- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.781
Aynen kuzucum özel odaya aldılar ben 2 3 saat uyudum orda çok güzeldiHahahhahaha süper yaodaya mı alıyorlar işlem bitince
Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla sonucunu insallah güzel bir artış olacakDu kuzum daha gitmem herkesin pozitifini görmedenbende kan verdim yarın 2 de çıkacak 2 katı artmissa kadın doğuma git dedi doktor. Aile hekimi de tüm takibi ayrıca yapacakmış bunu bilmiyordum.
Buralardayim yani daha
Evet anestezili oldu benim deTeşekkür ederim canım inşallahsende anestezili mi çektirmiştin
Yaaaaa koyulaaşma olmuşşş resmeen hamişsin kuzummCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 B bernaad
sacibelinde @zuzu3838 T tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Keyif beeAynen kuzucum özel odaya aldılar ben 2 3 saat uyudum orda çok güzeldi
Yaa ben de bu ay direk klomen mi kullansam doktora gitmeden acabaaİlk kullandığımda kimyasal oldu iğneden 16 gün sonra testim pozitif oldu 16 güne kadar test yapmadım iki gün sonra regl oldum. Sonraki 2 3 4 kullanışım biraz saçma oldu salak bir doktora denk geldim bana yumurtaları baskılayan bir ilaçla beraber klomen verdi tabikide negatif oldu sonra o diğer ilacı bıraktım klomeni 5. kullanışımda hamile kalmış oldum. Ama doktordan sıkıldığım için kontrole gitmedim hiç kist yapmadı bende klomen benim çatlamada bir sorunum yok şükür büyümede sorun
Sanmıyorum ya dün test negatifti ağrılarım var ateşim düştü gerçi bugun yine yükseldi anlamadım. Hayırlısı diyorum ama pozitif hissetmiyorum. Canım doktor kontrolünde başlayacaksın değil mi ?Kuzucum bu ay benim de yumurtlamam geç oldu ama sürecin uzuyor diyee niye korkuyorsun belki bebiş vardır olamaz mııinşallah gerek kalmaz ama eşimle konuştum o hemen başlayalım diyor sanırım hemen başlicaz hayırlısı olsun bakalım
işlem sonrasında biraz kanama oluyormuş sanırım yanımda ped dışında götürmem gereken bir şey var mı acabaHadi bakalım bekliyoruz heyecanla sonucunu insallah güzel bir artış olacakher şey olması gerektiği gibi ilerlesin inşallah
Evet anestezili oldu benim de
Hayırlısı neyse o olsun kuzum olmazsa da sıkma canını kasımda olacak inşallahhhSanmıyorum ya dün test negatifti ağrılarım var ateşim düştü gerçi bugun yine yükseldi anlamadım. Hayırlısı diyorum ama pozitif hissetmiyorum. Canım doktor kontrolünde başlayacaksın değil mi ?
Rica ederim canım benim daha önce kist yaptıysa bence doktor kontrolünde dene belki iğne verecek sana iğneyle daha iyi oluyor bence. İnşallah ilk kullandığında pozitif olur canım benim ikiz olmuştu bakarsın seninde ikiz pırtlıyıverirYaa ben de bu ay direk klomen mi kullansam doktora gitmeden acabaaayyy çok içime sindi şu an bu fikir bi düşüneyim bunu çok teşekkür ederim
Benim tüplerim kapaliydi işlem sırası açıldı ondan kanamam çok oldu mutlaka ped olsun başka bir şeye gerek yok bence canım.işlem sonrasında biraz kanama oluyormuş sanırım yanımda ped dışında götürmem gereken bir şey var mı acaba
İnşallah tatlisimHayırlısı neyse o olsun kuzum olmazsa da sıkma canını kasımda olacak inşallahhhvalla soldan şeytanlar ilk etapta doktor kontrolü olmadan dene diyor bakalım napıcam
Anladım canım çok teşekkür ederimBenim tüplerim kapaliydi işlem sırası açıldı ondan kanamam çok oldu mutlaka ped olsun başka bir şeye gerek yok bence canım.
İnşallah tatlisimay ben korkarım doktora sormadan kullanmaya kas yapalım derken göz çıkarmayalım
E bize de atsın işteO yapıyor da bize atmıyor şimdilikhala pozitif diye iğne etkisi, ama bence de yeter artık pozitif görelim bi gözümüz gönlümüz açılsın
Yaaaaaa hamişsinnnnnnCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 B bernaad
sacibelinde @zuzu3838 T tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Kuzum valla Allah tan umut kesilmez ama aynı durumdayız senleKızlar dün test yaptım gerçi bozuk gibiydi kayma var sanki11. Gündü ekliyorum bu da bugün ki ateş tablom ihtimal sıfır geliyor bana sizce ? S simurgggg B bernaad Merveeee57 sacibelinde ve diğer yorumu olan kizlar
Ayyyy ikiz çok istiyorum ben keşke olsaRica ederim canım benim daha önce kist yaptıysa bence doktor kontrolünde dene belki iğne verecek sana iğneyle daha iyi oluyor bence. İnşallah ilk kullandığında pozitif olur canım benim ikiz olmuştu bakarsın seninde ikiz pırtlıyıverir
Haklısın kuzucum savdım şeytanları doktora gidicemBenim tüplerim kapaliydi işlem sırası açıldı ondan kanamam çok oldu mutlaka ped olsun başka bir şeye gerek yok bence canım.
İnşallah tatlisimay ben korkarım doktora sormadan kullanmaya kas yapalım derken göz çıkarmayalım
Senin kafan hep güzel kuzumm benimHiç tedirgin olma ben de eylülde anestezili çekildim valla hiçbir şey anlamadım hatta aneztezi güzel bi kafa bile yaptı bende
Ahahahahaha genelde öyle derler biliyo musunSenin kafan hep güzel kuzumm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?