye düşünüyorum. İnşallah çok dua ediyorum size. Toprak olsam burdaki insanlarin desteğini unutmam çünkü

Merveeee57 bir de 4 sene önce evlenirken kan veriyoruz ya nikah için, eşimle benim aile hekimimiz aynı kisiydi. Bana bebek düşünürseniz hepatit aşısı ol önce vücudunda hiç antikor yok asi olmadin mi sen hiç dedi. Erkekler askere gidince falan oluyor da biz olmuyoruz. 7 ay sürüyor aşı 3 doz normalde aile hekimi yetişkine asi yapmiyormus sağolsun bana yaptılar temmuzda son dozumu olmustum aşı da tutmuş kan alıp baktılar antikoruma. Ona da bir baktır istersen

Kuzum benim biz aile gibi olduk burda herkes deneyimlerini bilgilerini paylaşıyor herkesle Allah razı olsun çok dua et bize inşallah bu ağrılarına da bi çözüm bulursun inan hiç bilgimin olmadığı bir alan o yüzden yardımcı olamıyorum kuzucum eşin dahiliye de falan mı yaptırdı kan tahlilini ? Benim eşim tuhaf bir şekilde hayatı boyunca hiç kan vermemiş o yüzden onun değerlerini hiç bilmiyoruz, sağlık ocağına gitsek d vitamini falan bakmıyolar hastanede de randevu bulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…