- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.801
Yaa iyi bari kuzum benimki gibi süründürmüyor en azındanİlk 3 gün çok yoğun sonra az az gelıyo kuzum benimki 7 gün bitmiş oluyo
Riske atmaya gerek yok inşallah her şey gönlünce olur bir kız bir oğlan ne güzel olur dimi amaAyyyy ikiz çok istiyorum ben keşke olsatamam tamam şeytana uymuyorum zaten kocam da kızdı gidicez doktora dedi doktor kontrolünde yapıcam
Kuzum göğüslerime hiç dokunamıyorum neredeyse. Özellikle koltuk altına doğru olan kısımları çok hassas. Normalde yumurtlamadan sonra akıntım az olurdu bu sefer fazla oldu. Bi de regl olacakmışım gibi ağrım var. Reglime 4 gün kaldı normalde ama bugün olacağım galiba o kadar ağrım var. Regl ağrısından farklı olarak da öne eğilince kasıklarımda batma oluyor eğilmekte zorluk çekiyorum. Ama bu belirtilerin çoğu bende geçen ay da vardı ve hamilelik oluşmamıştı o yüzden hiç umudum yok nedenseEvet canım senle aynı gidiyorduk takibimdesin :)Durumlar bende de aynı. Geçen haftadan beri aşırı göğüs dolgunluğu normalden farklı olarak koltuk altına yanlara doğru bi hassasiyet var. Kasıklarım karnım yine ayakkabımı bağlayamayacağım gibi dolgun ve kramplı. Geçen hafta İstanbul'a gezmeye gittik o yokuşları yürüdükçe ağlayasım geldi kasıklarımdaki hassasiyetten adım attıkça. Otele gelince baktım sarımsı beyazımsı kremimsi yoğun bir akıntım gelmiş dolu dolu.Hatta gecesi 4 te uyandım regl ağrısı gibi ağrım oldu. Normalde öyle akıntım da olmaz. o dönemde ağrım krampım da olmaz. Acaba dedim tekrar yumurtlama fln mı test yaptım yumurtlama da değil çizgi bile yok..Yüzümü de sivilceler bastı geçen hafta sivilce de benim regl gününden 1 2 gün önce çıkar hep. Regl belirtilerim bu kadar önceden çıkmazdı benim...Şu an da ağrı sancı sıfır regl olmayacakmışım gibi nerdeyse ateşim de normal gidio gibi ama bilemiyorum. Hiçbir şeyi hamileyime yormak istemiyorum. Geçen ay aynı belirtilerin hepsini yaşadım ve regl oldum bu ay olsam da olmasam da kabulum napiyim herşey Allah'tan. Bu arada erken gebelik testlerim de negatif. Bugün yapmayı düşünmüyorum :) Gecikme olursa öyle yapıcam. Sende başka nasıl belirtiler var cnm test yapıomusun?
Kuzum valla Allah tan umut kesilmez ama aynı durumdayız senleregl gelene kadar ikimiz için de umut var diyelim
Ahahha yorum yapılamayacak kadar saçma bir tablo zaten suan benim durumHaklısın kuzucum savdım şeytanları doktora gidicem
Yaaa biliyordum işteeeCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 B bernaad
sacibelinde @zuzu3838 T tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Bebişimm ateşine yorum yapamıyorum ama yükselmeye başlaması iyi sankiiKızlar dün test yaptım gerçi bozuk gibiydi kayma var sanki11. Gündü ekliyorum bu da bugün ki ateş tablom ihtimal sıfır geliyor bana sizce ? S simurgggg B bernaad Merveeee57 sacibelinde ve diğer yorumu olan kizlar
Ayy çok heyecanlııı hemencik çıkarsınlar sonucu kuzum söyle deKan icin bekliyorum su an kuzum
İyi walla canım durabiliosun ben yapmıcam desem de elim teste gidio negatif görmek alışkanlık oldu resmen her günKuzum göğüslerime hiç dokunamıyorum neredeyse. Özellikle koltuk altına doğru olan kısımları çok hassas. Normalde yumurtlamadan sonra akıntım az olurdu bu sefer fazla oldu. Bi de regl olacakmışım gibi ağrım var. Reglime 4 gün kaldı normalde ama bugün olacağım galiba o kadar ağrım var. Regl ağrısından farklı olarak da öne eğilince kasıklarımda batma oluyor eğilmekte zorluk çekiyorum. Ama bu belirtilerin çoğu bende geçen ay da vardı ve hamilelik oluşmamıştı o yüzden hiç umudum yok nedensetest de henüz yapmadım kuzum yarın yapacağım
Yarın ola hayrola diyoruzBebişimm ateşine yorum yapamıyorum ama yükselmeye başlaması iyi sankii
Test içinde zaten erken henüz regle kadar inşallah pozitife döner kuzucum
İyiyim kuzum buralardayım yazmıyorum pek ama görüyorum hepinizi tek tekMerve3553 kuzummmm nerdesin napıyosun iyimisin
İyi kuzum rahmin temizlenmesine sevindim biran önce toparlamışsın iyi bari umarım dilediğin zamanda gelir mucizenKuzum gittim bugün doktora, rahimde bir şey kalmamış hiç dedi yumurtalıklarım vs baktı her şey çok sağlıklı bir reglin geçsin dene dedi.. ama ben dedğin gibi garantiye alıcam hem 2-3 ay beklerim hem bir daha kontrol ettiricem pazartesi Türkiyede gidicem kadın doğumcu dostumuza.. hayırlısıAllahım senin bebişine de sağlık versin
Kuzum daha var zamanı bakİyi walla canım durabiliosun ben yapmıcam desem de elim teste gidio negatif görmek alışkanlık oldu resmen her günYani pozitif olsa çıkardı diye düşünüyorum çatlama üstünden 9 10 gün geçti çoğu kişinin silik de olsa çıkıo. Bat pazar günü bakalım nolcak 29 ekim cumhuriyet bayramı uğurlu gelir de kırmızıları görmeyiz inşallah :)
İnşallah inşallah canımm
Yaaa bebiisim kusuruma bakma heyecandan gozden kacmis vallaYaaaaa koyulaaşma olmuşşş resmeen hamişsin kuzummİnşallah sağlıkla ilerlerrr
Hanii benim etiketimm nerde geriden okumasam görmeyecektim
Oy kuzumm dün bende acillik oldum serumdan sonra uyumuşum sabah tekrar başladı arveles üstüne arveles ama bana mısın demiyorKızlar günaydınnn. dün aksam migren atağı geçirdim sabaha kadar çektim valla ilaç içemiyorum bu da benim sınavım olacak herhalde
Insallah bebisiim. Sizi bekliyorum temmuz annelerine. Orada bulusalim insallahYaaa biliyordum işteee
KOyulaşıyor da bence baksanaa
Koyulaşarak devam etsin sağlıcakla kavuş miniğine bebeğim yaa çok şüküürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?