Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
Her erkek bir değil maalesefBu konuyu okuyunca benim yasadiklarim aklima geliyor ben neden katlanmisim diyorum.biz belki toplum icinde degil ama evdeyken kizim o zmn 6 7 aylikken yani bir yasindan kucuk oldugi zmnlarda bebek sonucta neye agladigi belli olmuyor.bi kizimla yatak odasindaydik birden aglamaya basladi esim salondan bir hışımla geldi ve ustume yuruyerek niye cocugu aglatiyosun dedi sonra bende o sinirle sen salakmisin ya dedim banyoya dogru giderken oda arkamdan geldi ve makasi alip bogazima dayadi..ve hicbir sucum yokken bu yasandi bunun gibi kac kere agliyo diye ustune yurudu bagirdi hakaret etti..aklima bunlar geldikce nefret ediyorum ondan.
Her erkek bir değil maalesef
Kimine cwp verdiğinde utanıp susuyor ama kimi de haksız da olsa cevap verdiğinde kalkıp böyle davranıyor işte.
Öfke prb yaşayan erkeklere cwp vermk çok zor.ne yapacağı belli olmuyor.Benimki de bazen öyle davranıyor.bi şey yapmamak için zor tutuyor kendini![]()
Canım benim çok üzüldüm acilen psikiyatriste gitmesi lazım esinin durum korkunçMerhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
makasimi dayadiBu konuyu okuyunca benim yasadiklarim aklima geliyor ben neden katlanmisim diyorum.biz belki toplum icinde degil ama evdeyken kizim o zmn 6 7 aylikken yani bir yasindan kucuk oldugi zmnlarda bebek sonucta neye agladigi belli olmuyor.bi kizimla yatak odasindaydik birden aglamaya basladi esim salondan bir hışımla geldi ve ustume yuruyerek niye cocugu aglatiyosun dedi sonra bende o sinirle sen salakmisin ya dedim banyoya dogru giderken oda arkamdan geldi ve makasi alip bogazima dayadi..ve hicbir sucum yokken bu yasandi bunun gibi kac kere agliyo diye ustune yurudu bagirdi hakaret etti..aklima bunlar geldikce nefret ediyorum ondan.
Bir de şöyle düşün adamı sürekli idare ediyorsun kimseler ne çektiğini bilmiyor ve olar sana katnalilabilir geliyor ancak bu olayla gerçeklerle yuzlestin adam bildiğin hasta ve tedaviye ihtiyacı varMerhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
Canım bildiğiniz sokak ortasında sokak ortasında oldu bunlar akşam çocuğun öğretmeni aradı durumunuza çok üzüldük bağıracaktı bari arabanın içinde bağırsaydı vs dedi.Canım benim çok üzüldüm acilen psikiyatriste gitmesi lazım esinin durum korkunç
o değil ben hastayımışım ona goreBir de şöyle düşün adamı sürekli idare ediyorsun kimseler ne çektiğini bilmiyor ve olar sana katnalilabilir geliyor ancak bu olayla gerçeklerle yuzlestin adam bildiğin hasta ve tedaviye ihtiyacı var
Arkadaşım allah aşkına yarama tuz basma ne olur anne dikkat etmez olur mu arkadaşın dediği gibi babasını gordu koşarken iki basamaktan aşağı düştü. Kim ister yavrusunun düşmesiniçocuk için tehlike oluşturacak yerde anneler genelde çok dikkatli olur