💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İçime öyle doğdu canım, sağlıklı olsun öncelikle. Yok canım benimki erkek. Amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bekleyen arkadaşları da Rabbim tez zamanda kavuştursun

Kuzum daha var zamanı bak @sacibelinde nin de negarifti sonra pozitife döndü hiç belli olmaz. Benim bu kadar regl sancım olmasa şüpheleneceğim ama malesef bu sancı regl geliyor diyor adeta
Hayırlısı olsun canım bakalım bir kaç güne az çok şekillenir ikimizin de :) sen de regli çağırma belki regl ağrısı değildir günümüz gelmeden bişey belli değil daha. Kapalı kutu bilemiyoruz ki açıp görebilsek keşke içimizi PP Ben test yapmanı öneririm bende çıkmadı ama belki sende çıkar

Kuzum evde hiç testim yok sipariş verdim ama o da sanırım yarın elime ulaşır bugün de eczaneden falan almak istemiyorum kendimi tutuyorum negatif görmek istemiyorum

Cok gecmis olsun kuzum. Agri cekmek cok zor

Kıyamam ya migren illet bisey ben de yıllardır çekiyorum. Karanlıkta yatmaktan başka çaresi de yok kuzu kuzu bekliyorsun geçsin diye.
Tekrardan da yukselmeye baslamis sanki ates kuzum. Gec dollenme olmasin?
Bilemiyorum canım inşallah öyledir yarın ak koyun kara koyun belli olur herhalde

Kuzum evde hiç testim yok sipariş verdim ama o da sanırım yarın elime ulaşır bugün de eczaneden falan almak istemiyorum kendimi tutuyorum negatif görmek istemiyorum
ay böyle beklemeli olan en güzeli aslında doğrusunu yapıosun. Bi yapıomuşsun çift çizgi. Allahım inşallahhhh. Sen bana ben sana dua edelim kuzum. Olmuosa da bidahaki ay bekleriz napalım.Test yapınca yaz mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…