- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.921
Allah’ın izniyle silinmicek balım sen merak etme ay ay nasıl heyecanlıyımYaaa ilk defa bir hamis emojim olduumarim silinmem listeden thank u bebisim
Canım maşallah değerin çok güzel katlanarak artacak inşallahCanim oksapar igne vermisti. Simdi onu bir soracagim bakalim hapla degistirir mi diye. Onun disinda vitaminler vermisti. Ama bunlarin hepsini 14. Gun kullanmaya basladim ben. Ay basindan beri degil. Vitamin b12 , d colefor, magnezyum, ve bir de inositol kullandim
Geçmiş olsun kuzum yaOy kuzumm dün bende acillik oldum serumdan sonra uyumuşum sabah tekrar başladı arveles üstüne arveles ama bana mısın demiyor
Allahım sana yardım etsin inşallah geçip gider de gelmez bir daha çok zor ya ilaçla bile geçmiyor çok üzüldüm sana şuan buzla biraz rahatlatmayı dene kuzucum
Kuzum iyimisin ne olduuuuOy kuzumm dün bende acillik oldum serumdan sonra uyumuşum sabah tekrar başladı arveles üstüne arveles ama bana mısın demiyor
Allahım sana yardım etsin inşallah geçip gider de gelmez bir daha çok zor ya ilaçla bile geçmiyor çok üzüldüm sana şuan buzla biraz rahatlatmayı dene kuzucum
Ayy bebitom çok sevindim maşallahlar olsun katlana katlana artsın sağlıcakla kucağına da al insallahKizlar sonucum çıktı 51.8umarim katlandigini da görürüm @edahandro @Merveeee57 @benaroz zuzu3838 @bliiss B bernaad sacibelinde @tweeetyyy @Merve3553 @blackkdahlia @monimoni ve unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
İnşallah canımm amiinnnYaa inşallah bende görürüm cnm o günlerihepimiz görürüz inşallahhh sağlıklı bebişler
Normaldir tabi günü gününü tutmuyor bir anda beliriveriyor geç döllenme olmuştur canım günün de geçmişevet dün yaptım negatifti bugün pozitif :) normal mi bu
Darısı bize kuzum maldalyalarımızı takıp mezun olalımAhahaha madalyalarimi taktim boynuma
Çok şükür, inşallah benimki de sizinki gibi kolay geçerOnları okuma kuzum o yorumları okuyarak gittim ben o kadar korktum ki çok şükür bir şey olmadı acısız geçti
Faktör V te canim. Ilaclarin adini aksam yazip gondereyim istersen kuzum eve gidince bakayim da. Doktorun yazdiklarinin muadili olmasin diye cok eczane gezdimCanım maşallah değerin çok güzel katlanarak artacak inşallahsenin hangi geninde sıkıntı vardı pıhtılasma ıcın? Bende bu sefer iğne denemek istiyorum. Magnezyumun adını yazabilir misin canım? Transfer zamanı rahmim cok kasılmıştı önemsememiştim gecen ay yıne aynı seyı yasadım sanki rahim tutunmasını istemiyor kasılıp atmaya calısıyordu. Bu sefer baska bi doktorla ilerliyorum söyleyecegım ona da
Oh oh ohhhhh hamiş haberleri Çifter Çifter geliyor AllahımKurumuş hali de bu şekilde inanamadığım için bir daha sormak istiyorum ben yanlış görmüyorum dimi
Oyy kuzum benim ya kıyamam inşallah çabucak geçer de bir daha gelmezGeçmiş olsun kuzum yaKuzum zaten gozumu bir açtım gece mavi jeller var ya dolaba atılan onlardan yapıştırdım ağrıyan yere öyle uyumuşum sabah eşim toplamis sağdan soldan onları öyle kalkıp düştüğü yerden alamadım. Buz iyi geliyor ama hiç yoktan iyidir parol da içmedim dün çektim valla. Bişi olur bebise diye korkumdan içmedim onu bile
Canim maşallah yarılamışsın senle ayni gün hamile oldugumi öğrenmiştim benim 8 haftalikken maalesef kaybettim simdi senin yazdığını görünce duygulandım allah sag salim kucağına almayı nasip etsin banada dua etSelam kızlar.bizim kızlardan hamiş haberini alan varmı?Yoksa dağıldınızmı?çok kişiyi görmüyorum sanki
Bebeğim migrenim tuttu yaa geçmiyorKuzum iyimisin ne olduuuu
Tek gözlü canavarım benimBebeğim migrenim tuttu yaa geçmiyor
Ekrana tek gözle bakıyorum sağ tarafım iptal
dün serum taktırdım rahat uyumuştum ama sabahtan beri yine kıvrandırıyor
Canım bu ne marka. Ay yazmışsın zaten. Freely dandik bende silik çıkardı böyle kanım 89 çıktı prodoctor da en net gördüm bak atayımkızlar adetime 4 gün var test yaptım çıplak gözle çizgi var gibi acaba yanlış mı görüyorummarkası freely
Önümüzdeki ayda biz peş peşe verelim güzel haberleri inşallahOh oh ohhhhh hamiş haberleri Çifter Çifter geliyor Allahımhayırlı olsun kuzum doğru doğru annesi
Vallahi ay ne güzel bi gün hamişli günÖnümüzdeki ayda biz peş peşe verelim güzel haberleri inşallahbu ay hepimiz el ele tutuşup kasımda bayram edelim
Yaa yerim seniTek gözlü canavarım benimne iyi gelirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?