rezil kuzennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya eğer gerçekse zaten kesinlikle bir geçmiş var, yaşananlar var. ve öğrenilmesi iki tarafı da rezil edicek. o nedenle cesur davranıyordur kadın. yada gerçekten aralarında hala birşey var, adam da arkasından hakaret ederek saklamaya çalışıyo.

Aynen öyle ya.
Bir kere adam çok rahatsız olsaydı zaten ilk hareketlerinde engellerdi, daha da devam ederse kocasına söylerdi.
Ya geçmişten ya da hala devam eden birşeyler var.

Siz de inandınız mi?

Çok rahatsizsaniz kuzenin anne babasına yada eşine iletin bu durumu kökten çözüm. Yada görmeyin duymayın zamanla bıkar zaten . Şunuda eklemeden edemeyeceğim üslubunuz inanılmaz çirkin bu tarz bir yazım ,hitaplar falan hiç hoş değil haberiniz olsun

Kuzen az değil, o belli.
Ama sizde az değilsiniz hani.
O küfürler, o ithamlar ne öyle ya.
Bir insanın ağzına hiç yakışmayan sözler.
Milleti eleştireceğinize önce kendi ağzınızı düzeltin.
Ağzınıza sağlık. Ne o öyle kasar demeler döverim demeler. Şiddet normallestirilemez,bahane gôsterilemez.

Kadının ne oldugu aşikar da neden eşiniz kadına gereken cevabı vermemiş küfürler savuracaginiza oturup bunu düşünün bence.
Bana kuzenim iç çamaşırlı fotoğraf atacak ben sadece "?" göndereceğim. Böyle bir saçmalık var mı? Benim eşinizden de midem bulandı.

Eşinden çok mu eminsin gerçekten. Şaşkınım. Kadın kuzeni ise adam kadının yanlış davranışlarına karşı tepki alamayacak, bundan kaçamayacak kapasitede biri mi. Eşinin masum olduğunu düşünmüyorum.
Ama senin bu tavırların bence çok itici, birine körü körüne güvenmek ve bunun yanında suçu tek karşıda görmek ve çirkinleşmek.
Eşinin onu sosyal medyadan engelleyecek, ayarı verecek bi konusma yapıp tüm iletişimini kesecek niyeti olsaydı olay buraya kadar da gelmezdi bu çok net

üsluptan benzetmelerden midem bulandı google'da herkesi ulaşabildiği yerde bu kelimelerle mi konu açtın? engelliyse nasıl mesaj ulaştı aradı falan? madem o kadar insan sarrafısın eşinde bişey yok adamla neden kavga ediyosun? ara kadını ağzının payını ver engelle kapat çok istersen.Ama bu konu gerçek değil ve senin konuşma şeklin rezalet.KİB'leyip gidiyorum

Eşiniz neden kadına sert bı uslupla uzak durmasını söylemiyor gorusmesin engellesin yoksa hoşuna mı gidiyor bu durum yapmıyorsa ya bu yada gecmisleri var yoksa azar yiyince kadın bırakırdı siz eşinizle konuşun sizin yaninizda kadını ikaz etsin

dövüşmen guzum , sosyal mesafeden para cezası yersiniz zaten.su tabancasıyla 2 metreden su pıçkırtın birbirinize

Oyle ınsanlarla bende karsılastım bı arkadas mazısı olmasa yapmaz fılan demıste gayet yapanda var. Esın arasın adam gıbı haddını bıldırsın bıdaha ararsa sıkayet edecegını soylesın olsun bıtsın hatta arasada sıkayet edın tacız edıyor dıye ugrasmaya bıle degmezz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…