- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgün tabii. Saçlarını kıvırcık yapacağım diye kandırmış. Annem çok farklı bir boyut. Birkaç önceki konumda var. Bakabilirsiniz.Terbiyesizlikte son nokta. Kiskanc diyecem de 5 yasindaki cocugu da kiskaniyor olamaz herhalde. Anneniz neden umursamaz davraniyor ? Benim annemde umursamazdir. Yay burcu birde hic gecinemiyorum annemle. Ama baska yaylar la geciniyorum. Cocuk uzgun mu ? Kizkardesiniz bence gidin hesap sorun halanizdan. Benim saclarim 1 senedir ayni boyda acma boyamadan dipten uzuyorsa uctan gidiyor kirilip. 26 yasimn hala uzuluyorum. Yazik cocuga ya. Siz en iyisi bi kuafote gidip duzelttirin. Benim bi arkadasim bana ben cocuk dogurdum yine de kestirmedim sacimi demisti. O ne demekse ? Ama cocugunun sacini erkek trasi 3 numara kesmisti. Cocuk kiz cicugu 1 bucuk yasinda. Birde bi laf arasinda yaşını görsün demisti..o ne demekse? Cahil insana asla tahammilum.yok. sizde kontrollü olun biraz. Ama asla yanina kar birakmayin
Aynen öyle. Her şeyi bildiğini sanan. Kendi yaptıkları dışında her şeye burun kıvıran. Pis bir insan işteKıskanmak değil de böyle her şeye burnunu sokmaya bayılan insanlar var ya. Aklınca güzel bir şey yaptı şimdi o. Bence öyle bir tiptir kesin
Pislik olsun işte.Allah Allah sebebi neydi ki
Gerçekten gerizekalılık örneği. Başka hiçbir şey diyemiyorum.Ben bile kinlendim burdan ya...hayret bisey ya!
Ay kuzum kıyamam kendisi de üzülmüştür. Belli etmeyin çocuğa güzel olduğu konusunda yüreklendirin. Çocukların saçları hızlı uzar zaten ama kız çocuğunun saçı, psikolojisidir. Çok üzülür kızlar saçlarına .Güzel tokalar filan alın sevindirin. Halanıza da tepki gösterin ama sakin kalmaya çalışın benceBugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!
Gerçekten çok sinirliyim.
5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!
Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.
Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.
Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!
Sebebi neymiş bunu yapmasının anlamadım, allah akıl fikir versin ne istemiş kızın saçlarından
Bakacaksın edebinle bak değil mi? Ne oranı buranı karıştırıyorsun. Ayda yılda bir çocuk emanet etmişiz. Gitmiş güzelim saçları heba etmiş. Şaka olmasını istiyorum. Gerçekten kabus falan olsun.Geline inat kizin saclarini mahvetmis olabilir. Kizin saclari guzelmis cunku, kiskanmis da olabilir.
Ev makasiyla saca dalmak sacmalik hicbir iyi niyet goremiyorum
Nasıl uygun bir dil olabilir diye düşünüyorum sabahtan beri. İnanın o kadar farklı senaryolar canlanıyor ki gözümde.Uygun dille kus ofkeni
Haklisin
Maalesef hızlı uzamıyor saçları. Uç kısımları güneşten açılmıştı. Zaten öyle koyu renkli bir saçımız yok. Güneş de açınca çok güzel olmuştu. Şimdi yok tabii. Anormal insan.Ay kuzum kıyamam kendisi de üzülmüştür. Belli etmeyin çocuğa güzel olduğu konusunda yüreklendirin. Çocukların saçları hızlı uzar zaten ama kız çocuğunun saçı, psikolojisidir. Çok üzülür kızlar saçlarına .Güzel tokalar filan alın sevindirin. Halanıza da tepki gösterin ama sakin kalmaya çalışın bence
Küçükken benim de saçlarım yavaş uzuyordu. Annem de tararken canım acıyor diye düşündüğü için, çocukken kendi saçları da taranırken acıttığı için hep kısa kestirirdi saçlarımı. Şöyle upuzun saçlarım olmadı hiç. Hep üzülürdüm saçlarımı kestirirlerken. Onu anlayabiliyorum ve çok üzüldüm . Yaptığı çok saçma ve cahilce. Hiç kırılır mı onun kalbi ,, vallahi saf kalbiyle ah ederse altından kalkamaz.Maalesef hızlı uzamıyor saçları. Uç kısımları güneşten açılmıştı. Zaten öyle koyu renkli bir saçımız yok. Güneş de açınca çok güzel olmuştu. Şimdi yok tabii. Anormal insan.
ben görüşmezdim böyle insanlarla. Zarardan başka birşey gelmez çünkü. Nitekim gorusmedigim amcam, halam varAynen öyle. Her şeyi bildiğini sanan. Kendi yaptıkları dışında her şeye burun kıvıran. Pis bir insan işte
Kardeşimin üzerinde hakkım vardır mutlaka onda da hakkım vardır elbet. Hiç yoksa misafiri geleceği zaman kendi kızı yatarken Desmond toz al diye beni çağıyordu. Hakkımı helal etmiyorum ve çok büyük ah’ta ettim. O da etmesin bana hakkı falan varsa helal.Küçükken benim de saçlarım yavaş uzuyordu. Annem de tararken canım acıyor diye düşündüğü için, çocukken kendi saçları da taranırken acıttığı için hep kısa kestirirdi saçlarımı. Şöyle upuzun saçlarım olmadı hiç. Hep üzülürdüm saçlarımı kestirirlerken. Onu anlayabiliyorum ve çok üzüldüm . Yaptığı çok saçma ve cahilce. Hiç kırılır mı onun kalbi ,, vallahi saf kalbiyle ah ederse altından kalkamaz.
Kafasını alıp yanan ocağa tutsam içim ancak öyle rahatlacakmış gibi. Geçenlerde de benim saçıma bakıp ‘ne güzel kabarık duruyor’ falan diyordu şimdi geldi aklıma. Bana hırslanıp kardeşimin saçını mı kesti n’aptı? Gereksiz insan!Benim Kızımında saçları beline kadar geliyor...
Bu onun tercihi,saçlarını çok seviyor...
Ne zaman isterse gideriz kuaförde uçlardan Azcıkın kestiririz,gönlü nasıl isterse öyle olur...
Ben şöyle makasla evde keseyim hallolsun diye hiç düşünmedim...
Yaa şimdi bence sir ağdayı eritin,ılık bir şekilde tepesinden aşağı döküverin...
Mecburen kestirecek kaçış yok...