Rezervasyon

Kanıtlama fırsatını tepmişsiniz.Birkere gidip sen beni aldatıyomusun diye sorulur mu bir erkege? Yatakta basılsa inkar eder erkekler..hiçbiriey söylemeyip takip edecektiniz.olacakları bekleyecektiniz.büyük ihtimal iş gezim var diye gidecekti..

Bundan sonra ona inanmış çok güveniyomuş gibi yapın ve asla belli etmeden kollayın..şimdi tetikte olduğunuzu bildiğinden birkaç ay baya dikkatli olur.eğer varsa birşey (ki bu düzenli bir ilişki değil tek gecelik kaçamaklarsa birden farklı kadınlarla) kanıtlaması daha zor) birkaç ay içinde yakalarsınız

ya aslın da olmayacak iş değil elifin adı kıskanç diye çıkmış zaten yanlış anladım herhalde yine boş yere gerginlik yarattım diyip geri vites yapmış gibi davranabilir sonra da takip eder tekrarı olacağı kesin gibi

Evet kıskançlığını. Öne sürerek geri vites yapabilir..bencede tekrarı olur çünkü oda ayırttıp ben yapmadım diye komik yalanlara kadar varınca iş genelde patlıyor

Uçak rezervasyonu vs varmı, mailine falan bak bakalım.

Normalde maile bakmalı tavsiyeler vermem ama emin olmak için uçak rezervasyonu olup olmadığı bilgisine ulaşabilirsin. O da teline ya da mailine gitmiştir illaki...

gelmişsse de silmiştir heralde artık.
keşke önce bunları araştırsaydı

Evet aynı kişi....Lorena=elifff oldu...Nick değiştirdi...
ah evet lorena.
zaten başkası olamazdı.:))
çok şahsına münhasır.
demek kıskana kıskana adamı aldatma durumuna getirdi.
ya bu arkadaş hiçbir uyarıyı dinlemeyip benim dediğim doğru ben haklıyım diyordu o zamanlarda da hep.
asla hatasını kabul etmemiş bir insansdı.
yanılıyormuyum.
gelinen duruma bak.
tmm suçlu olan eşi ama lorenanın da eşine yaşattıkları yenir yutulur değil be.

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza konuyu görünce üyelik açtım , biraz sert yorumlar yapmışsınız sanki , tabiki içinde bir şüphe varsa bi süre sessiz kalıp izlemelisin çünkü iş gezisi ile rezervasyon tarihi tutuyor o durumu biraz karıştırıyor ama şüphelerin yersizse pişman olabilirsin tavırların kaynaklı..

Erkek olsam ve elifff benim eşim olsa inadına sabah akşam aldatırdım ben onu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…