- 24 Nisan 2023
- 1.441
- En iyi cevaplar
- 1
- 955
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.721
Canlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 @bernaad
@sacibelinde @zuzu3838 @tweeetyyy @bliissZumruduanka96 goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Hemen veriyorumkuzummm bii kan verrrseeen hemeeeennnn :)))
Hemen veriyorumogleden sonra cikacak
Insallah tatlim dua et. Sen gebesin dualarin kabul oluryaaaaa çoooookkk güzel hadi hayırlı haberlerle kuşuuummm :)))
Kuzum bence hemen kan verCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 @bernaad
@sacibelinde @zuzu3838 @tweeetyyy @bliissZumruduanka96 goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Vermek uzereyim tatlim sirada bekliyorumKuzum bence hemen kan ver
Kan verdim yarın çıkar dedilerAnladım canım, inşallah yanıltmaz test aslında başka markayla da yapıp emin olup öyle kan versen daha iyi olur bence
Kizlar normalde kan icin bekler koyulasma takip ederim falan derdim ama 5 kimyasaldan sonra hic sabrim kalmamis onu anladim. Koyulasacak mi koyulasmayacak mi sabretmek istemiyorum. Neyse goreyim istiyorum bu defa
Insallah kuzum. Darisi sana ve bekleyen herkese olsun insallahHayırlı olsun, insallllaaaaaaah saglıklı bi gebeliktir ve insallah Allah tamamına erdirerek kucagına almayı nasip eder
İnşallah devamı gelecek kuzucum kan sonucunu mukakkak paylaş bizimleeCok sagol bebisim.. ayni mutlulugu senin icin de yasamayi cok istiyorum en kisa zamandave kendim icin de devamini gormeyi
Insallah tatlim dua et. Sen gebesin dualarin kabul olur
Bebisim ben hic klomen kullanmadim. Bu ayin basinda 5. Kimyasali da gecirdikten sonra hormonlarima baktirdim. Amh sonucu da cikinca 13.gunde kontrole gittim. Buyumus yumurtayi ultrasonda gorunce doktor aksam otriville yap kendine dedi. 3 gun boyunca da iliski onerdi.soylediklerine uydum sadeceİnşallah devamı gelecek kuzucum kan sonucunu mukakkak paylaş bizimleeseni görünce şu an klomene koşasım varrr kuzucum bu kaçıncı klomen ovitrelle kullanışın ?
Kuzum senin yumurta büyümede sorun yoktu o zaman ne güzel yaBebisim ben hic klomen kullanmadim. Bu ayin basinda 5. Kimyasali da gecirdikten sonra hormonlarima baktirdim. Amh sonucu da cikinca 13.gunde kontrole gittim. Buyumus yumurtayi ultrasonda gorunce doktor aksam otriville yap kendine dedi. 3 gun boyunca da iliski onerdi.soylediklerine uydum sadece
Bir de negatife döndükten hemen sonra pozitife dönmeye başlamış ben böyle olduğunu bilmiyodumCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 @bernaad
Ben kullndim cnm sogan kuru gecen ay yumi goremedim denedim buay tam pik gordum ama 17.gunde gordum 15gun sabah aksam ictim taze bir bas sogani 2bardak icme suyu ile 5dkika kaynatip ılık iken ictim ne cok sicak ne cok soguk olcak
Reglinin son gunu baslayabilirsin
Birde ovu testi ile takip ediyrsan kimi erkende yumi gorebiliyr yumiyi piki misal 10.gun gordun diyelim hemen birak 15 tamamalama ben gec gordugum icin tamamladim
Evet ama bazen ben unuttum kahvalti arasindad yapip ictimsabah aksam ac karna icmeliyiz degil mi
Yoktu galiba tatlim evet. Ben genelde pozitifi gordum devami gelmedi. Su an da aslinda en kritik gundeyim. Hep 13.gune kadar koyulasti sonra silindi testlerimKuzum senin yumurta büyümede sorun yoktu o zaman ne güzel yaama en azından ben sorunumu biliyorum inşallah ben de pozitif görebilirim kasımda ama ben demedim mi biri daha pozitif çıkacak diye burdan
Evet kusum tam sifirlanmadi fotoda belli olmuyor artik silinmis ama biraz gorunuyordu yine. Aksamina koyulastiBir de negatife döndükten hemen sonra pozitife dönmeye başlamış ben böyle olduğunu bilmiyodumçokzel bu foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?