- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Bu arada Lazeri 100% tavsiye ederim valla koltukalti ve genital cok cabuk bitiyor. Inanilmaz buyuk rahatlik. Ben tum vucut bitirdim cok mutlu ve rahatim. darisi basiniza:)
iğnelimi yaptırdınız ? ne kadar sürede bitti ? hiç çıkmıyor mu ?
Yani durdum durdum lazere başlayacak parayı buldum. Gittim de, 8 seanstan 4 seansıma gidebildim. Yarım kaldı koronadan dolayıe şimdi mecbur jiletle alıyorum. Eskisinden beter oldu sanki...
Ay aklıma şey geldi, benim kuaföre bir kadın gelmiş paket ağda için. En üstler uzunmuş ve örülüymüşEşi öyle seviyormuş . Aşağıları ağdayla aldırıyormuş sadece. Biz de dalga geçtik arkasından “Jack Sparrow’un sakalı gibi örmüş bari boncuk da taksaymış” diye
Yok olmaz sakin agdaya donmeyin. Simdi oyle geliyodur ama goreceksiniz azalacak.
Kullanmadan önce özel bölge için zararı olur mu diye araştırdınız mı? Bende almak istiyorum ama şu an düşünme aşamasındayımÖnerim var evet. Ev tipi lazer aletlerini şiddetle tavsiye ediyorum. Bende Philips lumea var. Bacak için neredeyse 4 ayda bir işlem yapsam yetiyor. Özel bölge için de ayda 1 yapsam yetiyor. Sıfır acı. Tertemiz evin konforunda kimseye de açmıyorsun Bi yerini. Her an elinin altında. Bunca zaman niye almamışım diyorum.
Ay sakın büyük konuşma valla açmadığın doktor hemşire kuaför kalmaz.nerden mi biliyorum?kendimden.Bacaklarinizi açıp yatmaya utanmiyorsaniz akıntıdan niye utaniyorsunuz. Sonuçta doğal birsey. Sizi ayiplamak için yazmadım. Ama ben ağda yaptırmiyorum mesela çok utanirim. Yani benim için bu daha utanç verici
Lefkoşa’yı biliyorsan Ortaköy’de var güzel bir yerben kıbrıstayım ama sizin gittiğiniz yerdeki makinenin adı nedir biliyor musunuz?
belki burda onu kullanan bi yer bulurum. alexandrit çok iyi diyolardı
o mu sizinki de?
Konu sahibi siz üzülmeyin, hatırlamaz bile. Bikini ağdası bugün keşfedilmiş gibi şaşıranlar, bikini ağdası yaptıranlara ince ince dokunduranlar, hor görenler, kınayanlar, derdine düşenler...
Bunun sebebini merak ediyorum, vulva görünce kendinizi kontrol edemediğiniz için başkası vulva gördüğünde kendini kontrol edemiyor sanıyor olamazsınız değil mi? Ya da salonda mıncırma falan mı var sanılıyor anlamadım ki? Orası da elimiz gibi dudak üstünüz gibi kol altınız gibi bacaklarınız gibi başınız gibi bedeninizin bir parçası ve temiz olması vücut sağlığı için elzem. Kimisi kendi yapar, kimisi başkasına yaptırır, kimisi uzatır herkesin kendi bileceği iş. Hem o meslek koluna saygı duyulmalı, hem de kadınlara saygı duyulmalı. Bedenlerimiz vardır ve bütündür
İnşallah. Ne güzel siz memnun kalmışsınız. Ben de soprano platınum diye cihazlar çıktı ya, ona gidiyorum. Bakalım inşallah
Yeni yeni düzene girmeye başkadıBurda da serbesttir belki bilemeyiz biri bizi aydinlatsin. 2 hafta bir salgın için agdaya gelecek konum olmamali bence tabii. Dunya da money or money
sezeryanli dogumda da aciyolar ki:)Siz utancınızdan sezaryen doğurursunuz kesin.
Rezil olunacak bir şey yok. Gayet normal bir durum. Bir dahakine kontrol eder öyle başlatırsınız. Garantili olur. Fakat ben de lazer öneririm, çok konforlu oluyor. Yalnız mutlaka doktor kontrolünde yapılmalı. Ben bir klinikte tüm vücut yaptırdım bitti, en az 3 ay rahatım. 3-4 ayda bir tekrar atış yaptırıyorum. Tabi virüs sebebiyle şu an 6 ay oldu ama hala rahatsız edici bir görüntü yok. Bu arada o övülen Philips Lumea cihazı bende hiç işe yaramadı, bilginiz olsun.kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse
Yok artık!bir arkadaşım bütün vücud için gidiyor bikini bölgesine sıra gelince de kendisi yapıyor kadını dışarı alıp
dediğim gibi 1 aydan fazladır vaka yok, burda hastalık bitti her şey normale döndüBurda da serbesttir belki bilemeyiz biri bizi aydinlatsin. 2 hafta bir salgın için agdaya gelecek konum olmamali bence tabii. Dunya da money or money
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?