- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 33
- 40
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.701
Evet canım senle aynı gidiyorduk takibimdesin :)Durumlar bende de aynı. Geçen haftadan beri aşırı göğüs dolgunluğu normalden farklı olarak koltuk altına yanlara doğru bi hassasiyet var. Kasıklarım karnım yine ayakkabımı bağlayamayacağım gibi dolgun ve kramplı. Geçen hafta İstanbul'a gezmeye gittik o yokuşları yürüdükçe ağlayasım geldi kasıklarımdaki hassasiyetten adım attıkça. Otele gelince baktım sarımsı beyazımsı kremimsi yoğun bir akıntım gelmiş dolu dolu.Hatta gecesi 4 te uyandım regl ağrısı gibi ağrım oldu. Normalde öyle akıntım da olmaz. o dönemde ağrım krampım da olmaz. Acaba dedim tekrar yumurtlama fln mı test yaptım yumurtlama da değil çizgi bile yok..Yüzümü de sivilceler bastı geçen hafta sivilce de benim regl gününden 1 2 gün önce çıkar hep. Regl belirtilerim bu kadar önceden çıkmazdı benim...Şu an da ağrı sancı sıfır regl olmayacakmışım gibi nerdeyse ateşim de normal gidio gibi ama bilemiyorum. Hiçbir şeyi hamileyime yormak istemiyorum. Geçen ay aynı belirtilerin hepsini yaşadım ve regl oldum bu ay olsam da olmasam da kabulum napiyim herşey Allah'tan. Bu arada erken gebelik testlerim de negatif. Bugün yapmayı düşünmüyorum :) Gecikme olursa öyle yapıcam. Sende başka nasıl belirtiler var cnm test yapıomusun?Biz yine aynı gidiyoruz kuzum. Benim de 5 gün kaldı. Göğüslerim aşırı hassas ve şiş. Ama uçlarında bi büyüme kahverengilik falan yok. Kasıklarımda da sürekli batma oluyor. Bi de sürekli mide bulantısı var ama o sanırım başka şeyden çünkü onun için erken. Bi de regl sancım başladıinşallah regl olmam
Ya senin bu dediğini ablama da söylemişlerdi biliyo musun yakın zmaanda ama onun bebişi de olduMerveeee57 bir de 4 sene önce evlenirken kan veriyoruz ya nikah için, eşimle benim aile hekimimiz aynı kisiydi. Bana bebek düşünürseniz hepatit aşısı ol önce vücudunda hiç antikor yok asi olmadin mi sen hiç dedi. Erkekler askere gidince falan oluyor da biz olmuyoruz. 7 ay sürüyor aşı 3 doz normalde aile hekimi yetişkine asi yapmiyormus sağolsun bana yaptılar temmuzda son dozumu olmustum aşı da tutmuş kan alıp baktılar antikoruma. Ona da bir baktır istersen
merhabalar benim de adetim çok yoğun geçiyor sanki bıçaklamışlar beni yazdığınız için sormak istedim aynı terimi ben de hep kullanırım :)) Hatta ped yerine tampon kullanıyorum garanti olsun diye ped yetmiyor bana rezil olmamak için orda burda :) Adetlerim günü gününde düzenli, pcos yok, doktor da bir sorun yok dedi ama adet neden böyle çok gelir bununla ilgili var mı bilginiz?İlk 3 gün çok yoğun sonra az az gelıyo kuzum benimki 7 gün bitmiş oluyo
merhaba hoşgeldiniz. Yumurtlama kanaması diye birşey yok diye biliyorum ama varsa da sizden duydum. O ara kanamalarınız başka birşey olabilir mi acaba doktora gittiniz mi? Yumurtlama döneminde sadece akıntı gelir çünkü benim bildiğimŞoyle ki ben normalde 29 ile 34 gun arasinda falan regl oluyorum eskiden daha duzenliydi son 5 6 aydir boyle. Regl baslangicindan itibaren 11. Veya 15 gunler arasinda yani hemen hemen sat ve bat tarihinin tam ortalarinda iki uc gun suren bazen 1 gun kesilip ertesi gun biraz daha devam eden akintim oluyor. Bu akinti kahverengimsi biraz koyu kirmizi ped koyacak kadar degil sadece ic camasirim kirleniyor. Agri vs olmuyor yani lavaboda gozumle gormesem veya islaklik hissetmesem fark etmem. Tam da yumurtlama tarihlerini kapsiyor ama yumurta catlamasi bu lekelenmeden once mi yoksa sonra mi oluyor onu net bulamadim hicbiryerde. Bilen varsa cok mutlu olurum. Sonra normal beklenen tarihte adet oluyorum. Eskiden bunu bilmiyordum lekelenme oldu diye iliski olmuyordu halbuki bu lekelenme zamani bebek icin en uygun zamanmis. Hatta bazi kadinlara yumurtlama zamanini haber veren hediye gibi biseymis. :) ilk defa bu ay o zamanlari degerlendirdik ve ben cok heyecanliyim o yuzden. Bat tarihi 9-14 kasim arasi ben nasil bekleyecegim bilmiyorum.
merhaba hoşgeldiniz. Yumurtlama kanaması diye birşey yok diye biliyorum ama varsa da sizden duydum. O ara kanamalarınız başka birşey olabilir mi acaba doktora gittiniz mi? Yumurtlama döneminde sadece akıntı gelir çünkü benim bildiğim
hmm bilmiyordumBazı kadınlarda yumurta catlamasıyla birlikle lekelenme veya 1-2 gün süren hafif kanama olabiliyormus
Yaptim kuzum atiyorum birazdanKuzum sende durum ne ? Test yaptın mı bugün de
Gunde 3 defa test yapmadigimi düşünmeniz beni üzerArtık sen de mi test yapsan nasıl dayanıyorsunben merak ediyorum
Geliyor tatlim
Valla iş yerinin orda devlet hastanesi varmış iş yerindekileri de gaza getirmis 10 kişi gidip kan vermişler dünKuzum benim biz aile gibi olduk burda herkes deneyimlerini bilgilerini paylaşıyor herkesleAllah razı olsun çok dua et bize inşallah bu ağrılarına da bi çözüm bulursun inan hiç bilgimin olmadığı bir alan o yüzden yardımcı olamıyorum kuzucum eşin dahiliye de falan mı yaptırdı kan tahlilini ? Benim eşim tuhaf bir şekilde hayatı boyunca hiç kan vermemiş o yüzden onun değerlerini hiç bilmiyoruz, sağlık ocağına gitsek d vitamini falan bakmıyolar hastanede de randevu bulamıyoruz
Kuzummm pazartesi bir kan versen haCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 B bernaad
sacibelinde zuzu3838 T tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler edahandro
Kan icin bekliyorum su an kuzumKuzummm pazartesi bir kan versen ha
Ya sen ne diyosun neeeCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 B bernaad
sacibelinde zuzu3838 T tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler edahandro
Ben kullndim cnm sogan kuru gecen ay yumi goremedim denedim buay tam pik gordum ama 17.gunde gordum 15gun sabah aksam ictim taze bir bas sogani 2bardak icme suyu ile 5dkika kaynatip ılık iken ictim ne cok sicak ne cok soguk olcakBi soru olacaksu an adet dönemindeyim, pazar günü bitecek esimle su an ayrı sehirlerdeyiz, 15 kasımda yanına gidecegim
Diyorum ki; adet bitince sogan kürüne baslayayım, 15 günü tamamladıgımda esimin yanına dönmüs oluyorum, calısmalara da hemen pesine baslamıs olurum
Daha önce hic sogan kürü denemis olan var mıı, benim cevremde bir iki kisi bu sekilde hamile kaldı, sosyal medyada zaten bir sürü kisi var bununla hamile kaldıgını söyleyen ama bilemedim
Bugüne kadar ekstra hicbir sey denemedigim icin sogan kürüne karsı bi sıcak hissettim kendimi
İyi bari ya ben de göğüsten randevu aldım benimkine inşallah yaparlar test yaValla iş yerinin orda devlet hastanesi varmış iş yerindekileri de gaza getirmis 10 kişi gidip kan vermişler dün
Cok sagol bebisim.. ayni mutlulugu senin icin de yasamayi cok istiyorum en kisa zamandaYa sen ne diyosun neeeaşırı mutlu oldum şu an valla ağlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?