💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla sonucunu insallah güzel bir artış olacak her şey olması gerektiği gibi ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah sende anestezili mi çektirmiştin
Evet anestezili oldu benim de

Yaaaaa koyulaaşma olmuşşş resmeen hamişsin kuzumm İnşallah sağlıkla ilerlerrr

Hanii benim etiketimm nerde geriden okumasam görmeyecektim

Yaa ben de bu ay direk klomen mi kullansam doktora gitmeden acabaa ayyy çok içime sindi şu an bu fikir bi düşüneyim bunu çok teşekkür ederim

Sanmıyorum ya dün test negatifti ağrılarım var ateşim düştü gerçi bugun yine yükseldi anlamadım. Hayırlısı diyorum ama pozitif hissetmiyorum. Canım doktor kontrolünde başlayacaksın değil mi ?

Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla sonucunu insallah güzel bir artış olacak her şey olması gerektiği gibi ilerlesin inşallah

Evet anestezili oldu benim de
işlem sonrasında biraz kanama oluyormuş sanırım yanımda ped dışında götürmem gereken bir şey var mı acaba

Hayırlısı neyse o olsun kuzum olmazsa da sıkma canını kasımda olacak inşallahhh valla soldan şeytanlar ilk etapta doktor kontrolü olmadan dene diyor bakalım napıcam

Kızlar dün test yaptım gerçi bozuk gibiydi kayma var sanki 11. Gündü ekliyorum bu da bugün ki ateş tablom ihtimal sıfır geliyor bana sizce ? S simurgggg B bernaad Merveeee57 sacibelinde ve diğer yorumu olan kizlar

Eklentiler

• 2623E908-5B23-4DE9-B311-01EFE7FD6048.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 66
  • B70EA353-FB6F-4F12-B2BB-B51A033CC698.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 67
Yaa ben de bu ay direk klomen mi kullansam doktora gitmeden acabaa ayyy çok içime sindi şu an bu fikir bi düşüneyim bunu çok teşekkür ederim
Rica ederim canım benim daha önce kist yaptıysa bence doktor kontrolünde dene belki iğne verecek sana iğneyle daha iyi oluyor bence. İnşallah ilk kullandığında pozitif olur canım benim ikiz olmuştu bakarsın seninde ikiz pırtlıyıverir

işlem sonrasında biraz kanama oluyormuş sanırım yanımda ped dışında götürmem gereken bir şey var mı acaba
Benim tüplerim kapaliydi işlem sırası açıldı ondan kanamam çok oldu mutlaka ped olsun başka bir şeye gerek yok bence canım.
Hayırlısı neyse o olsun kuzum olmazsa da sıkma canını kasımda olacak inşallahhh valla soldan şeytanlar ilk etapta doktor kontrolü olmadan dene diyor bakalım napıcam
İnşallah tatlisim ay ben korkarım doktora sormadan kullanmaya kas yapalım derken göz çıkarmayalım

Anladım canım çok teşekkür ederim

Yaaaaaa hamişsinnnnnn

Ayyyy ikiz çok istiyorum ben keşke olsa tamam tamam şeytana uymuyorum zaten kocam da kızdı gidicez doktora dedi doktor kontrolünde yapıcam

Haklısın kuzucum savdım şeytanları doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…