Ekran görüntüsü olması benim elde ettiğim anlamına gelmez ki sadece ama öyle değil mi oda bana atmış olabilir BunuAldatılmış bile olsanız kimsenin özel yazışmalarını ortaya dökmeyin. Dava açarlarsa suçlu olursunuz.
Bana ulaşmaya çalıştığın da eski sevgilim bu yaptığını yanına bırakmayacağımı dile getirdim bana olayın çok kötü yerlere gideceğini iki aile arasında olay olacağını o zaman ucu sana da dokunur demişti tüm bunlara rağmen aptal yerine konmak kandırılmak çok ağır geliyor
Bana ulaşmaya çalıştığın da eski sevgilim bu yaptığını yanına bırakmayacağımı dile getirdim bana olayın çok kötü yerlere gideceğini iki aile arasında olay olacağını o zaman ucu sana da dokunur demişti tüm bunlara rağmen aptal yerine konmak kandırılmak çok ağır geliyor
Ben olsam hiç riske girmez Allah'a havale ederdim.Ekran görüntüsü olması benim elde ettiğim anlamına gelmez ki sadece ama öyle değil mi oda bana atmış olabilir Bunu
Herkesin ahı günün birinde bir şekilde çıkıyor , kimsenin yanına kalmıyor seneler seneler sonra bile olsa; çok örneğini gördüm. Bana kalırsa hiç ugrasma, çamurla uğraşırken senin de üstün kirlenir. Değer mi değmez? Herkes kendi çöplüğünde , kendi gibi insanlarla çürüsün gitsin . Sen de direk iletisimi kes hiç muhattap bile olma.[/QUOTE
Çok güzel yazmışsınız aklım bana bunu diyor ama sanki içimden bir dürtü yapmalısın diyor uykumdan uyanıyorum geceleri ve onları alllah a havale ederken buluyorum kendimi
Ben ahın çıktığı örneğini görmedim belkide bu yüzden bu kadar umutsuzum
bu aklıma geldi çünkü ona yapılacak en büyük ceza bu kadınla evlenmek o bundan korkuyor ya aileler duyarsa evlenirsem diye korkmak daBirbirleriyle evlenmek zorunda bırakın onları. Ömürlük mükemmel bir ceza :)
Öyle olmuyor o atmış bana vs iş ciddiye binerse telefon,bilgisayar vs hepsi incelemeye alınır kurulmuş olan program vs incelenir hangi bilgisayardan yada telefonda hangi gün saat vs kurulduğu ortaya çıkar,seni bu denli üzen birisi için boş yere hapis yada para cezası ödersin,kurtulduğuna şükret hatta tatile çık gez dolaş.Ekran görüntüsü olması benim elde ettiğim anlamına gelmez ki sadece ama öyle değil mi oda bana atmış olabilir Bunu
Peki başka bir cihazdan paylaşılsa bu konuşmalar . Hatta yurt dışında bir whatsapp hattından mesela? Ne çıkar konuşmaların kimden kime gittiği öğrenilebilir mi? ( benzer bir olay için soruyorum )Öyle olmuyor o atmış bana vs iş ciddiye binerse telefon,bilgidayar vs hepsi incelemeye alınır kurulmuş olan program vs incelenir hangi bilgisayardan yada telefonda hangi gün saat vs kurulduğu ortaya çıkar,seni bu denli üzen birisi için boş yere hapis yada para cezası ödersin,kurtulduğuna şükret hatta tatile çık gez dolaş.
Ben adaletin öbür dünyaya kalmasındansa gözümün önünde tecelli etmesini tercih ederdim.
Onu bilemiyorum arkadaş program kurmuş o bulunur ama sizin kide bulunabilir belki bilişim suçu kanunları var şikayet edilirse bulunabilir belkide .Peki başka bir cihazdan paylaşılsa bu konuşmalar . Hatta yurt dışında bir whatsapp hattından mesela? Ne çıkar konuşmaların kimden kime gittiği öğrenilebilir mi? ( benzer bir olay için soruyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?