Rezil olacam

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar çok kötüyüm , napacagimi bilmiyorum. Kızlar 2 gündür regliyim, biraz önce lavaboya gittim ve pantolonumda leke var : ( ve görünüyor nasıl eve geçicem ben şimdi rezil olacam herkese

İş yerinde misiniz, yakında varsa bir mağaza, uzun kalçanızı örtecek birşey alın.

hırkan yok mu beline bağla pantolonun beyazsa bir etiket bul beyaz ve yapıştır oraya eğer ki bluzun az kalça üstüne denk geliyorsa pantolonu ters çevir ve giy aklıma gelenler bunlar

Seni alabilecek birisi varsa is cikisi o gelsin. Herkesten sonra cikmaya calisin. Cantanizi yada trench ceket tarti biseyiniz varsa belinize baglayip cikin

Yakın mağaza falan yok kızlar, evimde uzak bende araba var ama odamda birileri var kalkamıyorum bile, gitseler kalkıp hemen çıkıcam ama

Yakın mağaza falan yok kızlar, evimde uzak bende araba var ama odamda birileri var kalkamıyorum bile, gitseler kalkıp hemen çıkıcam ama
Araba varsa çok iyi canimm...odanda biri kalkarsa hemen kalk çantanı arkana utarak yuru

Herkesin çıkmasını bekle ve öyle çık , lavaboda el kurutucusu varsa pantalonunun o bölgesini yıkayabilirsin.Ya da üzerine alabileceğin uzun bişey varsa onu giy. Bayan arkadaş varsa yardım iste. arabaya kadar idare edilir sorun yok.

El kurutucusu var ama daha beter bulaşır diye korktum

valla geçen yıl ben de yaşadım. arkadaşım fark etti Allah'dan. odam da 18 erkek ve bir bayan bendim. eminim görenler olmuştur.
neyse arkadaşım pardesüsünü getirdi giydim. gittim lavaboda yıkadım mescidin perdesine astım. havada sıcaktı 30 dakika gibi bir sürede kurudu. benzer şeyler yapabilirsin.

El kurutucusu var ama daha beter bulaşır diye korktum
Çok minik su damlatarak çitileyin. ve sabun sürün tekrar çitileyin sonra durulayın ve kurutun. Tabi pantalonun rengi de önemli ama, o kadar dikkat çekici olmaz. Ayrıca Eunike nin de dediği gibi, görseler bile dert değil, ha kahve içerken üzerinize dökülmüş ha böyle bişey olmuş. Ayıp değil.

Mesain bitene ve herkes çıkana kadar bekle, panik yapma.
Araban varmış herkesten sonra çıksan da olur
Sonrasını zaten halledersin birini ararsın ne biliyim birşeyler olur.
Ama bekle bakalım bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…