- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.901
Amin kuzum inşallah olduUmarim bebisim yamazim de kotu ama insallah bu defa olmustur
ay neye inanacağımızı şaşırdıkKızlar ben anlamadım ne demek istediğini ya
Ayyy inşallah kat kat artsın kuzucumKizlar sonucum çıktı 51.8umarim katlandigini da görürüm @edahandro @Merveeee57 @benaroz @zuzu3838 bliiss @bernaad @sacibelinde T tweeetyyy @Merve3553 B blackkdahlia @monimoni ve unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Selam canım hoşgeldin mutluyum bebis haberleri alıyoruzKızlar öncelikle hamile olanlara hayırlı olsun demek istiyorum. Saatlerdir okuyorum ama bitiremedim etiketleyemedim. Nasılsınız
Dimi yaa kafalar karışıkay neye inanacağımızı şaşırdık
Kız tamponu nasıl kullanıyorsun ben korkuyorum ya içeri kaçarsa kalır diyemerhabalar benim de adetim çok yoğun geçiyor sanki bıçaklamışlar beni yazdığınız için sormak istedim aynı terimi ben de hep kullanırım :)) Hatta ped yerine tampon kullanıyorum garanti olsun diye ped yetmiyor bana rezil olmamak için orda burda :) Adetlerim günü gününde düzenli, pcos yok, doktor da bir sorun yok dedi ama adet neden böyle çok gelir bununla ilgili var mı bilginiz?
Ben ben bu gözler ne görüyor böyleeeeCanlar her ay her ay etiketleniyoruz ama bir sonuc cikmiyor demezseniz eger..pazar günü testler negatife döndü. Pazartesi ogleden sonra ilk defa koyulasir gibi oldu. Emin olmak icin bekledim bugune kadar. Ama dogrusunu isterseniz hala cok tedirginim. Insallah koyulasmaya devam eder. Ve saglikla ilerledigini gorebilirim @Merveeee57 @bernaad
@sacibelinde @zuzu3838 T tweeetyyybliiss Zumruduanka96 @goldBride negatifin pozitife donme fikri icin sevgiler @edahandro
bence çatlama gününden bahsediyor ben öyle anladım. Öncesi önemli diyor.. Zaten uygulamada takip ederken de bana % değer veriyor gebe kalma olasılığı diye. Pik ve koyu olan günlerde hep yüksek olasılık çıkarken %30 % 25 gibi çatlama günü ve sonrası %10 %5 fln ihtimal yazıyor kuzumÇok teşekkür ederim ben de öyle anlıyorum ama kafamı yumurtlama günü ilişki olursa başarı azalır diyor ya yani catlama olduğunda ilişkiye girmeyin demek mi gerek yok öncesi girin yeter diyor sanırım. Allah bullak oldu kafam artık doğru günü bulucam diye
Ahahaha madalyalarimi taktim boynuma2 Ay peş peşe hamile kalma prosu da yaptım seni hadi hayırlı olsun
İnşallah sağlıkla ilerlesin ve gönlünden geçtiği gibi minnoş bir kızçen olsun kuzum
MFK hesaplama yöntemi var diyor yani yumurtlama gününden 3 gün önce ve yumurtlamadan sonra da 1 gün ilişkide şans yüksektir diyor ☺bence çatlama gününden bahsediyor ben öyle anladım. Öncesi önemli diyor.. Zaten uygulamada takip ederken de bana % değer veriyor gebe kalma olasılığı diye. Pik ve koyu olan günlerde hep yüksek olasılık çıkarken %30 % 25 gibi çatlama günü ve sonrası %10 %5 fln ihtimal yazıyor kuzum
ipi var ya kuzum hiç kaçmaz :) Dünyanın en temiz ve en güvenli şeyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Denize gir beyaz pantolon giy tanga giy böyle bir rahatlık yok ne koku ne sızıntı. Dediğim gibi ben ped koysam heryerleri batırıyorum. yataktan kalkınca bacaklarımdan süzülürcesine yanlardan sızmış oluyor maalesef..Yoğun kanama yaşayanlar için en iyisi kesinlikle..Kız tamponu nasıl kullanıyorsun ben korkuyorum ya içeri kaçarsa kalır diyevallahi bende bi bilsem neden çok geldiğini
Ben daha henüz olamadım kuzum maalesefSelam kızlar.bizim kızlardan hamiş haberini alan varmı?Yoksa dağıldınızmı?çok kişiyi görmüyorum sanki
Ay sen bana özelden anlatsana kuzum nasıl yapıcam onuipi var ya kuzum hiç kaçmaz :) Dünyanın en temiz ve en güvenli şeyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Denize gir beyaz pantolon giy tanga giy böyle bir rahatlık yok ne koku ne sızıntı. Dediğim gibi ben ped koysam heryerleri batırıyorum. yataktan kalkınca bacaklarımdan süzülürcesine yanlardan sızmış oluyor maalesef..Yoğun kanama yaşayanlar için en iyisi kesinlikle..
Yaa inşallah bende görürüm cnm o günleriCAnım @sacibelinde bu markada böyle bi çizgi görmüştü ama başka markada çizgisi bildiğin pembeydi aynı gün 89 çıktı betası
Canim benim cok sagolBen ben bu gözler ne görüyor böyleeeeay allahımmm çok şükür çok şükür öyle mutlu oldum bak şimdi günüm güzelleştiiii rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum
İnşallah inşallahhh hamişim benimCanim benim cok sagolsizin mutlulugunuzu da ben göreyim insallah tez zamanda
Sagol canimmCanim once doktora git kadin diguma gebe kalmaknistedigini sole oda sana kan testi altan muyane falan yapicak once muyne yapiyr sonra adetin 2 3gunu
Prolaktin,amh,lh,fsh, degerlerine bakiyor
Sen dahiliyede git gebelik icin bu vitaminlerime genel olrak bakfrmak istiyrum de yumurta kalitesi icin demir,feritin,folat,tsh,d vitamini, b12 degerlerine baktir bunlar onemli
Ve mutlaka onceden vitamin takviyesi ic ben pregnacare 19 vitaminli olani kullniyrum arastrip bakabilirsin
Ama esinde üroloji doktora gidip gorunsun hamile kalmana engel bir durum varmi hepsini ogrenin canim umarim haytli haberlerin olur
Hayrli olsun saglikli sihhetli cogalsin degerin cnm senin adina cok sevindim darisi bizim basimiza masallh
tabi ki yazıyorum şimdi :)Ay sen bana özelden anlatsana kuzum nasıl yapıcam onu
Yaaa ilk defa bir hamis emojim olduİnşallah inşallahhh hamişim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?