Rezil etmelimiyim onları

Herkes allaha havale et yazmış da 8 yıllık iliiki ya. Dile kolay. Bilmiyorum ne yapardım ama sizi anlıyorum. Sakin bile kalıyorsunuz. Takdir ettim şuanki duruşunuzu
yaşanmışlıklar alışkanlıklar çok zor inanın iki cinsel zevk için bu bana yapılanı hazzetmem çok zor geceleri uykumdan uyandırır şekilde zorluyor beni ama zaman ilaç galiba gün geçtikçe biraz daha iyi oluyor insan

konu sahibesi şöyle bir durum da var,
madem ailesinin duymasından çekiniyor, bu adam öyle mahkemelerle uğraşacak biri olamaz. o yuzden ver coşkuyu gitsin
eğer ben o görüntüleri bir kaç kişiye atarsam tüm aile duyar onu kast ediyordu yapma lütfen diyordu bana

Aslında program casus veya takip programı değil sadece bir sosyal medya uygulamasının izin verdiği bir seçenek diyelim

Ben 20 sene sonra yasattiginin aynısını yaşayan insan gördüm. Allah' a havale edin ,ugrasmayin. Ne kadar çabuk kurtulursaniz o pisliklerden o kadar iyi. Uğraşmak sizi daha çok yıpratır.

eğer ben o görüntüleri bir kaç kişiye atarsam tüm aile duyar onu kast ediyordu yapma lütfen diyordu bana
şöyle yapsanız. direkt fotografları göstermek yerine insanların kulağına su çalsanız. size inanmayan etmeyen biri olursa da xaten kanıtınız var. böyle bir iğrençliğinin duyulması bile yeter sizin içinizin soğumasına...

Kadın size sadik kalma sözü vermemiş ki sevgiliniz suçlu burada. Onu da aldattı diye rezil etseniz ne etmeseniz ne. Bizim toplumda böyle şeyler kadınlar yapınca ayıp oluyor.

Çok mantıklı direkt resimlere ben bile bakmaya igreniyorum bir başkası nasıl bakar , bir kadın kendini cinsellik uğruna nasıl böyle kullandırıyor aklım almıyor

Ben 20 sene sonra yasattiginin aynısını yaşayan insan gördüm. Allah' a havale edin ,ugrasmayin. Ne kadar çabuk kurtulursaniz o pisliklerden o kadar iyi. Uğraşmak sizi daha çok yıpratır.
bol bol ah ile beddua ediyorum bunca yılın sonunda bana bunu reva gören erkeğe ve bana bunu yaşamama aracı olan kadına

Evli dahi olsan 3.kisileri suçlamak gibi bi durumunuz yok kaldi ki sevgilisiniz. Üzülerek söylüyorum ki güven duymadığınız bi iliskiyi devak ettirmekle kendinize en büyük kötülüğü siz yapmışsınız. Hayatınıza devam edin

Diplomamı yırtmaya gidiyorum şu an.

bol bol ah ile beddua ediyorum bunca yılın sonunda bana bunu reva gören erkeğe ve bana bunu yaşamama aracı olan kadına
Haklısınız , insan içi sogusun istiyor ama zamanla geçer emin olun. Mahkemelik olsanız , mahkemeler uzun sürüyor. En kısası bile bir sene sürüyor neredeyse. Ki sizden şikayetçi olsa sizin ceza alma ihtimaliniz var. Emin olun sizin yüklediğiniz açığa çıkar. Hem sizi bu kadar üzmüş bir insan uğruna mahkemelerle uğraşmaya değer mi? Daha çok yipranacaksiniz, en iyisi hiç uğraşmamak

Kadının suçu nedir diye birşey var mı allah aşkına? Sevgilisi olduğunu biliyor ve buna rağmen konuşuyor cinsel içerikli ve anormal şekilde. Tamam adam meyilli olabilir, bazı ilişkilerde kadınlar da meyilli olabilir ama bu demek değildir ki sırf sevgilisi olan taraf dikkatli olacak. Bile bile adamın ilişkisi olduğunu bu şekilde tekliflerde bulunmak nedir?? Rezil et dedi iç sesim ilk olarak ama yaptığınız gizli programla elde edildiği için suç. Yinede rezil etseniz bile böyle bir şeyin üzerine sizden şikayetçi olacaklarını zannetmiyorum şayet kendilerini rezil etmiş olacakları için.

O seni bile bile üzdü. Sevdigin kisinin koynuna girdi. Sen niye onu üzmeyesin ki. Rezil et gitsin. Haketmişler.

offf senin için nasıl cayır cayırdır şimdi.. 8 yıl yani
ben olsam ifşa ederdim.ama bu benim. yani yok ucu bana dokunurmuş, yok dava açarmış cart curt..ben bunlardan korkmam.hiçbir şey yaşadığım travmadan ve bana yapılandan önemli dğeil.
o yüzden o mesajları paylaşır ikisini de rezil ederim. davaysa dava.. neyse cezası verilir çok zor bi durumda..elbet kanunlar önünde 8 yıllık emeğimi, manevi anlamda bana yapılanlar için benim de bir dava açma hakkım vardır illa ki.. (bu kısım için varsa bir avukata sorabilirsin)

Tabiki de atmayın. Kadının size vefa borcu yok ki, neden yargılıyorsunuz? Her ahlak dışı davranışı kafamıza göre cezalandıramayız değil mi?

ay oldu !bunda da kadının suçu yok
saçmalayın lütfen ya.buradaki şerefsiz sevgili kadar bu kadın da suçlu.. sevgilinin bu kızcaıza karşı sorumlu olup kadının olmaması KADINI SUÇSUZ YAPMAZ. SUÇLUDUR SONUNA KADAR.SUÇLUDUR O PİSLİK SEVGİLİ KADAR.

İşte bu toplum bu yüzden düzelmeyecek belli ki ,kadının suçu ne ki dendiği anda o olay normal olarak benimseniyor erkek suçlu kadın değil diye bir ayrım yok her iki kişide bir başkasına yalan soyleyip arkadan is çeviriyor ise ikiside suçludur
Ancak kadın bilmez sevgilisi olduğunu yada evli olduğunu işte o zaman masumdur

Kesinlikle rezil et ikisini de.

Whatsaptan yazistilarsa eğer sanki whatsap görüntüsü delil sayilmiyordu diye okumuştum. Tabi yine de bilen birine danışmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…