💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım maşallah değerin çok güzel katlanarak artacak inşallah senin hangi geninde sıkıntı vardı pıhtılasma ıcın? Bende bu sefer iğne denemek istiyorum. Magnezyumun adını yazabilir misin canım? Transfer zamanı rahmim cok kasılmıştı önemsememiştim gecen ay yıne aynı seyı yasadım sanki rahim tutunmasını istemiyor kasılıp atmaya calısıyordu. Bu sefer baska bi doktorla ilerliyorum söyleyecegım ona da

Geçmiş olsun kuzum ya Kuzum zaten gozumu bir açtım gece mavi jeller var ya dolaba atılan onlardan yapıştırdım ağrıyan yere öyle uyumuşum sabah eşim toplamis sağdan soldan onları öyle kalkıp düştüğü yerden alamadım. Buz iyi geliyor ama hiç yoktan iyidir parol da içmedim dün çektim valla. Bişi olur bebise diye korkumdan içmedim onu bile

Kuzum iyimisin ne olduuuu

Faktör V te canim. Ilaclarin adini aksam yazip gondereyim istersen kuzum eve gidince bakayim da. Doktorun yazdiklarinin muadili olmasin diye cok eczane gezdim magnezyum evet agrilari da rahatlatiyor bence iyi geliyor bana

Oyy kuzum benim ya kıyamam inşallah çabucak geçer de bir daha gelmez

Selam kızlar.bizim kızlardan hamiş haberini alan varmı?Yoksa dağıldınızmı?çok kişiyi görmüyorum sanki
Canim maşallah yarılamışsın senle ayni gün hamile oldugumi öğrenmiştim benim 8 haftalikken maalesef kaybettim simdi senin yazdığını görünce duygulandım allah sag salim kucağına almayı nasip etsin banada dua et

kızlar adetime 4 gün var test yaptım çıplak gözle çizgi var gibi acaba yanlış mı görüyorum markası freely
Canım bu ne marka. Ay yazmışsın zaten. Freely dandik bende silik çıkardı böyle kanım 89 çıktı prodoctor da en net gördüm bak atayım

Eklentiler

• IMG_20231024_142002.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 77
Tek gözlü canavarım benim ne iyi gelirki
Yaa yerim seni bebeğim karanlık ortam olması gerekiyor o biraz hafifletiyor birde buz ama tamamen geçirmiyor bir başlayınca 3 4 günü buluyor geçmesiilaç falan hiç fayda etmiyor bugün yine bi serum yerim herhalde
Allahtan yumurtlamama denk gelmedi diye şükrediyorum bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…