Rezil olan gece.

ailesiyle kavga etmişler bence sana söylememiş ama öyle gibi

O dediğiniz çocuklarını çok sıkan insanların başına gelir. Bir evde yalnız kalınca sadece sevişilebileceğini düşünen insanların başına gelir. Belki birlikte film izleyeceklerdi, oturup rahat rahat sohbet edeceklerdi. Ayrıca hata dediğiniz ne yani ? Birlikte olmak hata mı ?

Bunun gericilikle de ilgisi yok aslına bakarsanız.. münevver karabulut cinayetini bir düşünün aileler haberdar, keyfi zaman geçiriyorlar. Amaç sevişmek degil. Peki ne oldu ya? Kız toprak oldu anne baba eli bağrında kaldı.
Yok bu ikisinin dengesi ve arası olmalı.
Ne iki kişiyi görür görmez sevisecekler diye düşünülmeli ne de hiç bir şey olmaz denilmeli.

Tv den ses geliyordu falan derdi komşu evde biri mi var yalan mı söylüyorsun diye her yere bakacak hali yoktu yani. Ertesi gün sizi evden uzaklastirdigi için mahçup olmamasi da ayrı vaka. .ezik korkak erkek tipi

Evet orası öyle ama inanın bir insan psikopatsa ev yada başka mekan farketmez yapacağını yine yapar. O yüzden karşında ki insana güvenmeden, herşeyinden emin olmadan sevgili olmayacaksın. Iyice tanıyıp sonra o yola gireceksin. Ama güvendikten sonra evde oturmuşsun kafede oturmuşsun önemi olmamalı.

Bir erkekle bir kadın evde tek de kalabilir , sevişebilir de , kimse karışamaz , ama konuda ki erkek arkadaş tam bir hödük, kızı inanılmaz rezil bir duruma düşürmüş ama kızımız da çocuğu arayıp kendini iyice küçültmüş, konu sahibi arkadaşım , ben senin yerinde olsam değil erkek arkadaşımı aramak , telefonlarına bile çıkmam , bir bayan kendini bu kadar küçültmemeli lütfen

Evlilik dışı birlikte olmak hata degil marifetmi size göre....?

Evlilik dışı birlikte olmak hata degil marifetmi size göre....?
Niye hata olsun ? Ya da niye marifet olsun. Herkes istediğini yapmakta özgür, kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil. Niye burda insanlara değer yargılarınızı dayatmaya çalışıyorsunuz ?

Ne kadar çirkin yorumlar var ya!
Herkesin hayatını nasıl yaşayacağına karışmak size mi kaldı arkadaşlar?
İsteyen istediğiyle istediğini yapar , topluma bir zararı olmadıkça da bu kimseyi ırgalamaz. Bu düşünceler yüzünden kadınlara farklı gözle bakılıyor toplumda. Kendi ahlaki düşüncelerinizi kendinize saklayıp konuya odaklanın lütfen.
Konu sahibi , erkek arkadaşın seni küçük düşürmüş ve değersiz hissettirmiş , senin ertesi gün adım atman yanlış olmuş. Tepkini koy derim ben .

Böyle bir durumdan sonra telafi beklemeniz çok yanlış. Sizi zor durumda bırakmış bu adamla yola çıkılır mı bilemiyorum.

Bana inandırıcı gelmedi.
Komşu girerken görmediyse çıkarken görür ve yine söyler erkek arkadaşınız için neden bukadar önemli?
Babası mı kızıcak annesi bacaklarını mı kırıcak?

Komşu dediği kişi başkası olmasın ?
Yerinde olsam giderdim binaya bi saat kapıyı çalardım dışardan çıksında gör bakalım komşuyu nasıl komşuymuş

Gecen bizim karsi eve de adam sevgilisini getirmis diger evdeki yasli teyze disarda nobet tutuyordu kiz geldi yemek hazirliyo adama diye. İnsanlar baskalarinin dedikodusunu yapmaya bayiliyor bire bes katiyor.

Kız başına sevgilin de olsa erkeğin evinde ne işiniz var niyetinizi bozmuş gibisiniz sonra da başınıza bir şey gelince vay efendim kadınlar erkek mağduru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…