- 25 Haziran 2015
- 239
- 254
- 103
- 35
- Konu Sahibi elif_yasin
Merhaba kizlar aksam üstünden beri sinirim geçmedi buraya yazmak istedim. Uzun olursa kusuruma bakmayin. Esimle tatile gidecegiz çeşmeye küçük bir butik otel bulduk konumu iyi her yere yakin ve büyük otellere gore daha sakin olur rahat ederiz dusuncesiyle. Esim öğlene dogru arayip bilgi almis musaitlik sormus fiyat almis 160 tl fiyat vermişler bir gece icin. ben de ulasim, denize yakinlik vs. ile ilgili de gorustunmu dedim fazla bisey soramadim sen bi sor istersen begenirsen ona gore ayirtalim yerimizi dedi aradim sordum telf.çikan bayan sorularimi cevapladi rezervasyon yaptiracaktim ki fiyati 200 olarak verdi bi sasirdim bozuntuya da vermedim dönüş yapacagimi belirttim kapattik. Esime yanlis anlama ihtimalini sordum ve çok emin olduğunu 160 olarak verdiklerini söyledi aradan 1 saat bile gecmemisti. İkimizde is yerlerimizdeydik aksam bakariz dedik eve geldik. Eşim evde tekrar aradi sabah gorusmustuk rezervasyon yaptiricam dedi kadinin ne dedigini duyamadim sonra esim bana sabah 160 demistiniz dedi kadin ben öyle bir fiyat vermedim diyor eşim peki başka bi çalışan mi var acaba o mu verdi dedi kadim hayir başka calisan yok diyor ama sizinle ben 160 olarak konusmadim diyor neyse esim peki öyleyse dedi kapatti ben zannediyorum ki 200 dedi kadin diye kapatti. Esim demesinmi bu sefer 220 fiyat verdiler ondan yaptirmadim yine 200 deseler yaptiracaktim bi ihtimal yanlismi anladim diyecektim ama resmen insani salak yerine koymaya calisiyorlar dedi. O kadar sinirlendim ki aradim siz bu fiyatları neye gore veriyorsunuzda saat basi fiyat değişiyor dedim kadin bana utanmadan ben size fiyat verdim esinize niye aratiyorsunuz diyor. Yer durumuna gore fiyat veriyormusmus. Resmen insani salak yerine koyuyorlar. Aradan bir gun bile gecse anlarim fiyat degismesini ama ayni gun 1 saat arayla 2 saat arayla ne bu, belirtilen tarihler ayni herhangi bir oda farki vs.yok ne bu degisim anlamadim. Aradim carladim ama hala icim sogumadi. Ben mi abartiyorum yoksa bu isler hep boyle mi oluyor da bana denk gelmedi? Daha önce hic boyle bir seyle karsilasmadim.