Rezil etti resmen :((

Babanız tipik bir Türk babası olduğu için olayı bu kadar abartmamak gerekir.
Zira etrafta olan olaylar televizyonlarda çıkan haberler çevrenin psikolojik baskısı yanlış anlaşılmalar vs vs vs....
Şimdi konunuzu yazarken nerde ve nasıl bir çevrede yaşadığınızı belirtmemişsiniz.
O abin de gördüyse gördü dert değil yani.En azından öyle çok relax modern bir ailen olmadığını anlamıştır sanırım.
Birde burada ki Kk bayanlarının yaşadığı ortam aile yapısı babalarının eğitimi karakteri davranışları vs hepsi birbirinden farklı. Bu kk da babası eşi çalıştırmayan işe yollamayan bayanlar var demek ki sen onlara göre daha şanslısın yani bu konuyu kafana bu kadar takarken 22 yaşında Türkiye şartlarında yaşayan kızlar arasında nerede olduğunu iyi anla.
Babaları döven nefes aldırmayan sokağa çıkmayan biryere gidemeyen bu sebepten evden kaçan o kadar kız var ki babanın senin işyerine gelip seni yaşı ne olursa olsun bir erkekle oturup karşılıklı kahve içmeni hazmedememiş belli ki.
Sen o kahveyi kendi masanda içmiş olsaydın bu derece sorun teşkil etmeyecekti belki de?
Baban o manzara karşısında kendi kendine "Tanıdık biri görse kesin yanlış anlardı" demiş olabilir.
Babanız o abiyi tanıyor olabilir fakat herkes o abiyi tanımıyor olabilir.
Aynı işyerinde çalışmış olsanız belki sizi anlardım ancak yazdığınız kadarıyla o abi sizinle çalışmıyor.
Biraz daha babanızın tarafından görmeye çalışın yani empati kurun derim :KK66:

Aynı iş yerinde çalıştığımızı yazmıştım. İş arkadaşı oluyoruz. Siz yanlış anlamışsınız. sürekli yüz yüze bakıyoruz yaptığı ayıp

Haklısınız babam kendinden biliyo. Benim güvenmediğim birisi olsa zaten oturup kahve içmem ki burası iş ortamı hergün gördüğüm birlikte bişeyler yaptığım aile gibi olduğum insanlar. Ayırt edemediği şey cafede veya başka bi yerde değil iş yerinde 5 dklık kahve molası

Is yerinde kalan bir arkadaşlık kimseye zarar vermez, baban yanlis yapmış. Ama sen onun bu yanlisindan sorumlu degilsin. Hayatina devam et takilma ;)

Insanlarin ne kadar art niyetli olabilecegini gorup bildigin icin kolay kolay yanlis yapmayacagina seni hic tanimadan inandım ben ;)

Is yerinde kalan bir arkadaşlık kimseye zarar vermez, baban yanlis yapmış. Ama sen onun bu yanlisindan sorumlu degilsin. Hayatina devam et takilma :KK66:

Insanlarin ne kadar art niyetli olabilecegini gorup bildigin icin kolay kolay yanlis yapmayacagina seni hic tanimadan inandım ben :KK66:

Teşekkür ederim. Gerçekten hayat öğretiyo zamanla bazı şeyleri

İyi de iş arkadaşları kahve,çay içip sohbet edebiliyor ne var ki bunda.
Aynı yerde çalıştığı insanla kimse arası bozulsun istemez,yüz yüze bakıyorsun neticede.

Yabani gibi uzakta durup sadece işle uğraşamaz ki.
Molalarda ne yapacak?

Molalarda çayını içsin yemeğini yesin, ne yapılıyorsa artık. Illa babası yaşındaki kişilerle sohbet etmek zorunda mi yabani gibi durmamak için.
Abi gibi görüyorum, dertlesiyorum olayına karşıyım.
Esma da abi gibi görüyor babasını öyleyse.

ne alakası var hanımefendi? kaç yaşında olur olsun adam iş arkadaşı sonuçta. abi diyor üstelik konu sahibesi. kim ister çalıştığı yerde iş arkadaşı ile tatsızlık olmasını?

Bu forumun huyu , kızınca hanımefendi , kizmayinca cnm "

Herneyse, babası hiçbir şey dememiş neden kötü olsun arası , kaldı ki iş arkadaşlarıyla ara iyi olmak zorunda değil. Resmiyet sınırları dahilinde iş yapılır, saygı korunur.
Hepsi bu kadar.
Yaşla ilgisi var evet çok var. Gerek yok babanın yaşındaki adamı karşına alıp çay içmeye.

Bu forumun huyu , kızınca hanımefendi , kizmayinca cnm "

Herneyse, babası hiçbir şey dememiş neden kötü olsun arası , kaldı ki iş arkadaşlarıyla ara iyi olmak zorunda değil. Resmiyet sınırları dahilinde iş yapılır, saygı korunur.
Hepsi bu kadar.
Yaşla ilgisi var evet çok var. Gerek yok babanın yaşındaki adamı karşına alıp çay içmeye.
benim bu forumda kimseye cnm yazmışlığım yoktur hanımefendi. saygı ile konuştuğum herkese hitap şeklim böyledir.
konu sahibesi benim ne demek istediğimi anlamıştır zaten gerisinin bir önemi yok.

benim bu forumda kimseye cnm yazmışlığım yoktur hanımefendi. saygı ile konuştuğum herkese hitap şeklim böyledir.
konu sahibesi benim ne demek istediğimi anlamıştır zaten gerisinin bir önemi yok.

Konu sahibini değil beni muhatap aldınız hanımefendi .
Peki.

Molalarda çayını içsin yemeğini yesin, ne yapılıyorsa artık. Illa babası yaşındaki kişilerle sohbet etmek zorunda mi yabani gibi durmamak için.
Abi gibi görüyorum, dertlesiyorum olayına karşıyım.
Esma da abi gibi görüyor babasını öyleyse.

Ne alakası var iş ortamındaykrn ara verip insanlar oturur sohbet eder.

Esma olayı çok daha farklı.o yakın arkadaşının babası ve kız her sorduğunda yalanlıyor.

Siz bir çay kahve içmeyle hediyeler almayı vs nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz.

Benimde büromda çalışan büyük küçük heekesle sohbet ediyoruz kimse de aa bu kadın bana yürüyor mu demedi çok saçma.

İşte iş arkadaşınla konuşursun yaşı farketmez. Abi dersin büyükse,gerekirse arkadaş görürsün bunlar normal sanki gece buluşup baş başa yemeğe gitmişler

Adamın farklı yaklaşımı olsaydı bu kız anlar uzaklaşırdı herhalde her kadın anlar

kendisi art niyetli olup , kızı yaşındaki birine sarktığı ve utanmadığı için insanları da kendi gibi sanıyor herhalde.
ne demiş atalarımız"Kişi kendinden bilir işi" boşa da dememişler.
rezil falan olmadınız. buna kafa yormayın bence. kendi ayıbı sadece.

Esma olayı çok daha farklı.o yakın arkadaşının babası ve kız her sorduğunda yalanlıyor.

Siz bir çay kahve içmeyle hediyeler almayı vs nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz.

Benimde büromda çalışan büyük küçük heekesle sohbet ediyoruz kimse de aa bu kadın bana yürüyor mu demedi çok saçma.

İşte iş arkadaşınla konuşursun yaşı farketmez. Abi dersin büyükse,gerekirse arkadaş görürsün bunlar normal sanki gece buluşup baş başa yemeğe gitmişler

Adamın farklı yaklaşımı olsaydı bu kız anlar uzaklaşırdı herhalde her kadın anlar

Evet durum tam olarak böyle. Kendimden büyük küçük farketmiyor oturup sohbet ediyoruz çay kahve içeriz kimse de art niyet düşünmez

kendisi art niyetli olup , kızı yaşındaki birine sarktığı ve utanmadığı için insanları da kendi gibi sanıyor herhalde.
ne demiş atalarımız"Kişi kendinden bilir işi" boşa da dememişler.
rezil falan olmadınız. buna kafa yormayın bence. kendi ayıbı sadece.

İnşallah abi görmemiştir çok kötü oldum yerin dibine girmek istedim.. Babama söylenecek tek bir söz bile yok. Nefret ediyorum ya

Yanlış anlamaya ok dar müsait ki bazı babalar seni çok iyi anlayabiliyorum :KK43:

Evet durum tam olarak böyle. Kendimden büyük küçük farketmiyor oturup sohbet ediyoruz çay kahve içeriz kimse de art niyet düşünmez

Zaten normal senin yaptığın.
Yanlış yaklaşımı olsa zaten dikkat ederdin.
Hiç bişey olmamış gibi güleryüzle devam et işine.
Çok kötü hissediyorum diyorsan da abi kusura bakma babamla gergindik biraz senle alakası yok de geç

İşte geri kafalı olduğu için böyle saçma sapan tepki verdi. Rezil oldum ya Off :KK43:
Geri kafalı değil işine öyle geliyor .
Madem ahlak anlayışı kızının is arkadaşıyla oturmasına karşı çıkacak sekildeymis o zaman kızının arkadaşını niye telefonla arayip duruyorMuş.

47 yaşındaki adam ile arası bozulsa ne bozulmasa ne ?
Mesai saatleri içerisinde işini yapsın.
Ne alakası var ya .
50 yaşında çok sevdiğim her gün konuştuğumuz emniyet amiri bi abim var.
Üniversite hayatım boyunca en yakın arkadaslarimdan biriydi .
Arkadaş çevrem yaş grubum kadınlar mi olmak zorunda .
Ayy senin pipin var o yuzden bana kırılman ve sana ayıp olup olmaması umrumda değil mi demeliyiz toplumun arkadaş ilişkisi içinde olmamızı yadirgadigi kisilere.

Bu benim düşüncem. Mesai dışında ne yapılırsa yapılır. Iş ortamında iş yapılır ,sohbet değil.
Bana yürür " tabiri kaba bir tabir. Böyle tipler evlerinde dut yemiş bülbüle benzer, ama genç kardeşlerinin ! yanında bülbül olurlar Maşaallah.
Yaşı büyük diye abi olmaz. Bunu diyorum. Iş arkadaşı de eyvallah, ama abi gibi görüyorum , dertlesiyorum " sözü çok klişe artık.

Ayrıca o bir baba , elbetteki tepkisi olacak.

Bu benim düşüncem. Mesai dışında ne yapılırsa yapılır. Iş ortamında iş yapılır ,sohbet değil.
Bana yürür " tabiri kaba bir tabir. Böyle tipler evlerinde dut yemiş bülbüle benzer, ama genç kardeşlerinin ! yanında bülbül olurlar Maşaallah.
Yaşı büyük diye abi olmaz. Bunu diyorum. Iş arkadaşı de eyvallah, ama abi gibi görüyorum , dertlesiyorum " sözü çok klişe artık.

Ayrıca o bir baba , elbetteki tepkisi olacak.

Peki sizin görüşünüzse çocuğunuza böyle tembihleyin.

Ama bu kızın yaptığı bir yanlış yok bana göre.Artniyet sezse mesafe koyardı.

Ayrıca bazen iş yerleri aile gibi olur bazen mesai şu bu derken daha çok görüyoruz.
Bence yanlış yok.

İşini yaparken biraz mola verip oturmak sorun değil. Babasıda uyaracaksa kızı tekken uyarsın,anne baba olmak çocuğu utandırmak değil.

İyi günler

Back
X