Rezil etti resmen :((

Peki sizin görüşünüzse çocuğunuza böyle tembihleyin.

Ama bu kızın yaptığı bir yanlış yok bana göre.Artniyet sezse mesafe koyardı.

Ayrıca bazen iş yerleri aile gibi olur bazen mesai şu bu derken daha çok görüyoruz.
Bence yanlış yok.

İşini yaparken biraz mola verip oturmak sorun değil. Babasıda uyaracaksa kızı tekken uyarsın,anne baba olmak çocuğu utandırmak değil.

İyi günler
Anne Babalar çocuklarının birey olduğunu idrak edemiyorlar .
Ben konu sahibinden 2 yaş büyüğüm evlensem çocuğum olur bir zahmet bileyim kim iyi niyetli kim kötü niyetli .
Babam böyle bir şey yapsa adama olduğu kadar bana da saygisizlik
Ben o yasa gelmişim hala niyet okuyamiyorsam zaten benim için yapilacak bir şey yok .
Kadınların üstünde var bu baskı
"Sonuçta o baba " denilerek avutuyoruz kendimizi.
Hiç bir yerde insan olamıyoruz .
Bekarken anne - babanin kızı , namusu oluyoruz .
Evlenince kocanın karısı çocuğun annesi
Sevgilimiz varken onun bilmem neyi .
Hareketlerimizi kısıtlayan, irademizi görmezden gelenlerin hepsinin sigindiği sıfatlar işte
-sonuçta baba
-annen o senin
- eşin ama o

Erkeklerin hiç birine bu baskı yok

Kadınlarin ne olacağı , nasıl hareket edeceği , kimlerle arkadaşlık kurabilecegi hep başkaları tarafından karar verilen şeyler .

Bir kadın karşı cinsiyle arkadaşlık yapamaz . Neden ? Çünku bizimle birlikte olmak isterler hepsi ve biz bunu goremeyiz bizim aklımız yetmez .
Babalarimiz abilerimiz filan görür sagolsunlar bize iletirler

Ben konu sahibinden 2 yaş büyüğüm evlensem çocuğum olur bir zahmet bileyim kim iyi niyetli kim kötü niyetli .
Ben o yasa gelmişim hala niyet okuyamiyorsam zaten benim için yapilacak bir şey yok .
Hareketlerimizi kısıtlayan, irademizi görmezden gelenlerin hepsinin sigindiği sıfatlar işte
-sonuçta baba
-annen o senin
- eşin ama o

Kadınlarin ne olacağı , nasıl hareket edeceği , kimlerle arkadaşlık kurabilecegi hep başkaları tarafından karar verilen şeyler .

Bir kadın karşı cinsiyle arkadaşlık yapamaz . Neden ? Çünku bizimle birlikte olmak isterler hepsi ve biz bunu goremeyiz bizim aklımız yetmez .

Katılıyorum.
22 yaşındaki biri hele ki babasının kötü davranışlarına şahit olmuşken zaten yeterince dikkatlidir.
Art niyet sezdiği an dur orda der.

Sorun tabiki yine babam.
Bugün akşam üzeri 4 gibi iş yerime geldi. Normalde pek sık gelmez buradan geçiyormuş uğradı.
İş yerinde abi yerine koyduğum hatta arkadas gibi konusup, dertlesip, akıl alabilceğim birisi var. 47 yasında hiç bi zaman art niyetli düşünmedim onunda bana karsı düşünmediğini biliyorum. Zaten babamda tanıyor.
Neyse bu abiyle aramız iyidir sohbet muhabbet samimiyiz yani, ben kahve içecektim ona da söyledim kahveler geldi içerken babam geldi. Telefonla konuşuyordu selam bile vermeden yerine geç gibi hareket yaptı yüzünde kızgın ifadeyle birsey söylemedi ama anladım. Sonra lavaboya gitti. Ben yerime geçtim ama o an yerin dibine girsem daha iyiydi yani :KK43: yaptığı hareketi abide gördü sanıyorum kahvesini hızlı hızlı içip gitti. Rezil oldum ya
Nefret ediyorum gerçekten böyle saçma sapan hareketlerinden Nefret ediyorum.
kiş kendinden bilirmiş işi
senin baban kendinden kucuk kızlara göz dıktıgı için senin 47 yaşında abin dediğin adamla muhabbetini anlamaz takma kafana.Sen hayatını kazan kur canım

-sonuçta baba
-annen o senin
- eşin ama o

Yazdıklarınız çok doğru Malesef bayanların üstünde böyle baskılar var.

canım benim sonuçta baban alınma ama. baban olduğu için laflarımı seçerek yazmaya çalışacağım ne kadar becerebilirsem. kendisi senin arkadaşına başka gözle art niyetle baktığı için, işyerinde yanında oturduğun iş arkadaşının da kendisi gibi olduğunu zannetmiştir direk. ''kişi kendinden bilir işi'' hesabı.

kendi elalemin kızına yan gözle baksın, ama kendi kızı iş arkadaşıyla kahve bile içemesin. Bütün erkekleri kendi gibi zannediyor heralde. Yerinde olsam tepkimi bi güzel koyar resti çekerim, bi daha işyerime gelmesine müsade etmezdim. Ya da herkesin kafasına göre gelip giremeyeceği bi yere işe girerdim.

Hatta ben olsam dayanamaz arkadaşıma olan ilgisinden vurup laf sayıp ne namus ne haysiyet koymayıp çenesini kapatırdım bi güzel. Hem de çoktan yapmıştım bunu ben olsaydım.

Allah yardımcın olsun ya senın postunu takıp edıyordum cok uzuldum yasadıklarına.umarım tez zamanda feraha erısırsın

Ben olsam ; Babanızın hareketinden sonra yerime geçmezdim. Sohbetime ve kahve içmeye devam ederdim. Siz artık yetişkin bir insansınız.

İnsanların sizi yönetmesine müsade etmeyin. Yetişkin bir insan gibi davranın.

Bu arada "Bir an önce evlenip gitmek istiyorum şu evden" ; yazmışsınız
Bu düşüncenizi de doğru bulmuyorum neden gitmek için evlenmeyi bekliyorsunuz ?

Ne güzel işte çalışıyorsunuz, birikiminizi yapın ve kendi hayatınızı kurun.

Ben olsam ; Babanızın hareketinden sonra yerime geçmezdim. Sohbetime ve kahve içmeye devam ederdim. Siz artık yetişkin bir insansınız.

İnsanların sizi yönetmesine müsade etmeyin. Yetişkin bir insan gibi davranın.

Bu arada "Bir an önce evlenip gitmek istiyorum şu evden" ; yazmışsınız
Bu düşüncenizi de doğru bulmuyorum neden gitmek için evlenmeyi bekliyorsunuz ?

Ne güzel işte çalışıyorsunuz, birikiminizi yapın ve kendi hayatınızı kurun.

Asgari ücretle çalışıyorum ve kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum birikim konusunda. Erkek arkadasım var 2-3 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorduk zaten sadece hızlandırmayı düşünüyorum.

-sonuçta baba
-annen o senin
- eşin ama o

+1
Kadınların sanki kendi beyni yok.

Back
X