- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi elifff_____
-
hatırladın değil mi.sevgilisi üniversitede deilmiydi.nick i çıkaramadım ama.o değil de allah göstermesin ve dahi şaşırtmasın ama benzeri bi olay başıma gelse başvure
o dediğiniz başkası ama doğru oda kıskançlıkta eliften hallice
yok o değil benim anlattığım sanırım evli kocasını kıskanan bi vaka yinehatırladın değil mi.sevgilisi üniversitede deilmiydi.nick i çıkaramadım ama.
Bilmiyorum o kadar cnm sıkıldı ki
bende katılıyorum çok haklısın güvenilir bir site orası ne demek iki oda
Ben bunu nasıl kanıtlıycam yada bunlar bi kanıt mı aslında sen benden nasıl şüphe edersin diye surat yapıyo bide kendisi çünkü iki gündür bu konuşuluyo evde
Bilmiyorum o kadar cnm sıkıldı ki
bende katılıyorum çok haklısın güvenilir bir site orası ne demek iki oda
Ben bunu nasıl kanıtlıycam yada bunlar bi kanıt mı aslında sen benden nasıl şüphe edersin diye surat yapıyo bide kendisi çünkü iki gündür bu konuşuluyo evde
vakalar o kadar çok ki demi:))yok o değil benim anlattığım sanırım evli kocasını kıskanan bi vaka yine
ya aslın da olmayacak iş değil elifin adı kıskanç diye çıkmış zaten yanlış anladım herhalde yine boş yere gerginlik yarattım diyip geri vites yapmış gibi davranabilir sonra da takip eder tekrarı olacağı kesin gibiKanıtlama fırsatını tepmişsiniz.Birkere gidip sen beni aldatıyomusun diye sorulur mu bir erkege? Yatakta basılsa inkar eder erkekler..hiçbiriey söylemeyip takip edecektiniz.olacakları bekleyecektiniz.büyük ihtimal iş gezim var diye gidecekti..
Bundan sonra ona inanmış çok güveniyomuş gibi yapın ve asla belli etmeden kollayın..şimdi tetikte olduğunuzu bildiğinden birkaç ay baya dikkatli olur.eğer varsa birşey (ki bu düzenli bir ilişki değil tek gecelik kaçamaklarsa birden farklı kadınlarla) kanıtlaması daha zor) birkaç ay içinde yakalarsınız
ya aslın da olmayacak iş değil elifin adı kıskanç diye çıkmış zaten yanlış anladım herhalde yine boş yere gerginlik yarattım diyip geri vites yapmış gibi davranabilir sonra da takip eder tekrarı olacağı kesin gibi
işin kötüsü ikincisin de daha tedbirli davranacakEvet kıskançlığını. Öne sürerek geri vites yapabilir..bencede tekrarı olur çünkü oda ayırttıp ben yapmadım diye komik yalanlara kadar varınca iş genelde patlıyor
gelmişsse de silmiştir heralde artık.Uçak rezervasyonu vs varmı, mailine falan bak bakalım.
Normalde maile bakmalı tavsiyeler vermem ama emin olmak için uçak rezervasyonu olup olmadığı bilgisine ulaşabilirsin. O da teline ya da mailine gitmiştir illaki...
Kadin demek ki seziyomus da ondan o kadar abartiyomus. Biz de yok abartiyosun yok bilmem ne diye yorumlar yapmisiz. Kadin kocasini iyi analiz etmis ondanmis bu takintisi yazik.Demek ki kiskanc kadin yokmus hisseden kadin varmis.
Hayir be canimKadin demek ki seziyomus da ondan o kadar abartiyomus. Biz de yok abartiyosun yok bilmem ne diye yorumlar yapmisiz. Kadin kocasini iyi analiz etmis ondanmis bu takintisi yazik.
gelmişsse de silmiştir heralde artık.
keşke önce bunları araştırsaydı
Evet aynı kişi....Lorena=elifff oldu...Nick değiştirdi...hatırladın değil mi.sevgilisi üniversitede deilmiydi.nick i çıkaramadım ama.
ah evet lorena.Evet aynı kişi....Lorena=elifff oldu...Nick değiştirdi...
Adam sen ondan boşan diye bile bile yakalanmak da istemiş olabilir. Ancak seni aldatırsa onu boşayacağını bildiği için....
Erkek olsam ve elifff benim eşim olsa inadına sabah akşam aldatırdım ben onu....ah evet lorena.
zaten başkası olamazdı.:))
çok şahsına münhasır.
demek kıskana kıskana adamı aldatma durumuna getirdi.
ya bu arkadaş hiçbir uyarıyı dinlemeyip benim dediğim doğru ben haklıyım diyordu o zamanlarda da hep.
asla hatasını kabul etmemiş bir insansdı.
yanılıyormuyum.
gelinen duruma bak.
tmm suçlu olan eşi ama lorenanın da eşine yaşattıkları yenir yutulur değil be.
valla son konularını detaylıca bilmiyorum ama çok zor bir insan kendisi.Erkek olsam ve elifff benim eşim olsa inadına sabah akşam aldatırdım ben onu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?