Rezil olacam

Kızlar çok kötüyüm , napacagimi bilmiyorum. Kızlar 2 gündür regliyim, biraz önce lavaboya gittim ve pantolonumda leke var : ( ve görünüyor nasıl eve geçicem ben şimdi rezil olacam herkese
Cantanin uzun kolu varsa capraz tak cantayida arka tarafa dogru cek

Acele etme herkes ciksin sen oyle cik baska arkadaslarinda hirka falan varsa isteyip bagla halden anlarlar herhalde

E arabanız varmıs nıye stres yapıyorsunuz
O halde mecbur kalıp aktarmayla otobusle gıden var

Cantanızı arkaya alıp hızlıca cıkın

Kızlar geldim eve şükür kimse görmedi benim işim var erken çıkıyorum dedim odadakilere, o arada biri gelmişti odaya onla ilgileniyorlardı bende çantamı arama tutarak çıktım şirketin koridorundada kimse yoktu hemen hızlı hızlı arabaya gittim ve evdeyim çok şükür

Hadi geçmiş olsun :)
Is yerimde surekli siyah bir pantolon bir siyah babet 1 ince çorap bir normal çorap ve bir alt çamaşır bulundururum

Deneyin çok kurtarıcılar
Çorap ne için diyecek olanlara bir çizmem su çekmişti ve tüm gün islak çorapla gezince akıl ettim

gerilim yasadık burda geçmiş olsun bakalım ben mesla ahstalıgım bitti tekrar olmaya reglme yakın zmanlarda kesinlikle iç çamasırıma kalın kagıt havlu koyuyorum 2-3 kat yapıp. nolur nolmaz diye zaten cantadada hep ped vardır 1 adet. regl olmaya baslamadan bır hafta oncesınden hergun kagıt havlu vs koy onlem almıs olursun

Gecmis olsun

Herkes çıktıktan sonra çıkın. Araba da varmış, hemen binersiniz zaten.
Sonrasında da, bu tur kazalar için cekmecenizde uzun bir tunik bulundurun

geçmiş olsun :) olur böyle şeyler arada biz kızların derdi biter mi :))) ama artık daha tedbirli olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…