- 12 Nisan 2019
- 24.214
- 38.423
- 598
yöneticiye sorun..ben de bilmiyorumpişman ettiler konuyu nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yöneticiye sorun..ben de bilmiyorumpişman ettiler konuyu nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz lütfen
Bunun gerçek olması, o insanların evlenmeden önce birbirleriyle müstehcen paylaşımlar yaptığını mı düşündürüyor size?Niye inanmiyosunuz
Turkiyenin yarisi
Ya amca,dayı yadateyze,hala cocuklariyla evli
Bu bi gerçek
Bana da erkek gibi geliyor.Hemen kendi profilinde sonra başka profillerde gezmeye başladı. Erkeklerin bu saçma ve iğrenç fantezilerinden gına geldi.
peki yaaa siizn iğrenç yorumunuz insanları anlamadan dinlemeden
Profilde 35, mesajlarda bir ay içinde 40,41 yaşlar. Şüpheli ondan.Kadının üzerine neden gidiliyor acaba kadın sinirli kuzen neler yapmış öyle insanın gidip saçını başını yolası gelir hoş sözler kimse sarf edemez bu durumda bence her sözüde hak ediyor normal hayatta böyle konuştuğunu sanmıyorum .
pişman ettiler konuyu nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz lütfen
Kız beni niye yalancı çikardınkeşke herkesi kendiniz gibi yalancı görmeseydniz
Siz herkesin okuyabileceği bir platformda kafanıza göre her sinirlendiğiniz kişiye küfürlü konu döşeyebilir misiniz?Kadının üzerine neden gidiliyor acaba kadın sinirli kuzen neler yapmış öyle insanın gidip saçını başını yolası gelir hoş sözler kimse sarf edemez bu durumda bence her sözüde hak ediyor normal hayatta böyle konuştuğunu sanmıyorum .
Kimse ona inanmıyoruz demedi.
Ama evli bir kuzen, ortaya çıkma ihtimalini gözardı edip nişanlı kuzenine iç çamaşırı fotoğrafı durup dururken atmaz.
Yani atamaz. Ya samimiyet vardı, konu sahibi bilmiyor.
Ya da gerçekten inandırıcı olması için öyle yazdı.
Aklıma şey geldi ya "Gençliği ve ölümsüzlüğü bulan, binlerce sırrıyla birlikte kaybolan simyacı Fulcanelli"Ha ayrıca hanımefendi 12 günde 1 yaş küçülmüş.
1. konusunda 41
2. konusunda 40
Profilde 35
Hm tm.
Bana da öyle geliyor.belki de sadece aşırı kıskanç bir kadının sanrılarını okuyoruz burada. hepsi hayal ürünü de olabilir.
Fulcanelli'yi bulmuş olabiliriz o zamanAklıma şey geldi ya "Gençliği ve ölümsüzlüğü bulan, binlerce sırrıyla birlikte kaybolan simyacı Fulcanelli"
Her an kadını arayıp "Yılmaz'ı meseneden silecesin" diyecek gibisiniz.
Kime, neye yorum yapacağımı şaşırdım.
Bana da öyle geliyor.
İçindeki nefreti buraya kusuyor, hakaret ederek desarj oluyordur belki.
Hemen profili düzenledi, panikle... sonra konuyu silmeye çalıştı. Artık daha profesyoneller, profil açıp annelikle ilgili oraya buraya hamilelik vs konularına mesajlar yazıp sonra böyle fantezi konuları açıyorlar...Fulcanelli'yi bulmuş olabiliriz o zaman
Bilemedim, konu bana biraz abartılmış geldi.
Ha yaş konusunu da unutmamak lazım.
Profilde 35,konularda 40-41.