Bugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!
Gerçekten çok sinirliyim.
5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!
Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.
Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.
Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!