- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Şimdi siteye girince hemen rezervasyon yapılabiliyo,yaptıktan sonra aramak gerekiyo sanırım gidince de ödeme yapılıyo kredi kartına gerek yok yani ilk etaptarezervasyon dedıgınız sey yanlıslıkla yapılmaz, ya bırı hesabınıza gırdı ve rezervasyon yaptı sızın kart bılgılerınız ıle kı bu dusuk ıhtımal sonucta sızın adınıza yapılmıs, ya da esınız sızde habersız bır dolaplar donduruyor..
rezervasyon ıcın bır ton kımlık bılgısı kart nosu vs ıster ...
hepsını tek tek yazmanız ve onaylamanız gerekır...
ben sızın yerınızde olsam esınızı bıraz daha yoklardım...
Ama çok bilindik bu uygulama aslındaSinemaya bile kredi kartı ile ödeme yapmadan yer ayırtılmıyor. O uygulamayı derhal silin bence
Eşiniz ile ilgili kısmı okumadım birde bunun peşine düşün ozaman.Ama çok bilindik bu uygulama aslında
Soğuk kanlı ol.eşine söylerlerse de. "Ya aklıma takıldı aradım sonuçta bizden bilgisi rezervasyon yapıp yarın kart numaramızı kullanıp para da Çeker o yüzden bi arayım da gözlerini korkutayım dedim" dersinöyle yapıcam bugün ama eşime söylerler mi aradığımı çünkü bi suçu yoksa hiç hoş olmaz
Benimde, çok kafam karıştı
odemeyı orada bıle yapsanız odeme seklınızı sıze soran bır kısım olur ve kredı kartı ıle odeme yapılacaksa ya pesın alınır para yada bılgıler gırılır ama gıttıgınız yerde odenır parası ben cok takılırım o tarz sıtelere yanı bır tusa bastım rezervasyonum oldu gıbı bırsey soz konusu olmaz..Şimdi siteye girince hemen rezervasyon yapılabiliyo,yaptıktan sonra aramak gerekiyo sanırım gidince de ödeme yapılıyo kredi kartına gerek yok yani ilk etapta
Sana da aynı mesajın geldiğini bilerek böyle bir salaklık yapar mı eşin?Yok kart ile ilgili hiçbirşey yok ödeme filanda yapılmamış sadece rezervasyon yapılmış eşim yapmış görünüyo yani,biz mesela bi yere gittiğimizde oradan bakıyoduk otele rezervasyon yapıyodu eşim ve bana aynı mesaj geliyodu bu olayda geldiği gibi yani
oluyo işte bende denedim yapılıyoodemeyı orada bıle yapsanız odeme seklınızı sıze soran bır kısım olur ve kredı kartı ıle odeme yapılacaksa ya pesın alınır para yada bılgıler gırılır ama gıttıgınız yerde odenır parası ben cok takılırım o tarz sıtelere yanı bır tusa bastım rezervasyonum oldu gıbı bırsey soz konusu olmaz..
Bana mesajın geldiğinden haberi yoktu bence çünkü ben onun hesabından girmiştim en son ve açıktı hala mesaj geldi o yüzdenSana da aynı mesajın geldiğini bilerek böyle bir salaklık yapar mı eşin?
Bence yapmaz ama onu tanıyan sensin.
Önce bunu düşün bence.
Ve böyle bir rezervasyon yanlışlıkla yapılamaz.
Ah be elif bunca yıllık kıskançsın, gittin lap diye sordun kocana. Adamın yakalanacağı varsa da yakalanmıyor işte.
Odaları zaten iptal etti eşim şu an iptal yani ben arayıp rezervasyon yapılmış adımıza ama bi yapmadık böyle bişey nadıl olur diye sormayı düşünüyorum,bi arkadaşıyla ayırtacaktı belkide yanlışlıkla benim adım adıma yaptı kafam çok karıştı çok
sabah sabah bu ikinci konum olcak ama kafama bşy takıldı
Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Üzerinden iki gün geçti ben bugün arasam bana bilgi verirler mi sizce?
Aynen bahsettiği uygulama ya o ya da tri.... kredi kartsız rezervasyon mevcut ama ben tarih belirtip rezervasyon yapmadan asla kendisi rastgele otel seçip rezervasyon yapan bir uygulama değil.Hangi uygulama bu ?
Ben otel rezervasyonlarimizi book.... den yapiyorum hic tek tıkla olmadi.
oluyo işte bende denedim yapılıyo
Bana mesajın geldiğinden haberi yoktu bence çünkü ben onun hesabından girmiştim en son ve açıktı hala mesaj geldi o yüzden
Belkide günahını alıyorum bilmiyorum
Yok üniversiteyle ilgili bişey değilelifff_____ ben kesinlikle negatif bir durum olduguna ihtimal vermiyorum.
bir adam capkinliga gidecek olsa 2 oda mi tutar?
ha soyle bir sey olabilir; benim esimin universite konferanslar duzenliyor ve bizimki komitede, organizasyonlari kendisi tanzim ediyor. Zaman zaman konusmaci geleceklerin otel rezervasyonlarini da kendi yapiyor, belki oyle bir sey?
ki esin "haberim yok" demisti sanirim, bence uygulama kendi kendine aktive etti.
ben ev kiralama sitesinde eve talip olmusum tek bir linke tiklayarak zamaninda, oluyor boyle sacma seyler.
Arkadaşımda böyle anlattı işte ama bilmiyorum nasıl olur odann kaç kişilik olacağına kadarHerkes ne kadar galeyana getirmis. Ben o uygulamayi cok kullanirim. Aynen arkadasinizin dedigi gibi gelen maillere acmak icin de olsa bakmissinizdir bir zamanlar o da rezarvasyon olarak kaydolmustur. Uygulamayi bilmeyen arkadaslar icin, rezarvasyon yaptirmak icin ekstra bir bilgi girmeye gerek yok. Eger uyeliginiz varsa ki konu sahibinin ve esinin varmis, tek bir tusa dokunarak rezervasyom yaptirabilirsiniz. Buyuk olasilikla ya sitenin icerisinde,ya da mail olarak Haziran icin Kusadasi otellerindeki buyuk firsati kacirmayin, simdi rezervasyon yaptirin iki kisi 119,90 a harika bir tatil gecirin gibi bir seye eliniz ya da esinizin eli iki kere dokunmustur.
Evet orası işteHangi uygulama bu ?
Ben otel rezervasyonlarimizi book.... den yapiyorum hic tek tıkla olmadi.
Evt ordan bahsediyorumBaş harfi b olan siteden mi bahsediyoruz?
Eğer daha önce kredi kartıyla rezervasyon yapıp "kredi kartı bilgilerimi kaydet" seçeneğini kabul ettiyseniz her rezervasyonda tekrar tekrar kart bilgilerini girmeniz gerekmiyor.
Ama gelen email'de bir linke yanlışlıkla tıklayarak 2 ayrı oda rezerve etmek çok zor. Çünkü o sistem tek oda fiyatı üzerinden tanıtım gönderiyor. İkinci oda için manuel olarak seçim yapman lazım.
Endişelerin için bir şey söyleyemem. Kocanı sen herkesten daha iyi bilirsin sonuçta.
Yok sanmam benim işim var o tarihte biliyo eşimbelki süpriz yapacaktı..
aldatacak adam kendi karısının adına oda mı ayırtır yahu..
ama neden 2 ayrı oda onu anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?