Rezil etti resmen :((

Babanız adamı zaten tanıyormuş neden sorun çıkarmış ki? Her oturup kahve içen kadın- erkek aralarında bir şey olması gerekiyor bu algı var çoğu insanda. Babanıza söyleyin bence onun bu hareketinden rahatsız olduğunuzu, küçük duruma düştüğünüzü. Umarım düzelir aranız:KK43:
İşte geri kafalı olduğu için böyle saçma sapan tepki verdi. Rezil oldum ya Off :(

Sorun tabiki yine babam.
Bugün akşam üzeri 4 gibi iş yerime geldi. Normalde pek sık gelmez buradan geçiyormuş uğradı.
İş yerinde abi yerine koyduğum hatta arkadas gibi konusup, dertlesip, akıl alabilceğim birisi var. 47 yasında hiç bi zaman art niyetli düşünmedim onunda bana karsı düşünmediğini biliyorum. Zaten babamda tanıyor.
Neyse bu abiyle aramız iyidir sohbet muhabbet samimiyiz yani, ben kahve içecektim ona da söyledim kahveler geldi içerken babam geldi. Telefonla konuşuyordu selam bile vermeden yerine geç gibi hareket yaptı yüzünde kızgın ifadeyle birsey söylemedi ama anladım. Sonra lavaboya gitti. Ben yerime geçtim ama o an yerin dibine girsem daha iyiydi yani :KK43: yaptığı hareketi abide gördü sanıyorum kahvesini hızlı hızlı içip gitti. Rezil oldum ya
Nefret ediyorum gerçekten böyle saçma sapan hareketlerinden Nefret ediyorum.

Babanız rezil etti anladığım kadarı ile. Öyle düşünmeyin.
Hani sevgiliniz yapsa bu hödükle hala berabersiniz diye sizi ayıplarlar. Ama babamızı seçemiyoruz malesef. Ne cins babası var diye onu ayıplarlar. Üzülmeyin.

kötü olmuş gerçekten yerinde olsam ben de çok utanırdım. umarım iş arkadaşınla aran bozulmaz baban yüzünden

Yanlış birşey yapsam tepki göstermesini anlarım ama bunda yanlış bisey yok ki.

Yanlış bir şey değil ama isyerinde , o yaşta biriyle konuşup dertlesmeye gerek yok.
Kendi babanizdan bilmelisiniz ki bazı erkeklerin yaş haddi yok.

Bir anne olarak bende gelsem , bende hoslanmazdim.

Ama babanız için onyargiliyim.

47 yaşındaki adam ile arası bozulsa ne bozulmasa ne ?
Mesai saatleri içerisinde işini yapsın.

İyi de iş arkadaşları kahve,çay içip sohbet edebiliyor ne var ki bunda.
Aynı yerde çalıştığı insanla kimse arası bozulsun istemez,yüz yüze bakıyorsun neticede.

Yabani gibi uzakta durup sadece işle uğraşamaz ki.
Molalarda ne yapacak?

Kac yasinda olursan ol baban icin kucuk kiz cocugundan farkin yoktur. O yuzden o anlik o tepkiyi vermis olabilir. Erkek erkegi bilir. İstedigi yasta olsun karsi taraftaki insan art niyetli davranabilir.

İş hayatına aileyi sokmamakta fayda var.
Babanız düşüncesiz ve gerçekten geri kafalı bir insanmış.
Yaptığı hoş bir tavır değil...

Sorun tabiki yine babam.
Bugün akşam üzeri 4 gibi iş yerime geldi. Normalde pek sık gelmez buradan geçiyormuş uğradı.
İş yerinde abi yerine koyduğum hatta arkadas gibi konusup, dertlesip, akıl alabilceğim birisi var. 47 yasında hiç bi zaman art niyetli düşünmedim onunda bana karsı düşünmediğini biliyorum. Zaten babamda tanıyor.
Neyse bu abiyle aramız iyidir sohbet muhabbet samimiyiz yani, ben kahve içecektim ona da söyledim kahveler geldi içerken babam geldi. Telefonla konuşuyordu selam bile vermeden yerine geç gibi hareket yaptı yüzünde kızgın ifadeyle birsey söylemedi ama anladım. Sonra lavaboya gitti. Ben yerime geçtim ama o an yerin dibine girsem daha iyiydi yani :KK43: yaptığı hareketi abide gördü sanıyorum kahvesini hızlı hızlı içip gitti. Rezil oldum ya

Kisi kendinden bilir isi...

Yas farkinin onemsiz oldugunu, çoğunlukla kardes abi olayinin hikaye oldugunu en iyi babaniz bildiginden tepki vermis..

Sizin niyetiniz iyi olabilir suphem yok. Ama dunya cok kirli artik...

Sorun tabiki yine babam.
Öz abiniz mi değil. Babanız haklı. Burada ne kadar çok görüyoruz iş yerinde babam yaşında adam bana şöyle dedi, böyle yaptı diyenleri.
Mesafe iyidir

Kisi kendinden bilir isi...

Yas farkinin onemsiz oldugunu, çoğunlukla kardes abi olayinin hikaye oldugunu en iyi babaniz bildiginden tepki vermis..

Sizin niyetiniz iyi olabilir suphem yok. Ama dunya cok kirli artik...

Haklısınız babam kendinden biliyo. Benim güvenmediğim birisi olsa zaten oturup kahve içmem ki burası iş ortamı hergün gördüğüm birlikte bişeyler yaptığım aile gibi olduğum insanlar. Ayırt edemediği şey cafede veya başka bi yerde değil iş yerinde 5 dklık kahve molası

Öz abiniz mi değil. Babanız haklı. Burada ne kadar çok görüyoruz iş yerinde babam yaşında adam bana şöyle dedi, böyle yaptı diyenleri.
Mesafe iyidir
Evet mesafe iyidir.
Ve Evet insanlara güvenilmez ama kiminle mesafeli olacağımı bilecek yaştayım. Samimiyet kurmuşsam güveniyorumdur.Babamın haklı olduğunu düşünmüyorum iş ortamında yaptığı hareket tam bi geri kafalılık.

Evet mesafe iyidir.
Ve Evet insanlara güvenilmez ama kiminle mesafeli olacağımı bilecek yaştayım. Samimiyet kurmuşsam güveniyorumdur.Babamın haklı olduğunu düşünmüyorum iş ortamında yaptığı hareket tam bi geri kafalılık.
Saygı duyuyorum. Hayat sizin.

Sorun tabiki yine babam.
Babanız tipik bir Türk babası olduğu için olayı bu kadar abartmamak gerekir.
Zira etrafta olan olaylar televizyonlarda çıkan haberler çevrenin psikolojik baskısı yanlış anlaşılmalar vs vs vs....
Şimdi konunuzu yazarken nerde ve nasıl bir çevrede yaşadığınızı belirtmemişsiniz.
O abin de gördüyse gördü dert değil yani.En azından öyle çok relax modern bir ailen olmadığını anlamıştır sanırım.
Birde burada ki Kk bayanlarının yaşadığı ortam aile yapısı babalarının eğitimi karakteri davranışları vs hepsi birbirinden farklı. Bu kk da babası eşi çalıştırmayan işe yollamayan bayanlar var demek ki sen onlara göre daha şanslısın yani bu konuyu kafana bu kadar takarken 22 yaşında Türkiye şartlarında yaşayan kızlar arasında nerede olduğunu iyi anla.
Babaları döven nefes aldırmayan sokağa çıkmayan biryere gidemeyen bu sebepten evden kaçan o kadar kız var ki babanın senin işyerine gelip seni yaşı ne olursa olsun bir erkekle oturup karşılıklı kahve içmeni hazmedememiş belli ki.
Sen o kahveyi kendi masanda içmiş olsaydın bu derece sorun teşkil etmeyecekti belki de?
Baban o manzara karşısında kendi kendine "Tanıdık biri görse kesin yanlış anlardı" demiş olabilir.
Babanız o abiyi tanıyor olabilir fakat herkes o abiyi tanımıyor olabilir.
Aynı işyerinde çalışmış olsanız belki sizi anlardım ancak yazdığınız kadarıyla o abi sizinle çalışmıyor.
Biraz daha babanızın tarafından görmeye çalışın yani empati kurun derim ;)

Babanız tipik bir Türk babası olduğu için olayı bu kadar abartmamak gerekir.
Zira etrafta olan olaylar televizyonlarda çıkan haberler çevrenin psikolojik baskısı yanlış anlaşılmalar vs vs vs....
Şimdi konunuzu yazarken nerde ve nasıl bir çevrede yaşadığınızı belirtmemişsiniz.
O abin de gördüyse gördü dert değil yani.En azından öyle çok relax modern bir ailen olmadığını anlamıştır sanırım.
Birde burada ki Kk bayanlarının yaşadığı ortam aile yapısı babalarının eğitimi karakteri davranışları vs hepsi birbirinden farklı. Bu kk da babası eşi çalıştırmayan işe yollamayan bayanlar var demek ki sen onlara göre daha şanslısın yani bu konuyu kafana bu kadar takarken 22 yaşında Türkiye şartlarında yaşayan kızlar arasında nerede olduğunu iyi anla.
Babaları döven nefes aldırmayan sokağa çıkmayan biryere gidemeyen bu sebepten evden kaçan o kadar kız var ki babanın senin işyerine gelip seni yaşı ne olursa olsun bir erkekle oturup karşılıklı kahve içmeni hazmedememiş belli ki.
Sen o kahveyi kendi masanda içmiş olsaydın bu derece sorun teşkil etmeyecekti belki de?
Baban o manzara karşısında kendi kendine "Tanıdık biri görse kesin yanlış anlardı" demiş olabilir.
Babanız o abiyi tanıyor olabilir fakat herkes o abiyi tanımıyor olabilir.
Aynı işyerinde çalışmış olsanız belki sizi anlardım ancak yazdığınız kadarıyla o abi sizinle çalışmıyor.
Biraz daha babanızın tarafından görmeye çalışın yani empati kurun derim :KK66:

kızcağız zaten olayı babası tarafından gördüğü için sinir olmuş..
babasının yediği naneleri bildiğinden naneyi yediği kız gibi sanmış kendisini diye..
babanın potansiyeli o olduğu için etrafada o şekilde bakıyor ne yazık ki..

Baban aranizda bise var sandi galiba direkt. oturup dusunsun bakalim kendi kizi icin hoş gormedigi bir seyi neden baskasinin kizina yapiyor ?

Back
X