rezil kuzennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sitemli ve yavşayan tavırlarıyla tekrar mesaj eşimde cvp yok boşver kaşarı dedi
bu üslupla konuşan bir kadını eş olarak seçebilen erkeğin tarzından dem vurup bir de "o kadınla arasında birşey olmaz çünkü tarzı değil" demişsiniz.

siz anlamamışsınız kuzen bu karı kocanın bir tık üstü o yüzden bir şey olmaz demiş

Bilirim oyle tipleri eşimin tarafındada oyle ...vardı
En son tüm aileye reziĺ ettimde bi güzel oyle kurtulabildim

Erkeğin tipi değil siyw birşey olamaz. Nefes alsın yeter.. Eşiniz yaparmı yapmaz mı bilemem! Ama ısrarla eve davet varsa bir daha düşünün! Sanmıyorumki yüz bulmuyor kadın..

Bu fake hesapların da hayal gücü!
Ama güne renk katıyorlar be reis
Kaos,kaos,kaos ❤
Erkeğin tipi değil siyw birşey olamaz. Nefes alsın yeter.. Eşiniz yaparmı yapmaz mı bilemem! Ama ısrarla eve davet varsa bir daha düşünün! Sanmıyorumki yüz bulmuyor kadın..
Işte bende tam bunu düşündüm. Ama konu sahibi "kemalim yapmaz,kemalim yapmaz öyle şeyler" diyor

İsteyen çirkef desin isteyen basit desin ben olsam kesin mesaj atardım..
Canım ben bilmem neyin eşi istersen evine ben geleyim ama attığın resimlerde ki iç çamaşırları yerine zırh giymen gerekebilir ! Diye..
Çok bile iyi dayanmışsın.

profil resminiz çok hoş

Niye inanmiyosunuz
Turkiyenin yarisi
Ya amca,dayı yadateyze,hala cocuklariyla evli
Bu bi gerçek

bence o resmı bütün aile uyelerinin oldugu sosyal medya hesabından paylaşın :)
yanlıslıkla paylaştım dersinizz sizde..

Niye inanmiyosunuz
Turkiyenin yarisi
Ya amca,dayı yadateyze,hala cocuklariyla evli
Bu bi gerçek
Kimse ona inanmıyoruz demedi.
Ama evli bir kuzen, ortaya çıkma ihtimalini gözardı edip nişanlı kuzenine iç çamaşırı fotoğrafı durup dururken atmaz.
Yani atamaz. Ya samimiyet vardı, konu sahibi bilmiyor.
Ya da gerçekten inandırıcı olması için öyle yazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…