- 20 Eylül 2023
- 98
- 72
- 8
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.841
evet evlenirken baktılar esime de sma icin, bakalım yarın gidicem hastaneye hormon testi falan için tabi tedbirli olmakta fayda var , sen hamile misinReglin düzenli olması güzel bir sey ama yine de altında sinsi seyler barındırabilir, zaten rutin kontroller cok kolay, hormonlarına yumurtalıklarına rahmine bakacak bir sıkıntı yoksa senin de icin rahat olur, aynı zamanda ben sma testini de yaptırmıstım esime, biz evlendikten sonra zorunlu hale gelmisti ona bakmak bize bakmamıslardı, kendimiz baktırdık
Teşekkür ederim bebeğimm öyle valla çıldırmak üzereyim sağ tarafımı yok edesim varCok gecmis olsun kuzum. Agri cekmek cok zor
EVet bebeğim ya dün 8 gibi gittim yatağa göz bandımı takıp uzandım biraz hafifledi sonra tekrar artınca seruma koştum ama bir başlayınca birkaç gün delirtiyor insanıKıyamam ya migren illet bisey ben de yıllardır çekiyorum. Karanlıkta yatmaktan başka çaresi de yok kuzu kuzu bekliyorsun geçsin diye.
Bilemiyorum canım inşallah öyledir yarın ak koyun kara koyun belli olur herhalde
Kıyamam kuzum çok geçmiş olsunTeşekkür ederim bebeğimm öyle valla çıldırmak üzereyim sağ tarafımı yok edesim var
EVet bebeğim ya dün 8 gibi gittim yatağa göz bandımı takıp uzandım biraz hafifledi sonra tekrar artınca seruma koştum ama bir başlayınca birkaç gün delirtiyor insanı
Çok güzel geçsin gitsin kuzum evet ilk baş illa insan sıkıntı yapıyor ama sonra geçip gidiyor ben anestezi almadan çekindim ve iki tüpümde kapalıydı işlem sırasında sağ açıldı sol açılmadı ona rağmen anlık acı hissettim o masadan kalkınca ağrım sızım olmadıKızlar yarın doktor randevum var hsg için gün alıcambana güzel enerjiler yollayın şans dileyin
Teşekkür ederim bebeğimmKıyamam kuzum çok geçmiş olsun
İnşallah kuzum çok sağolÇok güzel geçsin gitsin kuzum evet ilk baş illa insan sıkıntı yapıyor ama sonra geçip gidiyor ben anestezi almadan çekindim ve iki tüpümde kapalıydı işlem sırasında sağ açıldı sol açılmadı ona rağmen anlık acı hissettim o masadan kalkınca ağrım sızım olmadı
Ayyy aen ne diyorsun bi de ben hastanede laboratuvarda çalışıyorum. Kendi beta hcg testime bakabilirim ama korkumdan bakmıyorumay böyle beklemeli olan en güzeli aslında doğrusunu yapıosun. Bi yapıomuşsun çift çizgi. Allahım inşallahhhh. Sen bana ben sana dua edelim kuzum. Olmuosa da bidahaki ay bekleriz napalım.Test yapınca yaz mutlaka :)
Büyüdük teyzesi şükür zor büyüttüm sonunda riskimiz kalktı çok şükürAminnn kuzummm insallahsen nasil oldun?
İnşallah kırmızılar gelene kadar umut varPozitif çıkar inşallaaaahhhhhh
Serum iyi geliyor iyi yapmışsın bol su iç bu aralar susuz kalmaTeşekkür ederim bebeğimm öyle valla çıldırmak üzereyim sağ tarafımı yok edesim var
EVet bebeğim ya dün 8 gibi gittim yatağa göz bandımı takıp uzandım biraz hafifledi sonra tekrar artınca seruma koştum ama bir başlayınca birkaç gün delirtiyor insanı
Şakaa yapıyorumm kuzum yaYaaa bebiisim kusuruma bakma heyecandan gozden kacmis vallacok sagol tatlim
Kuzumm ya çok geçmiş olsunnTeşekkür ederim bebeğimm öyle valla çıldırmak üzereyim sağ tarafımı yok edesim var
Bolca içmeye daha dikkat ederim bebeğimmİnşallah kırmızılar gelene kadar umut var
Serum iyi geliyor iyi yapmışsın bol su iç bu aralar susuz kalma
Teşekkür ederim canımm, amin aminn çeken bilir gerçektenKuzumm ya çok geçmiş olsunn
Çok eziyet oluyorr maleseff bende de var, allah kolaylık versin
evet evlenirken baktılar esime de sma icin, bakalım yarın gidicem hastaneye hormon testi falan için tabi tedbirli olmakta fayda var , sen hamile misin
Oyyy yerimBüyüdük teyzesi şükür zor büyüttüm sonunda riskimiz kalktı çok şükür
Yaaaaa asıırı mutluyum suanCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim Merveeee57 B bernaad
@sacibelindezuzu3838 @tweeetyyy bliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
Yaaa canim benimŞakaa yapıyorumm kuzum ya
Senin hamişş olduğunu hissediyordumm ama söyleyip ya olmazsa diye heveslendirmekk istemedim
Sağlıkla ilerlesin inşallah kuzucum, sağlıklada kucağına alasın
Bizede bol bol dua et
Ben de gördüm kaç dakikada çıktıkızlar adetime 4 gün var test yaptım çıplak gözle çizgi var gibi acaba yanlış mı görüyorummarkası freely
Kat be kat artacak inanıyoruuum bana da umut olacaksın ınsallahKizlar normalde kan icin bekler koyulasma takip ederim falan derdim ama 5 kimyasaldan sonra hic sabrim kalmamis onu anladim. Koyulasacak mi koyulasmayacak mi sabretmek istemiyorum. Neyse goreyim istiyorum bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?