💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

evet evlenirken baktılar esime de sma icin, bakalım yarın gidicem hastaneye hormon testi falan için tabi tedbirli olmakta fayda var , sen hamile misin

Cok gecmis olsun kuzum. Agri cekmek cok zor
Teşekkür ederim bebeğimm öyle valla çıldırmak üzereyim sağ tarafımı yok edesim var
EVet bebeğim ya dün 8 gibi gittim yatağa göz bandımı takıp uzandım biraz hafifledi sonra tekrar artınca seruma koştum ama bir başlayınca birkaç gün delirtiyor insanı

Kıyamam kuzum çok geçmiş olsun

Kızlar yarın doktor randevum var hsg için gün alıcam bana güzel enerjiler yollayın şans dileyin
Çok güzel geçsin gitsin kuzum evet ilk baş illa insan sıkıntı yapıyor ama sonra geçip gidiyor ben anestezi almadan çekindim ve iki tüpümde kapalıydı işlem sırasında sağ açıldı sol açılmadı ona rağmen anlık acı hissettim o masadan kalkınca ağrım sızım olmadı

İnşallah kuzum çok sağol anestezisiz ağrısız geçen nadir kişilerdensin sanırım, burda çok ağrı çekenlerin yazılarını okudum hep

Ayyy aen ne diyorsun bi de ben hastanede laboratuvarda çalışıyorum. Kendi beta hcg testime bakabilirim ama korkumdan bakmıyorum bi defa baktım negatifti bir daha önce idrarda görmeden bakmam dedim o defteri kapattım duaya çok inanıyorum duayla her şey olur bence. Dualarım seninle kuzucum rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin bize kucaklarımızı boş bırakmasın. Bizi bu konuyla imtihan etmesin

Pozitif çıkar inşallaaaahhhhhh
İnşallah kırmızılar gelene kadar umut var
Serum iyi geliyor iyi yapmışsın bol su iç bu aralar susuz kalma

Yaaa bebiisim kusuruma bakma heyecandan gozden kacmis valla cok sagol tatlim
Şakaa yapıyorumm kuzum ya
Senin hamişş olduğunu hissediyordumm ama söyleyip ya olmazsa diye heveslendirmekk istemedim
Sağlıkla ilerlesin inşallah kuzucum, sağlıklada kucağına alasın
Bizede bol bol dua et

Kuzumm ya çok geçmiş olsunn
Çok eziyet oluyorr maleseff bende de var, allah kolaylık versin

İnşallah kırmızılar gelene kadar umut var

Serum iyi geliyor iyi yapmışsın bol su iç bu aralar susuz kalma
Bolca içmeye daha dikkat ederim bebeğimm
Kuzumm ya çok geçmiş olsunn
Çok eziyet oluyorr maleseff bende de var, allah kolaylık versin
Teşekkür ederim canımm, amin aminn çeken bilir gerçekten

evet evlenirken baktılar esime de sma icin, bakalım yarın gidicem hastaneye hormon testi falan için tabi tedbirli olmakta fayda var , sen hamile misin

Yok maalesef degilim, reglimin bitmesini bekliyorum, bi de sogan kürü deneyecegim , subata kadar zaman verdim kendime o zamana kadae tutmazsa detaylı arastırmalara baslayacagım doktora gidip

Kızlar ben anlamadım ne demek istediğini ya

Eklentiler

• 6C51AC2D-1AB4-40D2-A30D-2D072B8B0D81.webp
    18 KB · Görüntüleme: 95
kızlar adetime 4 gün var test yaptım çıplak gözle çizgi var gibi acaba yanlış mı görüyorum markası freely

Eklentiler

• IMG_2440.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 90
Yaaaaa asıırı mutluyum suan Ve bu sefer 12. Güne ragmen cok guzel koyulukta cok sevındım saglıkla ilerleyecek inanıyorum

Şakaa yapıyorumm kuzum ya
Senin hamişş olduğunu hissediyordumm ama söyleyip ya olmazsa diye heveslendirmekk istemedim
Sağlıkla ilerlesin inşallah kuzucum, sağlıklada kucağına alasın
Bizede bol bol dua et
Yaaa canim benim cok sagol.. önden gideyim insallah kazasiz belasiz da hemen pesimden de siz de gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…