Rezil etmelimiyim onları

Kendisini koruyor aklınca seni korkutarak..
Ucu dokunacakmış sana.
En en fazla özel hayatın gizliliği konusunda dava açabilir. Ondan da bi yol olmaz.

Bence edin ifşa

Altına da bunların ikisi de kaşar yazın
Karşılarında keriz yok anlasınlar

Keşke aşüftelik suç haline gelse..

Yasa önünde öteki kadına yaptırımı yoktur belki ama toplum içinde gayet de suçtur.

Erkek arkadaşın suçu zaten sabit. Ama bu kadın da rezil edilerek yalnızlaştırılmalıdır..

Ben olsam akrabalar içinde grup kurup yazışmaların fotoğrafların hepsini atıp bir güzel rezil ederdim ikisini de..

Herkesin ahı günün birinde bir şekilde çıkıyor , kimsenin yanına kalmıyor seneler seneler sonra bile olsa; çok örneğini gördüm. Bana kalırsa hiç ugrasma, çamurla uğraşırken senin de üstün kirlenir. Değer mi değmez? Herkes kendi çöplüğünde , kendi gibi insanlarla çürüsün gitsin . Sen de direk iletisimi kes hiç muhattap bile olma.

Bos isler bunlar, giden gitmis biten bitmis. İnsanlar birbirlerini aldatmadiklarinin farkinda degiller,aldanan kendileri aslinda. Ugrasmaya degmez,onumuzdeki maclara bakalim derdim ben olsan

Başın belaya girer.kadina da sevgilinede yolla.herkese sizi rezil edecem de zaten onlar tutuşur.

Ekran görüntüsü olması benim elde ettiğim anlamına gelmez ki sadece ama öyle değil mi oda bana atmış olabilir Bunu
Öyle olmuyor o atmış bana vs iş ciddiye binerse telefon,bilgisayar vs hepsi incelemeye alınır kurulmuş olan program vs incelenir hangi bilgisayardan yada telefonda hangi gün saat vs kurulduğu ortaya çıkar,seni bu denli üzen birisi için boş yere hapis yada para cezası ödersin,kurtulduğuna şükret hatta tatile çık gez dolaş.

Son düzenleme:
Peki başka bir cihazdan paylaşılsa bu konuşmalar . Hatta yurt dışında bir whatsapp hattından mesela? Ne çıkar konuşmaların kimden kime gittiği öğrenilebilir mi? ( benzer bir olay için soruyorum )

Allaha havale edin, zira siz program yükleyerek suç işlemişsiniz.
Başınız belaya girebilir, 2 adi insan için mahkeme-tazminat ile uğraşmaya değmez.

Herkes allaha havale et yazmış da 8 yıllık iliiki ya. Dile kolay. Bilmiyorum ne yapardım ama sizi anlıyorum. Sakin bile kalıyorsunuz. Takdir ettim şuanki duruşunuzu

Ben adaletin öbür dünyaya kalmasındansa gözümün önünde tecelli etmesini tercih ederdim.

ben de adaleti bu dünyada görmek isteyenlerdenim ama iste acabalar oluyor bende bir ailem cevrem iyi bir işim var sonra da onlar bu kadar pislik olabiliyorken benle uğraşma ihtimalleri kafama takılıyor bir yandan

Peki başka bir cihazdan paylaşılsa bu konuşmalar . Hatta yurt dışında bir whatsapp hattından mesela? Ne çıkar konuşmaların kimden kime gittiği öğrenilebilir mi? ( benzer bir olay için soruyorum )
Onu bilemiyorum arkadaş program kurmuş o bulunur ama sizin kide bulunabilir belki bilişim suçu kanunları var şikayet edilirse bulunabilir belkide .

konu sahibesi şöyle bir durum da var,
madem ailesinin duymasından çekiniyor, bu adam öyle mahkemelerle uğraşacak biri olamaz. o yuzden ver coşkuyu gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…