Rezil etmelimiyim onları

Rezil ederdim ki derslerini alsinlar ne o kadin ne sevgilin8z.mutlu huzurlu evlilikleri birliktelikleri yikmasinlar. Bugun bunu size yapan kadin belki yarin evli barkli bir erkekge yapip yuva yikacak

Kesinlikle rezil et ikisini de.

Whatsaptan yazistilarsa eğer sanki whatsap görüntüsü delil sayilmiyordu diye okumuştum. Tabi yine de bilen birine danışmak gerekir.
evet whatsap üzerinden mesajlar olayın adli kısma varacağını pek sanmıyorum yapacakları özellikle bayan beni etrafima yalan dedikodu iftira ile karalamaya çalışacaktır

Rezil ederdim ki derslerini alsinlar ne o kadin ne sevgilin8z.mutlu huzurlu evlilikleri birliktelikleri yikmasinlar. Bugun bunu size yapan kadin belki yarin evli barkli bir erkekge yapip yuva yikacak
özellikle kaybedecek biseyi olmayan bir kadın olduğu için eminim ki evli birinede yapar

Sevgilinin telefonuna casus yazılım kurmuşsun bu suç.Ayrıca özel hayatın gizliliğini internet yoluyla ifşa edilmesi 1 yıldan az olmamak üzere 1-3 yıl arasında hapis.Bir de eğer sizi ifşa edeceğim diye tehdit edersen ekstra hapis cezası var.

Sevgilinin telefonuna casus yazılım kurmayı düşündüğün an zaten ilişki bitmiş.Ayrılman gerekliydi.Her şeyi bilmek insana çoğu zaman zarar verir ki sana da olan bu.

Ayrıca ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama 8 yıl sevgililik nedir?Bu vakte kadar ya evlilik yoluna gitmeniz ya da eğer evlilik istemiyorsanız beraber yaşamanız gerekliydi.Evliliği bile 8 yıl sürmeyen bir çok kişi var.Bana göre zaten laçkalaşmış ve bitmesi gereken bir ilişkiymiş.Daha fazla eşeleme,önüne bak

Tamam bende sizin gibi adi kadin mahvet rezil et onu diyeyim, o da buradan aldigi gazla basini derde soksun...
Aile yakininda olup bunu yaptigina gore kimbilir ne cesit bir kadin... Cevresi nasil.. Durduk yere basini derde sokmasina degecek mi? Adam zaten bes para etmez biriymis bunu yaptigina gore.. bu adam icin düşman sahibi olmaya, mahkeme kapilarinda kalmaya, surekli arkasini kollamak zorunda kalmaya gerek var mi?

ben; kadının ne suçu var? demenize takıldım.
tamam yine kadını olayların dışında tut vs. deseydiniz bu anlaşılır bu ayrı ama siz kadını suçsuz buluyorsunuz.sıkıntı bu kısım
KADIN SUÇLU.
rezil etmeye gelince konu sahibi düşünür taşınır kendi karar verir.

Peki bende sizler gibi gaz verir, gercek sorunu gormesindense kadini suclamasini saglarim bundan sonra. Kadini rezil etmeye calsirken basini derde sokar.
Gidip baskasiyla evlense bile arkasından gelen dava dosyalari, hadi bu olmadi yersiz mahalle dedikodulari olur. Oyle hzuurla yasar gider .

Bakma kardes sen bunlara 8 sene iliski mi olur bak yoluna boyle bir adamla ne isin var. Ne kadar seversen sev, aldatmis. Ailesinin icindeki kadinla. Hersey beklenir. Sen bosver, hayatina bak gelecek yıllarını kurtar...

Ben suclu lazimsa kadin degil sevgilin demek istedim. Fakat kadin kanun onunde dahi sucsuz. Sevgilim ol ayril demiyormus gel beni... isine bakiyor kadin, yolcusu oldugu yolda...
Onun gibilere bakanlar, yoluna cikanlar suclu..

Bu tür durumlarda Allah'a havale etmek en iyisidir. Boşver bence.

ben de ilahi adalete inanıyorum, belki geç geliyor ama bizlerin planlayamayacağı şekilde güzel işliyor hiç merak etmeyin. en güzel dersi alacaklar ikisi de şüpheniz olmasın... zor bir dönem yaşıyorsunuz ama intikam duyguları sizi bir çıkmaza sokmaktan başka işe yaramaz. kafanızı boşaltmayı deneyin, geleceğe odaklanın, şanslısınız ki kurtuldunuz o adamdan artık kendi kendinizi de bu çirkin olaylara mahkum etmeyin.

Casus programı değildi onun dışında yazdıklarınız için teşekkürler incitici bir o kadar da gerçekçi idi

Bende bu inançta biriyim ama olayın çirlinliği bile inancımı bana sorgulatıyor yanına mı kalacak diyorum yaptıkları yoksa ilahi adalet nasıl bir cevap verecek yada ona Verse bile haberim dahi olmayacak. Teşekkürler güzel yorumunuz için

Eşin olsa mahkemede zinadan dolayı belki suç sayılmayabilir di yaptığın
Yinede yanlış bilgilendirmek istemiyorum bilmediğim bir konu .
Ama özel hayata Müdahale sayabilir hakim seni sikayet ederlerse
Çünkü bu tur programların cezasi da büyük bildigim kadarı ile
Sen Allah'a havale et.
Dediğini yaparsan kendini önemli zannedecek
Ne gerek var ciğeri bes para etmez insan icin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…