- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.741
Kuzum benim ben hissediyorum bu sefer oldu gör bakYoktu galiba tatlim evet. Ben genelde pozitifi gordum devami gelmedi. Su an da aslinda en kritik gundeyim. Hep 13.gune kadar koyulasti sonra silindi testlerim
Dun aksam da cok cay icmistim.idrarin rengi cok acikti. O yuzden koyulasma azalmis gibiydi. Moralim cok bozuldu. Sabaha kadar ruyamda kadin dogum koridorlarinda dolastim. Kurtaj oluyordum falan. Sabah kalktim kan icin hastaneye geldim bu boyle olmaz diyerek
Sen de bence de kuşum sorunu biliyorsun. Sorunu bilince cozume odaklaniyor insan. Insallah sen de kasimda alacaksin o yuzden guzel haberiBenim bu ay icin umudum progesteronda aslinda. Onu kullaniyor olmam birazcik umitlendiriyor beni acikcasi. Ilk gebeligim de cok kanamaliydi. Progesteronla alakali bir sıkıntım oldugunu dusunuyorum
Yaaa çok güzel koyulaşıyor inşallah bizede nasip olurCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 @bernaad
sacibelinde @zuzu3838 @tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Oldu oldu oldu bu sefer olduuuuEvet kusum tam sifirlanmadi fotoda belli olmuyor artik silinmis ama biraz gorunuyordu yine. Aksamina koyulasti
Hayırlı olsun kusum, sanki bu testlern gecenkilere göre güzel koyulasmıs insallah devamı gelirInsallah tatlim dua et. Sen gebesin dualarin kabul olur
Insallah tatlim yaKuzum benim ben hissediyorum bu sefer oldu gör bakvallahi çok mutlu oldum ne güzel ya kardeşlerim sanki bir bir pozitif görüyolar böylece sıra bize gelecek inanıyorum
Kızlar merhaba bir sorum olacak, hamilelikten önce doktora gidip kontrol oldunuz mu hormon testlerine falan baktırdınız mı yoksa önce deneyip belirli bir süre hamile kalamayınca mı gittiniz
Ben şahsen önce doktora gittim sonra bebek denedim. Direkt bebek deneyenleri de hayatım boyunca anlamadım canımKızlar merhaba bir sorum olacak, hamilelikten önce doktora gidip kontrol oldunuz mu hormon testlerine falan baktırdınız mı yoksa önce deneyip belirli bir süre hamile kalamayınca mı gittiniz
İnşallah kuzum benim inşallahhInsallah tatlim ya1.5senedir birer birer hamile kalan herkese kendim gibi sevindim valla. Insallah bu zorlu sureci de beraberce saglikla tamamlamayi nasip eder Allahim
İste buuuu cok cok sevindim Allahım inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek cok inanıyorum dualarım seninleCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 @bernaad
sacibelinde @zuzu3838 @tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Cok sagol tatlimHayırlı olsun kusum, sanki bu testlern gecenkilere göre güzel koyulasmıs insallah devamı gelirsacibelinde seninde hayırlı olsun canım hadi gelin haziran annelerine, bekleyen herkes en kısa zamanda güzel haberi alsın
Teşekkür ederim cevap için bende gitsem mi gitmesem mi arasındayım, reglim falan çok düzenli de emin olamadımBen gebelik planlamadan önce de kontrollere gittim, evlenmeden önce de rutin olarak hep kobtrol ettirirdim zaten ama bebek düsünmeye basladıktan sonra ve olmadıgını da gördükten sonra daha sık gitmeye basladım
Anladım çok teşekkür ederim cevap icinBen şahsen önce doktora gittim sonra bebek denedim. Direkt bebek deneyenleri de hayatım boyunca anlamadım canım
Tesekkur ediyorum Tatlim. Darisi senin ve burada bekleyen herkesin basinaİste buuuu cok cok sevindim Allahım inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek cok inanıyorum dualarım seninleayyy cok mutlu oldum sabah sabah ya darısı hepimizin başına
Ahh kuzum keşke ... Maalesef benim yine negatif, ateşim düşmedi ama ağrım yine fazla bugün ben regl olacağım zaman belim çok ağrır bugün de belim çok ağrıyorHerkeslere günaydın kızlar ne güzel haberle başladık başka pozitifimiz var mı ?Merveeee57 kusum sen naptin ?
canım tebrik ederim bariz koyulaşmış bence valla. Bu sefer oldu inşallah. kan sonucunu hemen paylaş bizimle .çok sevindim senin adınaTesekkur ediyorum Tatlim. Darisi senin ve burada bekleyen herkesin basinainsallah tez zamanda nasip olur hepimize
İnşallah canım inşallah bizi bırakıp gitmeyin ama çok alıştık ikinize deTesekkur ediyorum Tatlim. Darisi senin ve burada bekleyen herkesin basinainsallah tez zamanda nasip olur hepimize
Sizi de alip goturelimİnşallah canım inşallah bizi bırakıp gitmeyin ama çok alıştık ikinize desacibelinde . Koyulasmanda çok iyi görünüyor böyle devam eder inşallah
Cok tesekkurler kuzumcanım tebrik ederim bariz koyulaşmış bence valla. Bu sefer oldu inşallah. kan sonucunu hemen paylaş bizimle .çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?