💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Teşekkür ederim cevap için bende gitsem mi gitmesem mi arasındayım, reglim falan çok düzenli de emin olamadım

Reglin düzenli olması güzel bir sey ama yine de altında sinsi seyler barındırabilir, zaten rutin kontroller cok kolay, hormonlarına yumurtalıklarına rahmine bakacak bir sıkıntı yoksa senin de icin rahat olur, aynı zamanda ben sma testini de yaptırmıstım esime, biz evlendikten sonra zorunlu hale gelmisti ona bakmak bize bakmamıslardı, kendimiz baktırdık

Geç döllenme ihtimaline sığınmak istiyorum benim de bat bugün yarın çok ağrım var aynı senin gibi dün dayanamayıp test yaptım akşam negatif. Çatlamanın 11. Günüydü olsa çıkardı. Klomen konusunda bir şey diyemiyorum ya canım hiç kullanmadım fikir veremiyorum
Sizi de alip goturelim
Ah keşke keşke

Ayyy baya aynıyız desene kuzum inşallah ikimizin de geç döllenmedir ne diyim bir ay daha klomensiz yumurtayı büyütebiliyo muyum diye bakıcam büyütebilirsem sorun çözülecek gbi hissediyorum çünkü olmazsa aralıkta klomen artık

Canım naçizane tavsiyem bu ay başla klomene bende klomenle hamile kalmıştım benimde senin gibi yumurtalarım büyümüyordu kullandığında farkı sende görüceksin tabi sen bilirsin için nasıl rahat edecekse

İlk ay hemen mi hamile kaldın canım ? Ben bir kez kullandım aslında ama doktor kontrolünde değildi o yüzden çatlamamış kist yaptı ama haklısın ben bir an önce başlayayım klomene daha fazla vakit kaybetmeden

Evet canım özelde çektiricem, ilk önce kontrole çağırdı sonra gün vereceğini söyledi
Aynen demiştim ya sana zaten önce git sonra tarih beliliceksiniz diye hiç korkma çok basit bir işlem hele anesteziliyse hiçbir şey anlamıyosun bile

Aynen demiştim ya sana zaten önce git sonra tarih beliliceksiniz diye hiç korkma çok basit bir işlem hele anesteziliyse hiçbir şey anlamıyosun bile
Evet senin dediğin gibi dediler kuzum anestezili istiyorum bakalım doktor ne diyecek, tedirginlik var içimde

İnşallah canım inşallah bizi bırakıp gitmeyin ama çok alıştık ikinize de sacibelinde . Koyulasmanda çok iyi görünüyor böyle devam eder inşallah
Du kuzum daha gitmem herkesin pozitifini görmeden bende kan verdim yarın 2 de çıkacak 2 katı artmissa kadın doğuma git dedi doktor. Aile hekimi de tüm takibi ayrıca yapacakmış bunu bilmiyordum.
Buralardayim yani daha

Doktora gittim tabiki birsey yok demisti. Ayni durumu yasayan bir arkadasima doktor soylemis yumurtlama donemi hafif kanama normal olur bazi insanlarda demis. Bakalim bir 15 gune kadar bekleyecegim adet gecikecekmi. ilk sefer olacak diye birsey yok tabiki ama ben ilk defa korunmadan degerlendigim icin bir ihtimal diyorum. Bu sekilde kanama yasayip degerlendirip gebelikte olusursa hayirlisiyla, benzer durum yasayanlarinda ici rahatlamis olur.

Evet canım ama benim biraz tadım kaçık geç yumurtladım ve döngüm normalde 28-30 arasıdır bu ay 31. Gündeyim baya uzadı beni korkutuyor döngümün uzaması. İnşallah senin klomen kullanmana gerek kalmaz canım
Evet canım özelde çektiricem, ilk önce kontrole çağırdı sonra gün vereceğini söyledi
Hiç tedirgin olma canım anestezili olunca hissetmiyorsun bir şey. Sonucunda temiz çıkacak inşallah

Teşekkür ederim canım inşallah sende anestezili mi çektirmiştin

Evet senin dediğin gibi dediler kuzum anestezili istiyorum bakalım doktor ne diyecek, tedirginlik var içimde
Hiç tedirgin olma ben de eylülde anestezili çekildim valla hiçbir şey anlamadım hatta aneztezi güzel bi kafa bile yaptı bende

Kıııııııızzzzz hamillesiiiiiinnnnnnnn Allah'ın izniyle hamilesin canımın içi

İlk kullandığımda kimyasal oldu iğneden 16 gün sonra testim pozitif oldu 16 güne kadar test yapmadım iki gün sonra regl oldum. Sonraki 2 3 4 kullanışım biraz saçma oldu salak bir doktora denk geldim bana yumurtaları baskılayan bir ilaçla beraber klomen verdi tabikide negatif oldu sonra o diğer ilacı bıraktım klomeni 5. kullanışımda hamile kalmış oldum. Ama doktordan sıkıldığım için kontrole gitmedim hiç kist yapmadı bende klomen benim çatlamada bir sorunum yok şükür büyümede sorun

Kuzucum bu ay benim de yumurtlamam geç oldu ama sürecin uzuyor diyee niye korkuyorsun belki bebiş vardır olamaz mıı inşallah gerek kalmaz ama eşimle konuştum o hemen başlayalım diyor sanırım hemen başlicaz hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…