rezil kuzennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye inanmiyosunuz
Turkiyenin yarisi
Ya amca,dayı yadateyze,hala cocuklariyla evli
Bu bi gerçek
Bunun gerçek olması, o insanların evlenmeden önce birbirleriyle müstehcen paylaşımlar yaptığını mı düşündürüyor size?
Kuzenliği de geç.
evli kadınlar başka erkeklere böyle mi yürüyorlar?
Yapmayın Allah aşkına elma ile armutu karıştırmayın.

Hemen kendi profilinde sonra başka profillerde gezmeye başladı. Erkeklerin bu saçma ve iğrenç fantezilerinden gına geldi.
Bana da erkek gibi geliyor.
Bilmiyorum bir kadın bu kadar rahat bir şekilde küfür edebilir mi.
Fazla kurgumsu geldi.
Kibledim bakalım.

Kadının üzerine neden gidiliyor acaba kadın sinirli kuzen neler yapmış öyle insanın gidip saçını başını yolası gelir hoş sözler kimse sarf edemez bu durumda bence her sözüde hak ediyor normal hayatta böyle konuştuğunu sanmıyorum .

Biz kuzenin ne olduğunu anladık zaten sizin ekstra belirtmenize de gerek yokmuş.
Güveniyorsanız eşinize, sorun da yok. Ha illa yolasım var bu kadını diyorsanız da denk gelirseniz yolarsınız yani napalım; buradan bulup jartiyerini mi yırtalım ablanın?

Profilde 35, mesajlarda bir ay içinde 40,41 yaşlar. Şüpheli ondan.

Siz herkesin okuyabileceği bir platformda kafanıza göre her sinirlendiğiniz kişiye küfürlü konu döşeyebilir misiniz?
Ben yazamam, eminim sizde yazmazsınız.
Oldu o zaman hepimiz sinirlendiğimiz kişinin arkasından sövelim, nasılsa okumuyor bende sinirliyim falan..
Olur mu öyle şey.

belki de sadece aşırı kıskanç bir kadının sanrılarını okuyoruz burada. hepsi hayal ürünü de olabilir.

Kadının niyeti belli bence eşinizin sert bir üslupla uyarması lazım

Aklıma şey geldi ya "Gençliği ve ölümsüzlüğü bulan, binlerce sırrıyla birlikte kaybolan simyacı Fulcanelli"
Fulcanelli'yi bulmuş olabiliriz o zaman
Bilemedim, konu bana biraz abartılmış geldi.
Ha yaş konusunu da unutmamak lazım.
Profilde 35,konularda 40-41.

Her an kadını arayıp "Yılmaz'ı meseneden silecesin" diyecek gibisiniz.
Kime, neye yorum yapacağımı şaşırdım.

Hayır biz napabiliriz ben de onu anlamadım.
Tamam şimdi küfürler edilmiş, jartiyerler görülmüş, mal beyanı yapılmış. Olabilir insanlık hali. Bize düşen ne burada; dövüşe adam mı topluyor onu anlamadım ben. Canım sıkılıyor zaten.

Fulcanelli'yi bulmuş olabiliriz o zaman
Bilemedim, konu bana biraz abartılmış geldi.
Ha yaş konusunu da unutmamak lazım.
Profilde 35,konularda 40-41.
Hemen profili düzenledi, panikle... sonra konuyu silmeye çalıştı. Artık daha profesyoneller, profil açıp annelikle ilgili oraya buraya hamilelik vs konularına mesajlar yazıp sonra böyle fantezi konuları açıyorlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…