- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
Ne yaptın çok merak ettimmüstehak böylelerine ya, rezil et tabi.
bnm eski bir konum var, şizofrenik bir planla iyi oyuna getirmiştim bnm exi. belki bir fikir verir sana :)
evet whatsap üzerinden mesajlar olayın adli kısma varacağını pek sanmıyorum yapacakları özellikle bayan beni etrafima yalan dedikodu iftira ile karalamaya çalışacaktırKesinlikle rezil et ikisini de.
Whatsaptan yazistilarsa eğer sanki whatsap görüntüsü delil sayilmiyordu diye okumuştum. Tabi yine de bilen birine danışmak gerekir.
özellikle kaybedecek biseyi olmayan bir kadın olduğu için eminim ki evli birinede yaparRezil ederdim ki derslerini alsinlar ne o kadin ne sevgilin8z.mutlu huzurlu evlilikleri birliktelikleri yikmasinlar. Bugun bunu size yapan kadin belki yarin evli barkli bir erkekge yapip yuva yikacak
O zaman ifşa et ikisini de.evet whatsap üzerinden mesajlar olayın adli kısma varacağını pek sanmıyorum yapacakları özellikle bayan beni etrafima yalan dedikodu iftira ile karalamaya çalışacaktır
ay oldu !bunda da kadının suçu yok
saçmalayın lütfen ya.buradaki şerefsiz sevgili kadar bu kadın da suçlu.. sevgilinin bu kızcaıza karşı sorumlu olup kadının olmaması KADINI SUÇSUZ YAPMAZ. SUÇLUDUR SONUNA KADAR.SUÇLUDUR O PİSLİK SEVGİLİ KADAR.
bu toplum hep mi böyle gidecek
Tamam bende sizin gibi adi kadin mahvet rezil et onu diyeyim, o da buradan aldigi gazla basini derde soksun...
Aile yakininda olup bunu yaptigina gore kimbilir ne cesit bir kadin... Cevresi nasil.. Durduk yere basini derde sokmasina degecek mi? Adam zaten bes para etmez biriymis bunu yaptigina gore.. bu adam icin düşman sahibi olmaya, mahkeme kapilarinda kalmaya, surekli arkasini kollamak zorunda kalmaya gerek var mi?
Kadının suçu nedir diye birşey var mı allah aşkına? Sevgilisi olduğunu biliyor ve buna rağmen konuşuyor cinsel içerikli ve anormal şekilde. Tamam adam meyilli olabilir, bazı ilişkilerde kadınlar da meyilli olabilir ama bu demek değildir ki sırf sevgilisi olan taraf dikkatli olacak. Bile bile adamın ilişkisi olduğunu bu şekilde tekliflerde bulunmak nedir?? Rezil et dedi iç sesim ilk olarak ama yaptığınız gizli programla elde edildiği için suç. Yinede rezil etseniz bile böyle bir şeyin üzerine sizden şikayetçi olacaklarını zannetmiyorum şayet kendilerini rezil etmiş olacakları için.
ben; kadının ne suçu var? demenize takıldım.
tamam yine kadını olayların dışında tut vs. deseydiniz bu anlaşılır bu ayrı ama siz kadını suçsuz buluyorsunuz.sıkıntı bu kısım
KADIN SUÇLU.
rezil etmeye gelince konu sahibi düşünür taşınır kendi karar verir.
Sevgilinin telefonuna casus yazılım kurmuşsun bu suç.Ayrıca özel hayatın gizliliğini internet yoluyla ifşa edilmesi 1 yıldan az olmamak üzere 1-3 yıl arasında hapis.Bir de eğer sizi ifşa edeceğim diye tehdit edersen ekstra hapis cezası var.
Sevgilinin telefonuna casus yazılım kurmayı düşündüğün an zaten ilişki bitmiş.Ayrılman gerekliydi.Her şeyi bilmek insana çoğu zaman zarar verir ki sana da olan bu.
Ayrıca ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama 8 yıl sevgililik nedir?Bu vakte kadar ya evlilik yoluna gitmeniz ya da eğer evlilik istemiyorsanız beraber yaşamanız gerekliydi.Evliliği bile 8 yıl sürmeyen bir çok kişi var.Bana göre zaten laçkalaşmış ve bitmesi gereken bir ilişkiymiş.Daha fazla eşeleme,önüne bak
Bende bu inançta biriyim ama olayın çirlinliği bile inancımı bana sorgulatıyor yanına mı kalacak diyorum yaptıkları yoksa ilahi adalet nasıl bir cevap verecek yada ona Verse bile haberim dahi olmayacak. Teşekkürler güzel yorumunuz içinben de ilahi adalete inanıyorum, belki geç geliyor ama bizlerin planlayamayacağı şekilde güzel işliyor hiç merak etmeyin. en güzel dersi alacaklar ikisi de şüpheniz olmasın... zor bir dönem yaşıyorsunuz ama intikam duyguları sizi bir çıkmaza sokmaktan başka işe yaramaz. kafanızı boşaltmayı deneyin, geleceğe odaklanın, şanslısınız ki kurtuldunuz o adamdan artık kendi kendinizi de bu çirkin olaylara mahkum etmeyin.
başka biri gibi işletmiştim. baya eğlenceli oldu ama:)Ne yaptın çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?