Evdesin işte aç kapıyı diye cırladım. Gözünü çekti delikten. Ne düşündüyse artık."İçeride olduğunu biliyorum" dediniz mi merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdesin işte aç kapıyı diye cırladım. Gözünü çekti delikten. Ne düşündüyse artık."İçeride olduğunu biliyorum" dediniz mi merak ettim![]()
Dkdkdk şimdi annemi aramış Desmond kapıyı çalıp duruyor diye.Aç şu kapıyı lanet olası deseydin
Bu hala benim bile psikolojimi bozdu![]()
Yoo ben çalmıyordumDkdkdk şimdi annemi aramış Desmond kapıyı çalıp duruyor diye.
Korkmuş belli kiEvdesin işte aç kapıyı diye cırladım. Gözünü çekti delikten. Ne düşündüyse artık.
Açsa konuşacağım densizle ama kaçıyor. Öyle bir şey yaparsa dava açarım. Dün çöp falan indirmedi baktım hep. Evde kestiği saçlar, çöpü karıştırıp gösterecek bana onları.Korkmuş belli kiYalnız biri daha yazmış ama bana da mantıklı geldi, gerçekten saçları satmak için kesmiş olmasın?
Valla sendeki bu azimle yakalayacağına inancım tamAçsa konuşacağım densizle ama kaçıyor. Öyle bir şey yaparsa dava açarım. Dün çöp falan indirmedi baktım hep. Evde kestiği saçlar, çöpü karıştırıp gösterecek bana onları.
Ne kadar saygısızca bir hareketBugün kesin kararımı verdim; ne kadar deli, işlevsiz, doğru düşünebilmekten yoksun insan varsa hepsini çekiyorum!
Gerçekten çok sinirliyim.
5 yaşında bir kız kardeşim var. O kadar sevimli bir şey ki bakmaya kıyamazsınız. Ve çok güzel belinin hemen üzerinde saçları var. Vardı... Halam denen, her haltı bildiğini sanan, kadın bugün kesip biçmiş güzelim saçları! Ve kuaför falan değil. Bildiğiniz kumaş makasıyla saç kesmiş. Her yer makas izi. Rezil bir halde yani! Ön kısmı çenesine kadar gelmiş, arkası ensesinin altında, inanın tarif edemiyorum. Baktıkça ağlayasım geliyor!
Karşılıklı oturuyoruz halam demek istemediğim insanla. Evde tamirat işi olduğu için annem oraya göndermiş. Ben de uyuyordum. Kardeşim bir ara gelmiş halam saçımı kesecek falan demiş annem de başı kalabalık olduğu için ‘tamam’ falan deyip göndermiş.
Ya gerçekten hırsımı alamıyorum. Düzelttirsem erkek saçı gibi olacak. Annem her zamanki gibi umursamaz. Rezil rüsva olmuş çocuğun saçı uzar diyor.
Halam demek istemediğim kadının, bu yaptığının yanına kalmasını istemiyorum. Ya lütfen bir şeyler söyleyin!
Konuştum sonunda.Copunu izle muhakkak. Demek ki korkuyor senden. Afferin sana. Pısırık anne babanın hakkını arayan çocuklarına bayılıyorum.
Sürekli ara telefonunu biktir. Komşulara rezil ederim aç de. Yaptığı eylem rezil olacak cinsten zaten.
Valla bi siz ustunuze alınıp cevap vermişsiniz demek sizde nefret edilesi halalardansnz.halalarda sizi çok seviyordu
Konuştum sonunda.
Ne olduuuu?Konuştum sonunda.
Evin dış kapısının önünde kamp kurduğum için o kapıyı açınca ben de direkt açtım kapıyı.Ne olduuuu?
Resmen pisliğine kesmiş yani saçı. Böyle gevrek gevrek güldüğüne göre.Evin dış kapısının önünde kamp kurduğum için o kapıyı açınca ben de direkt açtım kapıyı.
Giyinmiş kuşanmış özel bir yere gidecek gibi, ayakkabısını giyene kadar baktım öyle uzun uzun. Hiçbir şey söylemedim.
Sonra döndü “Ne oldu” dedi. “Ne olduğunu sen söyleyeceksin annemi arayıp kapıyı çalıyor Desmond demişsin. Demek ki bir şey var, demek ki tutuşmuşsun ki aradın” gibi bir şey söyledim.
“Küçücük çocuk uzar ne olacak” dedi. İnanır mısınız hiç suçluluk belirtisi yok! Biraz hissetsem ya da özür dilese “Bir daha yapma ne kardeşime, ne başka çocuğa” deyip girecektim içeri. Ama özrü kabahatinden büyük!
Tabii sinirden kıpkırmızı oldum. Bundan sonra anlatacaklarımı bire bir olduğu gibi yazabileceğimi sanmıyorum. Çünkü sinirlenince ne söylediğimin, ne yaptığımın farkında olmuyorum. Her neyse aşağı yukarı şöyle söyledim;
“Sen nasıl bir insanmışsın ya. 50 yaşındasın yaşından utan, 3 çocuğun 2 torunun var onlardan utan. Geçmişte yaptıkların yetmedi anneme babama şimdi bize mi sardın? (Gülerek dinliyor bu arada) Ne istedin çocuğun saçından, emanet verilmiş o sana emanet. Bir yerini incitir miyim diye korkacağın yerde saçını kırpmışsın. Hiç mi vicdanın yoktu? Hiç mi saçın içine sı*çtım ne derler bana gidip düzelltireyim demedin? Vizyonsuz. Gülüyor bir de karşımda. Git gözüm görmesin seni.” dedim
“Uzar o uzar yağ sür kendine sürdüğün gibi” dedi yine gülerek ve burası benim artık sabrımın tükendiği yerdi.
“Kendi kızının saçı örtülü madem çok biliyordun saç kesmeyi onunkini kesseydin ya görülmüyor bir şey olmuyor ne halt yemeye kestin bizim saçları. Bir babaneme bakıyorum, bir sana bakıyorum sen onun kızı olamazsın. Şeytansın sen. Yanına kalır sanıyorsan sanma. Ödeyeceksin bunları. Babam annem bir şey diyemiyor diye kendini bir şey sanma. Ben onlara benzemem.” gibi bir şeyler söyledim. Sinirden net hatırlamıyorum.
Merdivenlerden inmeye başladı. “Tü senin insanlığına insan bunu düşmanına yapmaz, saç bu saç kıyafet mi atalım bir kenara”
“Kes artık sesini babanı ararım” dedi. “Aramazsan adam değilsin” dedim kapattım kapıyı. Bir şeyler homurdanarak indi aşağı ama anlamadım ne dediğini.
Geçmedi hırsım daha çok hırslandım. Ne yüzsüzmüş ya. Sinirden kıpkırmızıyım hâlâ
“Uzar o uzar yağ sür kendine sürdüğün gibi”
Saçları sormayı unuttum ya. O sinirle aklıma gelmedi.Bi de gülerek dinlemiş arsız karı.
Kendine surdugun gibiymismis... bu kadın çok tehlikeli cahil yobaz biri belli.
Saçları muhakkak alın ondan. Çok sinirlendim ya.