💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet canım senle aynı gidiyorduk takibimdesin :)Durumlar bende de aynı. Geçen haftadan beri aşırı göğüs dolgunluğu normalden farklı olarak koltuk altına yanlara doğru bi hassasiyet var. Kasıklarım karnım yine ayakkabımı bağlayamayacağım gibi dolgun ve kramplı. Geçen hafta İstanbul'a gezmeye gittik o yokuşları yürüdükçe ağlayasım geldi kasıklarımdaki hassasiyetten adım attıkça. Otele gelince baktım sarımsı beyazımsı kremimsi yoğun bir akıntım gelmiş dolu dolu.Hatta gecesi 4 te uyandım regl ağrısı gibi ağrım oldu. Normalde öyle akıntım da olmaz. o dönemde ağrım krampım da olmaz. Acaba dedim tekrar yumurtlama fln mı test yaptım yumurtlama da değil çizgi bile yok..Yüzümü de sivilceler bastı geçen hafta sivilce de benim regl gününden 1 2 gün önce çıkar hep. Regl belirtilerim bu kadar önceden çıkmazdı benim...Şu an da ağrı sancı sıfır regl olmayacakmışım gibi nerdeyse ateşim de normal gidio gibi ama bilemiyorum. Hiçbir şeyi hamileyime yormak istemiyorum. Geçen ay aynı belirtilerin hepsini yaşadım ve regl oldum bu ay olsam da olmasam da kabulum napiyim herşey Allah'tan. Bu arada erken gebelik testlerim de negatif. Bugün yapmayı düşünmüyorum :) Gecikme olursa öyle yapıcam. Sende başka nasıl belirtiler var cnm test yapıomusun?

Ya senin bu dediğini ablama da söylemişlerdi biliyo musun yakın zmaanda ama onun bebişi de oldu yine de sorarım kuzucum çok teşekkür ederim

İlk 3 gün çok yoğun sonra az az gelıyo kuzum benimki 7 gün bitmiş oluyo
merhabalar benim de adetim çok yoğun geçiyor sanki bıçaklamışlar beni yazdığınız için sormak istedim aynı terimi ben de hep kullanırım :)) Hatta ped yerine tampon kullanıyorum garanti olsun diye ped yetmiyor bana rezil olmamak için orda burda :) Adetlerim günü gününde düzenli, pcos yok, doktor da bir sorun yok dedi ama adet neden böyle çok gelir bununla ilgili var mı bilginiz?

merhaba hoşgeldiniz. Yumurtlama kanaması diye birşey yok diye biliyorum ama varsa da sizden duydum. O ara kanamalarınız başka birşey olabilir mi acaba doktora gittiniz mi? Yumurtlama döneminde sadece akıntı gelir çünkü benim bildiğim

Bazı kadınlarda yumurta catlamasıyla birlikle lekelenme veya 1-2 gün süren hafif kanama olabiliyormus

Bi soru olacak su an adet dönemindeyim, pazar günü bitecek esimle su an ayrı sehirlerdeyiz, 15 kasımda yanına gidecegim
Diyorum ki; adet bitince sogan kürüne baslayayım, 15 günü tamamladıgımda esimin yanına dönmüs oluyorum, calısmalara da hemen pesine baslamıs olurum
Daha önce hic sogan kürü denemis olan var mıı, benim cevremde bir iki kisi bu sekilde hamile kaldı, sosyal medyada zaten bir sürü kisi var bununla hamile kaldıgını söyleyen ama bilemedim
Bugüne kadar ekstra hicbir sey denemedigim icin sogan kürüne karsı bi sıcak hissettim kendimi

Valla iş yerinin orda devlet hastanesi varmış iş yerindekileri de gaza getirmis 10 kişi gidip kan vermişler dün

Eklentiler

• 20231026_061005.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 112
  • 20231026_061049.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 105
  • 20231026_075816.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 116
Kuzummm pazartesi bir kan versen ha

Ya sen ne diyosun neee aşırı mutlu oldum şu an valla ağlayabilirim

Ben kullndim cnm sogan kuru gecen ay yumi goremedim denedim buay tam pik gordum ama 17.gunde gordum 15gun sabah aksam ictim taze bir bas sogani 2bardak icme suyu ile 5dkika kaynatip ılık iken ictim ne cok sicak ne cok soguk olcak

Reglinin son gunu baslayabilirsin
Birde ovu testi ile takip ediyrsan kimi erkende yumi gorebiliyr yumiyi piki misal 10.gun gordun diyelim hemen birak 15 tamamalama ben gec gordugum icin tamamladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…