💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

kuzummm bii kan verrrseeen hemeeeennnn :)))

Kuzum bence hemen kan ver

Kizlar normalde kan icin bekler koyulasma takip ederim falan derdim ama 5 kimyasaldan sonra hic sabrim kalmamis onu anladim. Koyulasacak mi koyulasmayacak mi sabretmek istemiyorum. Neyse goreyim istiyorum bu defa

Hayırlı olsun, insallllaaaaaaah saglıklı bi gebeliktir ve insallah Allah tamamına erdirerek kucagına almayı nasip eder

Cok sagol bebisim.. ayni mutlulugu senin icin de yasamayi cok istiyorum en kisa zamanda ve kendim icin de devamini gormeyi
İnşallah devamı gelecek kuzucum kan sonucunu mukakkak paylaş bizimlee seni görünce şu an klomene koşasım varrr kuzucum bu kaçıncı klomen ovitrelle kullanışın ?

İnşallah devamı gelecek kuzucum kan sonucunu mukakkak paylaş bizimlee seni görünce şu an klomene koşasım varrr kuzucum bu kaçıncı klomen ovitrelle kullanışın ?
Bebisim ben hic klomen kullanmadim. Bu ayin basinda 5. Kimyasali da gecirdikten sonra hormonlarima baktirdim. Amh sonucu da cikinca 13.gunde kontrole gittim. Buyumus yumurtayi ultrasonda gorunce doktor aksam otriville yap kendine dedi. 3 gun boyunca da iliski onerdi.soylediklerine uydum sadece

Kuzum senin yumurta büyümede sorun yoktu o zaman ne güzel ya ama en azından ben sorunumu biliyorum inşallah ben de pozitif görebilirim kasımda ama ben demedim mi biri daha pozitif çıkacak diye burdan

Bir de negatife döndükten hemen sonra pozitife dönmeye başlamış ben böyle olduğunu bilmiyodum çokzel bu foto

sabah aksam ac karna icmeliyiz degil mi

Kuzum senin yumurta büyümede sorun yoktu o zaman ne güzel ya ama en azından ben sorunumu biliyorum inşallah ben de pozitif görebilirim kasımda ama ben demedim mi biri daha pozitif çıkacak diye burdan
Yoktu galiba tatlim evet. Ben genelde pozitifi gordum devami gelmedi. Su an da aslinda en kritik gundeyim. Hep 13.gune kadar koyulasti sonra silindi testlerim

Dun aksam da cok cay icmistim.idrarin rengi cok acikti. O yuzden koyulasma azalmis gibiydi. Moralim cok bozuldu. Sabaha kadar ruyamda kadin dogum koridorlarinda dolastim. Kurtaj oluyordum falan. Sabah kalktim kan icin hastaneye geldim bu boyle olmaz diyerek

Sen de bence de kuşum sorunu biliyorsun. Sorunu bilince cozume odaklaniyor insan. Insallah sen de kasimda alacaksin o yuzden guzel haberi Benim bu ay icin umudum progesteronda aslinda. Onu kullaniyor olmam birazcik umitlendiriyor beni acikcasi. Ilk gebeligim de cok kanamaliydi. Progesteronla alakali bir sıkıntım oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…