rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Bu arada Lazeri 100% tavsiye ederim valla koltukalti ve genital cok cabuk bitiyor. Inanilmaz buyuk rahatlik. Ben tum vucut bitirdim cok mutlu ve rahatim. darisi basiniza:)

Yani durdum durdum lazere başlayacak parayı buldum. Gittim de, 8 seanstan 4 seansıma gidebildim. Yarım kaldı koronadan dolayı e şimdi mecbur jiletle alıyorum. Eskisinden beter oldu sanki...

iğnelimi yaptırdınız ? ne kadar sürede bitti ? hiç çıkmıyor mu ?

Yok yok lazer. Ignelinin acisi korkunc onu yaptiramam. Soyle soyliim ben cok tembeldim normalde her ciktiginda gitsem 6-7 seansta full biterdi ama ben hep ara verdim. Arada jiletle idare ettim cunku her seferinde azaliyor ve ince cikmaya basliyor. Kisye gore degisir tabi ama mesela koltuk alti 3 seansta ciddi azaldi tek tuk cikiyoedu incecikm suan tamamen bitti 6 seans gittim sanirim toplamda. Ben biraz daginik gittim once koltukaltiyla basladim sonra full vucut devam ettim. Ama inanin 3 seans bile gitseniz cok farkettigino goreceksiniz. Bikini bolgesindeki batiklar asla olmuyor mesela kokler zayifliyor.

Yani durdum durdum lazere başlayacak parayı buldum. Gittim de, 8 seanstan 4 seansıma gidebildim. Yarım kaldı koronadan dolayı e şimdi mecbur jiletle alıyorum. Eskisinden beter oldu sanki...

Yok olmaz sakin agdaya donmeyin. Simdi oyle geliyodur ama goreceksiniz azalacak.

Ahaha bana da biri sey demisti "ben eskiden bahcivanlarin çalı formundaki bitkileri nasil tam küt bi sekilde şekilli form vererek kestiklerini anlamiodum bunu nasi beceriolar diodum. Ama yapa yapa öğrendim. Kimi gelio 3boyutlu kalp yap kimi gelio yıldız sekli ver. Vere vere ogrendim" demisti iyice pavyon muhabbetine döndü ortam varın gidin yatın hadi

Yok olmaz sakin agdaya donmeyin. Simdi oyle geliyodur ama goreceksiniz azalacak.

İnşallah. Ne güzel siz memnun kalmışsınız. Ben de soprano platınum diye cihazlar çıktı ya, ona gidiyorum. Bakalım inşallah

Kullanmadan önce özel bölge için zararı olur mu diye araştırdınız mı? Bende almak istiyorum ama şu an düşünme aşamasındayım

Konu sahibi siz üzülmeyin, hatırlamaz bile. Bikini ağdası bugün keşfedilmiş gibi şaşıranlar, bikini ağdası yaptıranlara ince ince dokunduranlar, hor görenler, kınayanlar, derdine düşenler...
Bunun sebebini merak ediyorum, vulva görünce kendinizi kontrol edemediğiniz için başkası vulva gördüğünde kendini kontrol edemiyor sanıyor olamazsınız değil mi? Ya da salonda mıncırma falan mı var sanılıyor anlamadım ki? Orası da elimiz gibi dudak üstünüz gibi kol altınız gibi bacaklarınız gibi başınız gibi bedeninizin bir parçası ve temiz olması vücut sağlığı için elzem. Kimisi kendi yapar, kimisi başkasına yaptırır, kimisi uzatır herkesin kendi bileceği iş. Hem o meslek koluna saygı duyulmalı, hem de kadınlara saygı duyulmalı. Bedenlerimiz vardır ve bütündür

Bacaklarinizi açıp yatmaya utanmiyorsaniz akıntıdan niye utaniyorsunuz. Sonuçta doğal birsey. Sizi ayiplamak için yazmadım. Ama ben ağda yaptırmiyorum mesela çok utanirim. Yani benim için bu daha utanç verici
Ay sakın büyük konuşma valla açmadığın doktor hemşire kuaför kalmaz.nerden mi biliyorum?kendimden.

Onlar cok edeplidir cunku onlar ornek insan. Ben rahat edemiyorum de gec mesela eger onu soran olursa ama olur mu illa kendilerini bi iyi hissetsinler baska bi iyi hissedecek basarilari yok cunku hayatta; ozel bolgesine agda yaptirmamis buyuk insanlar:)
Valla millet aya biz yaya tam bu iste

Burda da serbesttir belki bilemeyiz biri bizi aydinlatsin. 2 hafta bir salgın için agdaya gelecek konum olmamali bence tabii. Dunya da money or money
Yeni yeni düzene girmeye başkadı
4 mayısta bazı küçük işyerleri açıldı
Fakat gece sokağa çıkma yasağımız devam ediyordu o da kalktı yakın bir zaman oldu
şimdi biraz normale döndü
Kademe kademe Açıldı mağazalar cafeler 20sinde Diğer iş yerleri açıldı kuaförler dahil oldu
Bir yeni dalga gelmez inşallah

Rezil olunacak bir şey yok. Gayet normal bir durum. Bir dahakine kontrol eder öyle başlatırsınız. Garantili olur. Fakat ben de lazer öneririm, çok konforlu oluyor. Yalnız mutlaka doktor kontrolünde yapılmalı. Ben bir klinikte tüm vücut yaptırdım bitti, en az 3 ay rahatım. 3-4 ayda bir tekrar atış yaptırıyorum. Tabi virüs sebebiyle şu an 6 ay oldu ama hala rahatsız edici bir görüntü yok. Bu arada o övülen Philips Lumea cihazı bende hiç işe yaramadı, bilginiz olsun.
bir arkadaşım bütün vücud için gidiyor bikini bölgesine sıra gelince de kendisi yapıyor kadını dışarı alıp
Yok artık!
Ya mesajları okudum da, bazıları ne abartmış ağdayı lazeri. Bunlar mecburi yaptırdığımız, gayet normal eylemler arkadaşlar ve insanlar bunu meslek olarak yapıyorlar. O zaman jinekologa da gitmeyelim. O da aynı hesap.
Utanmasanız bunları yaptıran kadınları ahlaksız ilan edeceksiniz. Merak etmeyin hiçbir doktor, estetisyen profesyonel anlamda iş yapan insanlar sizin vajinanıza cinsel anlam yükleyerek bakmaz.

Burda da serbesttir belki bilemeyiz biri bizi aydinlatsin. 2 hafta bir salgın için agdaya gelecek konum olmamali bence tabii. Dunya da money or money
dediğim gibi 1 aydan fazladır vaka yok, burda hastalık bitti her şey normale döndü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…