💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizlar normalde kan icin bekler koyulasma takip ederim falan derdim ama 5 kimyasaldan sonra hic sabrim kalmamis onu anladim. Koyulasacak mi koyulasmayacak mi sabretmek istemiyorum. Neyse goreyim istiyorum bu defa
Bence bu sefer çok koyu kuzum. Sanki bu kadar koyulaşmamıştı daha önce

Yaaaaa asıırı mutluyum suan Ve bu sefer 12. Güne ragmen cok guzel koyulukta cok sevındım saglıkla ilerleyecek inanıyorum
Kuzumm cok tesekkur ederim boyle benim mutlulugumla mutlu oluyorsunuz ya. Sizin mutlulugunuza da beni sahit etsin Rabbim tez zamanda 12.gunde bu koyulugu ben de ilk defa goruyorum kuzum. O yuzden umudum var. Bir de bu defa olumlu tarafina odaklanmak istiyorum. Insallah artar

Kızlar ben anlamadım ne demek istediğini ya
Ovulasyon testini yapmayın diyo benim anladığım. Hatta eşinize yapın o da yumurtlamis gibi çıkar sonucu demişti. diyelim yumurta 12 saat yasiyo zaten sperm ona ulaşana kadar yumurta yaşamıyor oluyor artık. Yumurtlama öncesi ilişki önemli. Sperm önceden yolculuğuna başlasın ki yumurtlama olduğu zaman ona çoktan yaklaşmış olsun demiş bence.

Bence bu sefer çok koyu kuzum. Sanki bu kadar koyulaşmamıştı daha önce
Aynen bebisim. Ben de 12.gunde bu koyulugu ilk defa goruyorum. Aslinda sabah aksam yapıyorum. Dun aksam yaptigim da koyuluk azalmis gibiydi. Ama cok sivi tuketmistim. Yine de teselli edemedim kendimi gece kotu ruyalarla gecti ama sabah yaptigim dune gore daha koyuydu. O yuzden koyuluk takibiyle kendimi yiyip bitirmeden gidip kan verdim

Amin canım benim evet cok guzel testın sabah aksam yaptığında koyuluk anlasılmaz ya ya canını sıkma hersey cok guzel ılerleyecek. Suan hangi ilacları kullanıyorsun cabım

O yuzden pik gunu ya da oncesinde olan iliski daha etkili diyorlar demekki
Çok teşekkür ederim ben de öyle anlıyorum ama kafamı yumurtlama günü ilişki olursa başarı azalır diyor ya yani catlama olduğunda ilişkiye girmeyin demek mi gerek yok öncesi girin yeter diyor sanırım. Allah bullak oldu kafam artık doğru günü bulucam diye

Yok yok akşamki test zaten olmazdı. Sıvı alımından dolayı koyuluk azalıyor. Bence 67 çıkacak değerin 60-70 arası diyorum çok sevindim kuzummm çok çok çok

Yok yok akşamki test zaten olmazdı. Sıvı alımından dolayı koyuluk azalıyor. Bence 67 çıkacak değerin 60-70 arası diyorum çok sevindim kuzummm çok çok çok
51 cikti kuzum senin sevincini de ben yasayayim en kisa zamanda kuzum. Temmuz annelerinde devam edelim. Ikizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…