Rezil olan gece.

Gelen yorumların yarısına güldüm. Sinir bile olamadım, ciddiye alamadım çünkü. Cehaletinize güldüm sadece.
Diyelim ki sevişeceğiz, hadi diyelim amacımız bu, bizde iki aptalız ve ailesinin evden gitmesini bekledik bunun için, gittiğimizde yemek yapmak yerine direkt yatakodasına giderdik sevgili yobazlıktan ölen hatunlar.
Tek amacımız birlikte yemek yapmak, film izlemek, oyun oynamak, sohbet etmekti. Sizin o aklınıza ilk gelen şey değildi yani, kudurun şimdi bi zahmet !
Konuma gerçekten yorum yapanlara ise teşekkür ediyorum, dün görüştük, aramızda oldukça kötü şeyler yaşandı. Ortalık durulduğundada benim için bitti bu ilişki dedim. Hiç kavga gürültü sinir harbi yaşatmadan sakince günün sonunda bitirip evime döndüm. Mesajlarınada bu yönde cevap verdim dünden sonra. Asla olmayacağını belirttim.
 
 
Ne alaka yahu komşu sizi nasıl duyacak o kadar mı bağırarak konuşuyorsunuz hem de o üst kattaymış siz üst katta olsanız neyse o zaman duyabilir ama alt kattaki konuşmaları duyması çok zor hele hele erkek arkadaşınızın onu telefon konuşmasını, ailesine anlatmasını duyması da epey zor o evin duvarları kağıttan mı herşey duyuluyor öyle.

Hem belki arkadaşı geldi belki de kız kardeşinin arkadaşı geldi yani öyle duymayla aile mi aranır hadi diyelim aradı erkek arkadaşınızın endişesini de anlamadım madem ailesinden bu kadar korkuyordu neden sizi eve çağırdı. Ayrıca o kadar uzak mesafedeki bir eve neden gidiyorsunuz dışarıda görüşün işte neden illa ev? kız kardeşini gece vakti nereye göndermiş mesela? demek ki daha olgun biri değiş yaşlar küçük mü ailesi komşuya tembihlemiş belli ki..
 
Çok haklısın. Münevver cinayetinde başka şeyler de var. O sadece basit bir cinayet değil. İşin farklı boyutları da var. Neyse. Önce iyi tanıyacaksın sonra sevgili olacaksın.
 
canım yaşınız küçük değil senden neden haberdar seğil ailesi?
benim erkek kardeşimin de görüştüğü biri var çok ta severiz
annemler evde yokken dahi olsa gelir gider yemek yeriz tabu oynarız çayımızı içeriz sonra evine bırakırız
siz bir geceyi baş başa geçirmek istemişsiniz ona da saygı duyarım sizin seçiminiz ama o halde sevgilin anasının babasının evine seni gizli saklı sokacagına başla bir alternatif bulsaymış
ayıp etmiş sana
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…