💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum göğüslerime hiç dokunamıyorum neredeyse. Özellikle koltuk altına doğru olan kısımları çok hassas. Normalde yumurtlamadan sonra akıntım az olurdu bu sefer fazla oldu. Bi de regl olacakmışım gibi ağrım var. Reglime 4 gün kaldı normalde ama bugün olacağım galiba o kadar ağrım var. Regl ağrısından farklı olarak da öne eğilince kasıklarımda batma oluyor eğilmekte zorluk çekiyorum. Ama bu belirtilerin çoğu bende geçen ay da vardı ve hamilelik oluşmamıştı o yüzden hiç umudum yok nedense test de henüz yapmadım kuzum yarın yapacağım

Yaaa biliyordum işteee
KOyulaşıyor da bence baksanaa
Koyulaşarak devam etsin sağlıcakla kavuş miniğine bebeğim yaa çok şüküürr

Kızlar ya bu tedaviler yüzünden sizde kilo alıyor musunuz canımı çok sıkmaya başladı bu durum

Bebişimm ateşine yorum yapamıyorum ama yükselmeye başlaması iyi sankii
Test içinde zaten erken henüz regle kadar inşallah pozitife döner kuzucum

İyi walla canım durabiliosun ben yapmıcam desem de elim teste gidio negatif görmek alışkanlık oldu resmen her gün Yani pozitif olsa çıkardı diye düşünüyorum çatlama üstünden 9 10 gün geçti çoğu kişinin silik de olsa çıkıo. Bat pazar günü bakalım nolcak 29 ekim cumhuriyet bayramı uğurlu gelir de kırmızıları görmeyiz inşallah :)

İyi kuzum rahmin temizlenmesine sevindim biran önce toparlamışsın iyi bari umarım dilediğin zamanda gelir mucizen amin canım teşekkür ederim hepinize nasip etsin inşallah

Kuzum daha var zamanı bak sacibelinde nin de negarifti sonra pozitife döndü hiç belli olmaz. Benim bu kadar regl sancım olmasa şüpheleneceğim ama malesef bu sancı regl geliyor diyor adeta

S simurgggg gözün aydın canım, sağlıkla gelsin kızçen
Yaaaa kızım mi olacak diyorsun yani T TASUU icine mi dogdu acabaAllahimm cokca aminnn cok tesekkurler canim senin de saglikla kucagina aldigin gunleri gorelim bebisini insallah. Cinsiyeti belli olmustur senin? Yazmissindir mutlaka ama hatırlamadim kiz miydi?

Kızlar günaydınnn. dün aksam migren atağı geçirdim sabaha kadar çektim valla ilaç içemiyorum bu da benim sınavım olacak herhalde
Oy kuzumm dün bende acillik oldum serumdan sonra uyumuşum sabah tekrar başladı arveles üstüne arveles ama bana mısın demiyor
Allahım sana yardım etsin inşallah geçip gider de gelmez bir daha çok zor ya ilaçla bile geçmiyor çok üzüldüm sana şuan buzla biraz rahatlatmayı dene kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…