Rezil etti

sen dik dur o olmadanda ayaklarının üzerinde durabileceğini görsün ki seni bidaha ezm
2 255karya açtığın tüm konuları baştan bi okur musun,sanki başkasının konusuymuş gibi...

Az önce ben bir göz gezdirdim çoğunu da hatırladım yorum yapmışım, yani ne desem ki, sen hiç mutlu oldun mu bu evlilikte? Hala neden evlisin 3 sebep sayar mısın çocuk hariç

Sırasına göre konulara bakınca insanın aklına başka kadın geliyo, yoksa bile olacak çünkü esin seni ne seviyor ne sayıyor
bende baktım kızın yüzü bi gülmemiş

• Beğen
Reactions: anu
Terbiyesiz adam.cok sinirlendim ne kadar utandirmis seni. Bence ona de ki bu yaptigin gevşekligi aynı şekilde yanitlamadim ama bir daha böyle birşey yaparsan agzimdan bugüne kadar duymadığın şeyleri milletin içinde duyarsın. Ve yaparsa da sen de dümdüz git bence.

2 255karya açtığın tüm konuları baştan bi okur musun,sanki başkasının konusuymuş gibi...

Az önce ben bir göz gezdirdim çoğunu da hatırladım yorum yapmışım, yani ne desem ki, sen hiç mutlu oldun mu bu evlilikte? Hala neden evlisin 3 sebep sayar mısın çocuk hariç

Sırasına göre konulara bakınca insanın aklına başka kadın geliyo, yoksa bile olacak çünkü esin seni ne seviyor ne sayıyor
Kendine sorarsan çok seviyormuş ben kıymet bilmiyormuş.

Hiç gülmemiş hem de,böyle ömür mü geçer yaşamak mı bu, vay giden ömre

• Beğen
Reactions: anu
Aynen öyle diyormuş duydum daha doğrusu okudum. Biri yeni nişanlandığımız zaman mesaj atmıştı. Tam da dediğiniz gibi mesaj atmıştı
cinsel hayatımızdada sorun var ise bi aile danışmanından doktorundan destek alın ama ikiniz giderseniz sağlıklı sonuç alabilirsiniz.

Kendine sorarsan çok seviyormuş ben kıymet bilmiyormuş.

Ben onu katmadım ki, sana yaptım yorumu sen kendi konularına açıp bakınca ne görüyorsun, seven sayan bi erkek görüyo musun ya da boşanmamak için çocuk hariç sebebin var mı, ha seviyorum dersen pes derim o ayrı

bence uzatmalardasın sen maç bitmeden doktordan bi aile terapistinden filan destek al. en azndan kendin için

Mecbur kadınlara lafım yokta aklı başında eğitimli is sahibi kadınlar neden çekiyor cidden anlamıyorum

Benimde çocuğum var ve çocuğu evlilikle alakalı görmüyorum ben mesela, çünkü evlilik bir anlaşmadır işine gelmezse bitirebilirsin ama çocuk kandır bitiremezsin evlilik üstüdür, çocuğum için olayı bana çok arabesk geliyo, babası ölmüşte olabilirdi ölmedi de aynı evde yaşanmıyor, aynı evde olduğu süre içinde çok ilgili bir baba mı sanki bu adam,bu gece eve gelmicem diyebilen bir dangalak kendisi

Eşiniz saçmalamışta siz neden düşüp ayılp bayılıyosunu onu anlamadım bu sizi etraf için daha kötü bi duruma sokmuş Muhtemelen bu ilk vukuatı da değil eşinizin .

Ben onu katmadım ki, sana yaptım yorumu sen kendi konularına açıp bakınca ne görüyorsun, seven sayan bi erkek görüyo musun ya da boşanmamak için çocuk hariç sebebin var mı, ha seviyorum dersen pes derim o ayrı[/QUOTE haklısın ne diyebilirim. Bişey demiyorum ki

Merhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
ayı cok bu dünyada canım napsan sanada bi tanesi denk gelmis

Böyle adamları birileri çekip çevirecek ki dünya dönsün...her delinin bir velisi vardır diye boşa denmemis

Maalesef evet evliyim.ya ben neler yasadim neler..lohusaligim esim denen adam ve pislik annesi yuzunden burnumdan geldi.stres uzuntuden iki haftada 10 kg verdim.ve ben buyun bunlara ragmen niye halen beraberim kahretsin..ama oyle kolay olmuyor iste cocuk var diyosun annem hasta boyle birsey gundeme getiremem

Haklısın tabi aile olunca biraz daha zorlanıyor insan ama böylede yaşanmaz ki makas dayamak nedir allahım buda bişey değil ona göre neler yaşadınız Allah ıslah etsin Ada'mı ve kaynanayı Nasıl insanlar kimbilir neler yaptılar :KK43:

Eski konularını okudum sende peygamber sabrı falan mı var ? Bu adama çok mu aşıksın ? İçim şişti seni ne kadar hırpalamış, nasıl bir egosu var bu adamın , nasıl bir insan bencil sürekli ben merkezli biri. Konu sahibesi işin gücün varsa bu herifin kahrını çekme yıllarına yazık genç yaşına yazık bu adam bilmiyorum nereden tutsam elimde kalıyor. Çok üzüldüm sana Allah sana en yakın zamanda inş. çok güzel bir kapı açar.

yalnız o kadar kişi boşanacak mısınız ayrılacak mısınız diye sormuş, birine bile cevap gelmemiş; belli aynen devam, eğer bu durumu kabullenip devam edecekseniz neden konu açıyorsunuz ki, ne diyelim beraber eşinize sayıp sövelim, sonra sizin siniriniz geçince sarmaş dolaş devam mı edin? en azından tatmin edici bir cevap verin soranlara da

Back
X