💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Linakiz canim 10.gun bugun erken daha biraz daha sabret iki gun daha biliyrum sende gormek istyrsun ama erken kimi 10.gun hatta 8.gun nile gorebiliyr belki senin mucizen nazlidir 12.gun gosterr belki regli gununde insallh oledr hayrli haberlerimiz olsun

Kız tamponu nasıl kullanıyorsun ben korkuyorum ya içeri kaçarsa kalır diye vallahi bende bi bilsem neden çok geldiğini

Ben ben bu gözler ne görüyor böyleeeeay allahımmm çok şükür çok şükür öyle mutlu oldum bak şimdi günüm güzelleştiiii rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum

bence çatlama gününden bahsediyor ben öyle anladım. Öncesi önemli diyor.. Zaten uygulamada takip ederken de bana % değer veriyor gebe kalma olasılığı diye. Pik ve koyu olan günlerde hep yüksek olasılık çıkarken %30 % 25 gibi çatlama günü ve sonrası %10 %5 fln ihtimal yazıyor kuzum

Selam kızlar.bizim kızlardan hamiş haberini alan varmı?Yoksa dağıldınızmı?çok kişiyi görmüyorum sanki

MFK hesaplama yöntemi var diyor yani yumurtlama gününden 3 gün önce ve yumurtlamadan sonra da 1 gün ilişkide şans yüksektir diyor ☺

Kız tamponu nasıl kullanıyorsun ben korkuyorum ya içeri kaçarsa kalır diye vallahi bende bi bilsem neden çok geldiğini
ipi var ya kuzum hiç kaçmaz :) Dünyanın en temiz ve en güvenli şeyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Denize gir beyaz pantolon giy tanga giy böyle bir rahatlık yok ne koku ne sızıntı. Dediğim gibi ben ped koysam heryerleri batırıyorum. yataktan kalkınca bacaklarımdan süzülürcesine yanlardan sızmış oluyor maalesef..Yoğun kanama yaşayanlar için en iyisi kesinlikle..

Ay sen bana özelden anlatsana kuzum nasıl yapıcam onu

Sagol canimm darisi basiniza evet insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…