- Konu Sahibi elifff_____
-
Proje gezisi tarihiyle otel rezervasyonu tarihi aynı mı?Bilgi için tşk ederim bilmiyordum bunu
Orası öylede şimdi bir ayrıntı veriyorum:
bu olayı öğrenmemin aynı günü sabah eşim arkadaşıyla telefonda konuşurken pazrtesi gidyrum dedi yani bugün ve bi gece kalabiliyolar gerektiğinde.(sormadım çünkü her pazartesi bir proje için bize 2saatk uzaklıkta bi yere gidiyolar, oraya gidecek sandım.ve rezervasyonun yapıldığı tarihle aynı gün bu gidecekleri gün.
Akşam oldu mesaj geldi bana öğrendim rezervasyonu ağtal gibi eşimi aradım böyle bşy bar mı diye.yok bilmiyorum dedi.bu arada yarınki proje gezisi de iptal oldu dedi
Off çıldırcam(((
İptal oldu diye de mesaj geldi bu arada
Ben de bilgisayardan kullanıyorum. Velev ki oda rezervasyonu yapıldı, ikinci odaya farklı isimle rezervasyon yapılması için manuel olarak isim yazılması gerekir. Ben konudan ikinci odanın farklı isimle ayırtıldığını anladım. Haklısınız bence de.bakın ben bu siteyi çok kullandım hem yurt içi hem yurt dışı.
fakat telefon uygulamasından değil bilgisayardan girdim hep.
o yüzden anlatacaklarımda değişiklik olabilir önce ona dikkat çekeyim.
rezervasyon esnasında kredi kartı mutlaka isteniyor, o an para çekilmesi için değil, belirtilen tarihe kadar rezervasyonu iptal etmez ve gitmezseniz ücretin %bilmemkaçını alma hakları var. bilgileri de tek tek giriyorsunuz
ayrıca bilgisayarda tek tıkla değil birkaç aşamada rezervasyonu bitirebiliyorsunuz. oda seçimi tarihler varış saati vs...
diyelim ki mailde gelen link yanlışlıkla tıklandı?
iki oda neyin nesi öyle kampanya mı olur?
ayrıca tek oda bile olsa ya da paket bir kampanya olsa yine de site sizi rezervasyon sayfasına yönlendirir.
büyük ölçekli ve güvenilir bir siteden bahsediyoruz
böyle spam mail gibi emrivaki bir hamle yapamazlar bence
çünkü bu konuda siber suçlara ilişkin yaptırımlar daha ağır.
Ben de bilgisayardan kullanıyorum. Velev ki oda rezervasyonu yapıldı, ikinci odaya farklı isimle rezervasyon yapılması için manuel olarak isim yazılması gerekir. Ben konudan ikinci odanın farklı isimle ayırtıldığını anladım. Haklısınız bence de.
sabah sabah bu ikinci konum olcak ama kafama bşy takıldı
Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Üzerinden iki gün geçti ben bugün arasam bana bilgi verirler mi sizce?
sabah sabah bu ikinci konum olcak ama kafama bşy takıldı
Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Üzerinden iki gün geçti ben bugün arasam bana bilgi verirler mi sizce?
Evt aynıymış öğrenemem çünkü eşimin bölümünde ve 5hocayla beraber gidiyolar onlarada soramam kiProje gezisi tarihiyle otel rezervasyonu tarihi aynı mı?
Okulda birinden öğrenebilir misiniz proje gezisi bu hafta var mıydı, ne zaman iptal oldu falan?
muhabbetin yok mu onlarla havadan sudan konuş lafı bu meseleye getirEvt aynıymış öğrenemem çünkü eşimin bölümünde ve 5hocayla beraber gidiyolar onlarada soramam ki
Bilmiyorum o kadar cnm sıkıldı kiHangi tarihler arasi ?
Bir de panik olmadi demissin ya hele ki su siralar kendi adina haberin olmadan rezervasyon yapiliyor ve sanki dogal bir seymis gibi tamam iptal ettireyim hemen diyor.Esinin ya son zamanlardaki olaylardan haberi yok ya da aptala yatiyor olay buyumesin diye.
bende katılıyorum çok haklısın güvenilir bir site orası ne demek iki odabakın ben bu siteyi çok kullandım hem yurt içi hem yurt dışı.
fakat telefon uygulamasından değil bilgisayardan girdim hep.
o yüzden anlatacaklarımda değişiklik olabilir önce ona dikkat çekeyim.
rezervasyon esnasında kredi kartı mutlaka isteniyor, o an para çekilmesi için değil, belirtilen tarihe kadar rezervasyonu iptal etmez ve gitmezseniz ücretin %bilmemkaçını alma hakları var. bilgileri de tek tek giriyorsunuz
ayrıca bilgisayarda tek tıkla değil birkaç aşamada rezervasyonu bitirebiliyorsunuz. oda seçimi tarihler varış saati vs...
diyelim ki mailde gelen link yanlışlıkla tıklandı?
iki oda neyin nesi öyle kampanya mı olur?
ayrıca tek oda bile olsa ya da paket bir kampanya olsa yine de site sizi rezervasyon sayfasına yönlendirir.
büyük ölçekli ve güvenilir bir siteden bahsediyoruz
böyle spam mail gibi emrivaki bir hamle yapamazlar bence
çünkü bu konuda siber suçlara ilişkin yaptırımlar daha ağır.
Ben bunu nasıl kanıtlıycam yada bunlar bi kanıt mı aslında sen benden nasıl şüphe edersin diye surat yapıyo bide kendisi çünkü iki gündür bu konuşuluyo evde%99 aldatılıyosunuz..en son bu sitede gecen yıllarda böyle bir konu oldu ben aldatıldığını söyledim,herkes taşladı.sonuç aldatılıyomuş..mantıklı olalım di mi
Anladım.Evt aynıymış öğrenemem çünkü eşimin bölümünde ve 5hocayla beraber gidiyolar onlarada soramam ki
allah karsisina cikartti ama elif kendi elleriyle geri tepti :)ah elif ah kuzum kıskanın ama azcık sinsi olun ya adam kim bilir ne dolaplar çeviriyo bereket allah karşına çıkarttı temennim yanlış anlaşılma olması
evet tepki göstermemesi daha da şüphelendiriyo sanki hergün böyle bi olay yaşanıyo da alışılmış artıkHaberi yokmus madem nasıl iptal etmiş.hiç mi sorgulamadi insan merak eder. En büyük hatan esine soylmk olmuş .çoktan delilleri yok etmiştir bbile. Hiç masum gelmedi açıkçası.
Bölümlerimiz farklı olduğu için bi muhabbetim yokmuhabbetin yok mu onlarla havadan sudan konuş lafı bu meseleye getir
Aptalım işteHaberi yokmus madem nasıl iptal etmiş.hiç mi sorgulamadi insan merak eder. En büyük hatan esine soylmk olmuş .çoktan delilleri yok etmiştir bbile. Hiç masum gelmedi açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?