- 28 Kasım 2017
- 139
- 200
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.761
Teşekkür ederim cevap için bende gitsem mi gitmesem mi arasındayım, reglim falan çok düzenli de emin olamadım
Geç döllenme ihtimaline sığınmak istiyorumAhh kuzum keşke ... Maalesef benim yine negatif, ateşim düşmedi ama ağrım yine fazla bugün ben regl olacağım zaman belim çok ağrır bugün de belim çok ağrıyorbat yarın zaten bugün ya da yarın regl olurum gibi ... Ben klomene bu ay başlasam mı başlamasam mı ikilemini aşamıyorum
Ah keşke keşkeSizi de alip goturelim
Ayyy baya aynıyız deseneGeç döllenme ihtimaline sığınmak istiyorumbenim de bat bugün yarın çok ağrım var aynı senin gibi dün dayanamayıp test yaptım akşam negatif. Çatlamanın 11. Günüydü olsa çıkardı. Klomen konusunda bir şey diyemiyorum ya canım hiç kullanmadım fikir veremiyorum
Ah keşke keşke
Canım naçizane tavsiyem bu ay başla klomene bende klomenle hamile kalmıştım benimde senin gibi yumurtalarım büyümüyordu kullandığında farkı sende görüceksin tabi sen bilirsin için nasıl rahat edecekseAhh kuzum keşke ... Maalesef benim yine negatif, ateşim düşmedi ama ağrım yine fazla bugün ben regl olacağım zaman belim çok ağrır bugün de belim çok ağrıyorbat yarın zaten bugün ya da yarın regl olurum gibi ... Ben klomene bu ay başlasam mı başlamasam mı ikilemini aşamıyorum
Kuzucum özelde mi çektireceksin ?Kızlar yarın doktor randevum var hsg için gün alıcambana güzel enerjiler yollayın şans dileyin
Evet canım özelde çektiricem, ilk önce kontrole çağırdı sonra gün vereceğini söylediKuzucum özelde mi çektireceksin ?
İlk ay hemen mi hamile kaldın canım ? Ben bir kez kullandım aslında ama doktor kontrolünde değildi o yüzden çatlamamış kist yaptıCanım naçizane tavsiyem bu ay başla klomene bende klomenle hamile kalmıştım benimde senin gibi yumurtalarım büyümüyordu kullandığında farkı sende görüceksin tabi sen bilirsin için nasıl rahat edecekse
İnsallah canımmYaa inşallah pozitifff görürsün canım
Aynen demiştim ya sana zaten önce git sonra tarih beliliceksiniz diye hiç korkma çok basit bir işlem hele anesteziliyse hiçbir şey anlamıyosun bileEvet canım özelde çektiricem, ilk önce kontrole çağırdı sonra gün vereceğini söyledi
Evet senin dediğin gibi dediler kuzumAynen demiştim ya sana zaten önce git sonra tarih beliliceksiniz diye hiç korkma çok basit bir işlem hele anesteziliyse hiçbir şey anlamıyosun bile
Du kuzum daha gitmem herkesin pozitifini görmedenİnşallah canım inşallah bizi bırakıp gitmeyin ama çok alıştık ikinize desacibelinde . Koyulasmanda çok iyi görünüyor böyle devam eder inşallah
Doktora gittim tabiki birsey yok demisti. Ayni durumu yasayan bir arkadasima doktor soylemis yumurtlama donemi hafif kanama normal olur bazi insanlarda demis. Bakalim bir 15 gune kadar bekleyecegim adet gecikecekmi. ilk sefer olacak diye birsey yok tabiki ama ben ilk defa korunmadan degerlendigim icin bir ihtimal diyorum. Bu sekilde kanama yasayip degerlendirip gebelikte olusursa hayirlisiyla, benzer durum yasayanlarinda ici rahatlamis olur.merhaba hoşgeldiniz. Yumurtlama kanaması diye birşey yok diye biliyorum ama varsa da sizden duydum. O ara kanamalarınız başka birşey olabilir mi acaba doktora gittiniz mi? Yumurtlama döneminde sadece akıntı gelir çünkü benim bildiğim
Evet canım ama benim biraz tadım kaçık geç yumurtladım ve döngüm normalde 28-30 arasıdır bu ay 31. Gündeyim baya uzadı beni korkutuyor döngümün uzaması. İnşallah senin klomen kullanmana gerek kalmaz canımAyyy baya aynıyız desenekuzum inşallah ikimizin de geç döllenmedir ne diyim bir ay daha klomensiz yumurtayı büyütebiliyo muyum diye bakıcam büyütebilirsem sorun çözülecek gbi hissediyorum çünkü olmazsa aralıkta klomen artık
Hiç tedirgin olma canım anestezili olunca hissetmiyorsun bir şey. Sonucunda temiz çıkacak inşallahEvet canım özelde çektiricem, ilk önce kontrole çağırdı sonra gün vereceğini söyledi
Teşekkür ederim canım inşallahEvet canım ama benim biraz tadım kaçık geç yumurtladım ve döngüm normalde 28-30 arasıdır bu ay 31. Gündeyim baya uzadı beni korkutuyor döngümün uzaması. İnşallah senin klomen kullanmana gerek kalmaz canım
Hiç tedirgin olma canım anestezili olunca hissetmiyorsun bir şey. Sonucunda temiz çıkacak inşallah
Hiç tedirgin olma ben de eylülde anestezili çekildim valla hiçbir şey anlamadım hatta aneztezi güzel bi kafa bile yaptı bendeEvet senin dediğin gibi dediler kuzumanestezili istiyorum bakalım doktor ne diyecek, tedirginlik var içimde
Kıııııııızzzzz hamillesiiiiiinnnnnnnnCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 @bernaad
sacibelinde @zuzu3838 @tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler edahandro
Hahahhahaha süper yaHiç tedirgin olma ben de eylülde anestezili çekildim valla hiçbir şey anlamadım hatta aneztezi güzel bi kafa bile yaptı bende
İlk kullandığımda kimyasal oldu iğneden 16 gün sonra testim pozitif oldu 16 güne kadar test yapmadım iki gün sonra regl oldum. Sonraki 2 3 4 kullanışım biraz saçma oldu salak bir doktora denk geldim bana yumurtaları baskılayan bir ilaçla beraber klomen verdi tabikide negatif oldu sonra o diğer ilacı bıraktım klomeni 5. kullanışımda hamile kalmış oldum. Ama doktordan sıkıldığım için kontrole gitmedim hiç kist yapmadı bende klomen benim çatlamada bir sorunum yok şükür büyümede sorunİlk ay hemen mi hamile kaldın canım ? Ben bir kez kullandım aslında ama doktor kontrolünde değildi o yüzden çatlamamış kist yaptıama haklısın ben bir an önce başlayayım klomene daha fazla vakit kaybetmeden
Kuzucum bu ay benim de yumurtlamam geç oldu ama sürecin uzuyor diyee niye korkuyorsun belki bebiş vardır olamaz mııEvet canım ama benim biraz tadım kaçık geç yumurtladım ve döngüm normalde 28-30 arasıdır bu ay 31. Gündeyim baya uzadı beni korkutuyor döngümün uzaması. İnşallah senin klomen kullanmana gerek kalmaz canım
Hiç tedirgin olma canım anestezili olunca hissetmiyorsun bir şey. Sonucunda temiz çıkacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?