Aynen kendinize dikkat edin evlatlarıniza hastane yolu bekletmeyin gelecek mi gelmeyecek mi korkusu yaşatmayin lütfenÇok teşekkür ederim, bundan sonra önce ben diyeceğim. Çünkü evlat bile seni sağlıklı iken istiyor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kendinize dikkat edin evlatlarıniza hastane yolu bekletmeyin gelecek mi gelmeyecek mi korkusu yaşatmayin lütfenÇok teşekkür ederim, bundan sonra önce ben diyeceğim. Çünkü evlat bile seni sağlıklı iken istiyor..
İnşallah hayırlısıyla çıkarsınız bir an önceBu sonbahar en geç çıkmış olacağız inşallah, dua edin sizde bize olur mu. Teşekkür ederim
Öğrenir yüz vermeyin,biraz her asılan suratı dikkate almamayı öğrenin ya da daha güzeli arayın kayınvalideyi gelemiyorum biliyorsun astım hastasıyım bboya beni tıkıyor ,x geliyor bi ihtiyacınız olursa destekler diyin olsun bitsinMaksat iş değil maksat benim gidip orada bulunmamam.. eşimin çekincesi o, babası annesi laf sokacak benimle ilgili diye geriliyor. Gerileceğine cevabını vermesi gerektiğini öğrenemedi
EvetKayseri mi yaşadığınız yer? Bağ evi falan deyince hemşehrim gibi geldiniz. Bizim oralar sıkıntılı ne yazık ki.
Rabbim annenize şifa versin inşallahAynen kendinize dikkat edin evlatlarıniza hastane yolu bekletmeyin gelecek mi gelmeyecek mi korkusu yaşatmayin lütfençünkü ben bu yaşıma kadar bu korkuyla yaşadım annemden dolayı hâlâ da öyle ama Rabbim büyük
![]()
Onu deme hakkım yok.. çocuklar orada durduğu için gidiyoruz..Diyelim ki boya yapılmıyor ama çalıştığım için bir haftasonum var. Dinlenmek için niye herşeyin aciklamasi yapılmalı, zaten tek bir haftasonunuz olduğunu biliyorlar. Evde dinleniyorum derim gitmem.
Allah babanızdan razı olsun dedenize rahmet eylesin... olması gereken o zaten ama buranın insanı bi garip. Kendileri zamanında sadece temizlik ve hizmet ederek göze girmişler hala aynı düzen devam etsin istiyorlar. Erkekleri de o şekilde yetiştirmişler. Kayınvalide daha önce hiç hasta olup yatmamış mesela hep iş yaparak misafir ağırlayarak takdir almış sadece şuan sürekli iş yaparak kendini ferahlatıyor bir avuç antidepresan içiyor. Ben annen gibi olmak istemiyorum diyorum eşime.hayır orda gidip fenalassaniz da niye geldin biz sana gel mi dedik derler. ya da işten kaçmak için hemen hasta numarası yaptı derler. böyle kaynana kayınpedere yaranilmaz.
gitmeyin, esinize de cevap vermeyin münakaşa etmeyin. herkesin kendi annesi babası diye düşünüyorum ben artık.
benim dedem kanserden vefat etti yeni. babam bakti son zamanlarinda. anneme senin sorumlulugun değil. benim babam ben bakarım deyip hiç bi is yaptirmadi. 60 yaşında babam bebek gibi baktı dedeme. demem o ki gelin diye yapmak zorunda değilsiniz. normal olan babamin yaptığı. anormal olan esiniz ve ailesi
İlerisi için düşünüyorum hastalansaniz, bir şey olsa esiniz iki gün bakar sonra benden bu kadar der çekip gider herhalde. Erkekler çok fazla zora gelemez, kendinizi savunsaniz yapmasaydin, yipratmasaydin kendini der bir de en sonunda.Onu deme hakkım yok.. çocuklar orada durduğu için gidiyoruz..
Allah babanızdan razı olsun dedenize rahmet eylesin... olması gereken o zaten ama buranın insanı bi garip. Kendileri zamanında sadece temizlik ve hizmet ederek göze girmişler hala aynı düzen devam etsin istiyorlar. Erkekleri de o şekilde yetiştirmişler. Kayınvalide daha önce hiç hasta olup yatmamış mesela hep iş yaparak misafir ağırlayarak takdir almış sadece şuan sürekli iş yaparak kendini ferahlatıyor bir avuç antidepresan içiyor. Ben annen gibi olmak istemiyorum diyorum eşime.