💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amin canım benim evet cok guzel testın sabah aksam yaptığında koyuluk anlasılmaz ya ya canını sıkma hersey cok guzel ılerleyecek. Suan hangi ilacları kullanıyorsun cabım
Canim oksapar igne vermisti. Simdi onu bir soracagim bakalim hapla degistirir mi diye. Onun disinda vitaminler vermisti. Ama bunlarin hepsini 14. Gun kullanmaya basladim ben. Ay basindan beri degil. Vitamin b12 , d colefor, magnezyum, ve bir de inositol kullandim

Beni de ekler misin canım sat 6 Kasım bat 4 Aralık

Yupiiiiyyyyy değer olarak yaklaşmışımmmm sağlıkla ilerlesin kuzummmm darısı başımıza. Çatlatma iğnesinden başka bi önerin var mı kuzum bu ay için bize
Cok sagol bebisim. Evet asil ben sana yaklastim deger olarakd vitamini b12 magnezyum ve inositol benim kullandiklarim. Ayy bir de progesteron vardi kullandigim ama o benimle alakaliydi

Aynen kuzum 2 ya da 3 gun var. Ya 28inde ya 29unda. Normalde 28 gun dongu ama kimyasaldan sonraki ay hep 29.gunde oluyordum
2 Ay peş peşe hamile kalma prosu da yaptım seni hadi hayırlı olsun
İnşallah sağlıkla ilerlesin ve gönlünden geçtiği gibi minnoş bir kızçen olsun kuzum

Cok tesekkurler kuzum insallah ilerledigini de gorebilirim surecin evet darisi basiniza. Hemen arkamdan gelin sen ne durumdasin?
canım bir sürü belirtim var ama adet belirtisi de olabilir diye heves etmiyorum çok, geçen ay da yaşadığım belirtiler sonrası adet olmuştum.. Sat 29 ekim ama testlerim negatif. Olsa çıkardı sanırım silik te olsa. Kısmet bakalım kuzum inşallah sen gibi bir gün bizde çift çizgileri görür delicesine mutluluk yaşarız. Tadını çıkar ,hakettin :)

İnşallah kuzum çok sağol anestezisiz ağrısız geçen nadir kişilerdensin sanırım, burda çok ağrı çekenlerin yazılarını okudum hep
Onları okuma kuzum o yorumları okuyarak gittim ben o kadar korktum ki çok şükür bir şey olmadı acısız geçti

Merhaba etiket yapmayı bilmiyorum o yüzden hamile olanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de bugün iğnenin 12.günü hiç test yapmadım pazara kadar regli olmazsam pazar günü yapmayı düşünüyorum dualarınızı beklerim

Kızlar merhaba bir sorum olacak, hamilelikten önce doktora gidip kontrol oldunuz mu hormon testlerine falan baktırdınız mı yoksa önce deneyip belirli bir süre hamile kalamayınca mı gittiniz
Canim once doktora git kadin diguma gebe kalmaknistedigini sole oda sana kan testi altan muyane falan yapicak once muyne yapiyr sonra adetin 2 3gunu
Prolaktin,amh,lh,fsh, degerlerine bakiyor

Sen dahiliyede git gebelik icin bu vitaminlerime genel olrak bakfrmak istiyrum de yumurta kalitesi icin demir,feritin,folat,tsh,d vitamini, b12 degerlerine baktir bunlar onemli

Ve mutlaka onceden vitamin takviyesi ic ben pregnacare 19 vitaminli olani kullniyrum arastrip bakabilirsin
Ama esinde üroloji doktora gidip gorunsun hamile kalmana engel bir durum varmi hepsini ogrenin canim umarim haytli haberlerin olur
Hayrli olsun saglikli sihhetli cogalsin degerin cnm senin adina cok sevindim darisi bizim basimiza masallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…