💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum benim ben hissediyorum bu sefer oldu gör bak vallahi çok mutlu oldum ne güzel ya kardeşlerim sanki bir bir pozitif görüyolar böylece sıra bize gelecek inanıyorum

Yaaa çok güzel koyulaşıyor inşallah bizede nasip olur

Insallah tatlim dua et. Sen gebesin dualarin kabul olur
Hayırlı olsun kusum, sanki bu testlern gecenkilere göre güzel koyulasmıs insallah devamı gelir sacibelinde seninde hayırlı olsun canım hadi gelin haziran annelerine, bekleyen herkes en kısa zamanda güzel haberi alsın

Kuzum benim ben hissediyorum bu sefer oldu gör bak vallahi çok mutlu oldum ne güzel ya kardeşlerim sanki bir bir pozitif görüyolar böylece sıra bize gelecek inanıyorum
Insallah tatlim ya 1.5senedir birer birer hamile kalan herkese kendim gibi sevindim valla. Insallah bu zorlu sureci de beraberce saglikla tamamlamayi nasip eder Allahim

Kızlar merhaba bir sorum olacak, hamilelikten önce doktora gidip kontrol oldunuz mu hormon testlerine falan baktırdınız mı yoksa önce deneyip belirli bir süre hamile kalamayınca mı gittiniz

Kızlar merhaba bir sorum olacak, hamilelikten önce doktora gidip kontrol oldunuz mu hormon testlerine falan baktırdınız mı yoksa önce deneyip belirli bir süre hamile kalamayınca mı gittiniz

Ben gebelik planlamadan önce de kontrollere gittim, evlenmeden önce de rutin olarak hep kobtrol ettirirdim zaten ama bebek düsünmeye basladıktan sonra ve olmadıgını da gördükten sonra daha sık gitmeye basladım

Ben şahsen önce doktora gittim sonra bebek denedim. Direkt bebek deneyenleri de hayatım boyunca anlamadım canım

İste buuuu cok cok sevindim Allahım inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek cok inanıyorum dualarım seninle ayyy cok mutlu oldum sabah sabah ya darısı hepimizin başına

Ben gebelik planlamadan önce de kontrollere gittim, evlenmeden önce de rutin olarak hep kobtrol ettirirdim zaten ama bebek düsünmeye basladıktan sonra ve olmadıgını da gördükten sonra daha sık gitmeye basladım
Teşekkür ederim cevap için bende gitsem mi gitmesem mi arasındayım, reglim falan çok düzenli de emin olamadım

İste buuuu cok cok sevindim Allahım inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek cok inanıyorum dualarım seninle ayyy cok mutlu oldum sabah sabah ya darısı hepimizin başına
Tesekkur ediyorum Tatlim. Darisi senin ve burada bekleyen herkesin basina insallah tez zamanda nasip olur hepimize

Herkeslere günaydın kızlar ne güzel haberle başladık başka pozitifimiz var mı ? Merveeee57 kusum sen naptin ?
Ahh kuzum keşke ... Maalesef benim yine negatif, ateşim düşmedi ama ağrım yine fazla bugün ben regl olacağım zaman belim çok ağrır bugün de belim çok ağrıyor bat yarın zaten bugün ya da yarın regl olurum gibi ... Ben klomene bu ay başlasam mı başlamasam mı ikilemini aşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…