Rezil etti

Canım bildiğiniz sokak ortasında sokak ortasında oldu bunlar akşam çocuğun öğretmeni aradı durumunuza çok üzüldük bağıracaktı bari arabanın içinde bağırsaydı vs dedi.
Bak uzme kendini görüyorsun rezil olan o herkes biliyor boylelerinin ne mal oldugunu

Boşanma davası açıyorum ve oradaki herkesi şahit göstereceğim deyip evi terk edebilsen

Bak uzme kendini görüyorsun rezil olan o herkes biliyor boylelerinin ne mal oldugunu
Annemle paylaştım o da aynısını söyledi o rezil olmuş diye ama en çok da ben yığıldım yere kaldırın gelsin işe geç kalıyorum demesine çok üzüldüm

oylede bu 30 sn lik bir olay muhtemelen cocuk arabadaki babasini gorup kosmustur yada arkadaslariyla birlikte inmek istemis olabilir.. kocasinin davranisi kabul edilemez cocuk icin endiselenmek yerine karisina ise gec kaliyorum diyip hakaret eden bir adam var ortada
ben zaten adamı haklı görmüyorum katıksız odun resmen. ama bir annenin gözü her an çocuğunda olmalı özellikle merdiven gibi tehlikeli bir yerde. çocuğun elinden sıkı sıkı tutmalı. tutmazsa çocuk tabiki düşer

Annemle paylaştım o da aynısını söyledi o rezil olmuş diye ama en çok da ben yığıldım yere kaldırın gelsin işe geç kalıyorum demesine çok üzüldüm
Evet daha çocuğun küçük annesini o durumda gormek ve babasının sık sık hakaret ettiği bir kadına saygı duyması com zor ve içten içe sana kizacak bunlara izin verdiğin icin

="kedi annesi fundy, post: 45977573, member: 740481"]ben zaten adamı haklı görmüyorum katıksız odun resmen. ama bir annenin gözü her an çocuğunda olmalı özellikle merdiven gibi tehlikeli bir yerde. çocuğun elinden sıkı sıkı tutmalı. tutmazsa çocuk tabiki düşer
Anaokulunda merdivenler çocuklara göre yapılıyor hatta yanlarına demir yapılıyor çocuklar tutsun diye. Sonuçta çocuklar ordan gün içinde yemeğe, oyun odasına ya da müzik odası vs ne varsa gidiyor öğretmen hangibbirinin elini tutsun. Mesela benim kızım genelde kendi tutunup inip çıkmal ister elimi tutmak istemez. Böyle bir durumda nasıl anneyi haksız görürsünüz. Bu mantıkla kaydırağa da biz çıkaralım orda merdiven var sonuçta. Böyle çocuğa sürekli tek başına yapamazsın sen mesajı verelim

A

Arkadaşım allah aşkına yarama tuz basma ne olur anne dikkat etmez olur mu arkadaşın dediği gibi babasını gordu koşarken iki basamaktan aşağı düştü. Kim ister yavrusunun düşmesini
ne yaşadığınızı anlayabiliyorum. anneliğinize laf etmek haddim değil. madem bu öküzle evli kalmaya devam edeceksiniz onun yanındayken sadece çocuğa bakında hayvan gibi saldırmasın size. ALLAH böyle odunları ıslah etsin

ne yaşadığınızı anlayabiliyorum. anneliğinize laf etmek haddim değil. madem bu öküzle evli kalmaya devam edeceksiniz onun yanındayken sadece çocuğa bakında hayvan gibi saldırmasın size. ALLAH böyle odunları ıslah etsin
Çocuğa baksa başka şey bulur hasta cunku

Evet daha çocuğun küçük annesini o durumda gormek ve babasının sık sık hakaret ettiği bir kadına saygı duyması com zor ve içten içe sana kizacak bunlara izin verdiğin icin

boyle devam ederek buyurse o cocuk zaten ya kendiside babasi gibi kadina saygisi olmayan kadini itip kakmanin normal oldugunu dusune bir erkek olacak yada anne babasindan nefret eden biri yada annesine yaptiklarindan dolayi buyudukce babasina dusman olan birisi olacak hicbiri hayirli degil yani

boyle devam ederek buyurse o cocuk zaten ya kendiside babasi gibi kadina saygisi olmayan kadini itip kakmanin normal oldugunu dusune bir erkek olacak yada anne babasindan nefret eden biri yada annesine yaptiklarindan dolayi buyudukce babasina dusman olan birisi olacak hicbiri hayirli degil yani
Çok dogru

Çocuk sizin de çocuğunuz, akıl var mantık var siz isyer miydiniz sanki öyle olmasını. Yıkılmak yerine rest çekseydiniz. Yoksa tekrarlar

Bu konuyu okuyunca benim yasadiklarim aklima geliyor ben neden katlanmisim diyorum.biz belki toplum icinde degil ama evdeyken kizim o zmn 6 7 aylikken yani bir yasindan kucuk oldugi zmnlarda bebek sonucta neye agladigi belli olmuyor.bi kizimla yatak odasindaydik birden aglamaya basladi esim salondan bir hışımla geldi ve ustume yuruyerek niye cocugu aglatiyosun dedi sonra bende o sinirle sen salakmisin ya dedim banyoya dogru giderken oda arkamdan geldi ve makasi alip bogazima dayadi..ve hicbir sucum yokken bu yasandi bunun gibi kac kere agliyo diye ustune yurudu bagirdi hakaret etti..aklima bunlar geldikce nefret ediyorum ondan.
Şu an o öküzle evli misiniz Nasıl bir psikopatmış öyle maka dayamak nedir gerizekalı ya

Götünü yayıp beklicene çocuğunun yanına gelseymiş böyle durumlarda pasif kalmayın siz onu rezil edin bakalım bidaha yapıyormu

Bu babaları hiç anlamıyorum sanki anne bilerek zarar mı verecek çocuğuna. Düşer anneya kızarlar hasta olur iyi bakamadın olur. Çoğu kadın da bunu kendine siper eder "ayy bişey olsa babası bizi öldürür. Buraya geldim üşütürse azar işitirim" Babalara annenin çocuğunu ondan daha çok düşündüğünü birileri öğretmeli bence.

Merhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi

Onun yaptığı çocuk için daha zararlı. Babanın anneye bağırması çocuğun psikolojisi için zararlı. Bunu bilmiyor mu? Babası veya küçükken örnek aldığı kişi de böyle davranıyordur belki. Umarım psikoloğa gider ve öfke kontrolü tedavisi olur.

Back
X