- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
ailesiyle kavga etmişler bence sana söylememiş ama öyle gibiHiç uzatmadan giriyorum konuya kızlar.
Erkek arkadaşımın annesiyle babası tatile gitti, kız kardeşiyle evde yalnız kaldı, 1 aydır plan yapıyorduk, bi gece onların evinde yalnız vakit geçirecektik. O gün geldi çattı, evlerimizin arasında baya mesafe var, şehrin birer ucunda oturuyoruz ikimizde.
Gittim evlerine öğleden sonraya doğru. İşte beraber alışveriş yaptık yemek için. Eve döndük.
Bunların üst katında oturan bi manyak kadın var, annesi babası tatildeyken erkek arkadaşımı ve erkek arkadaşımın kardeşini kontrol etmeyi kendine görev edinmiş. Dün sevgilim kadının sesini duymuş evin içinden ( Yanyanaydık ben duymadım konuşmalarını kadının ) güya işte erkek arkadaşımın ailesine evden sesler geliyor diye anlatmış durumu. Erkek arkadaşım beni evden apar topar çıkardı. Çok sinirlendim tek gideceğimi söyledim bırakmadı. Beraber arabayla dolaşa dolaşa sabahladık. Ama resmen gecemiz zehir oldu evsizler gibiydik. Evden çıkarken Yok işte yarın ev tutacağım falan filan dedi. Bu sabah ayrıldık evime bıraktı beni ve evine döndü. Bu rezil geceye mi üzüleyim, yoksa bugün değil ev tutmak buluşmadık bile ona mı üzüleyim. Telafi etmek adına sözler veriyorsun ama ertesi gün ilgilenmiyorsun bile. Her neyse gün boyu uyudu zaten 18.00 gibi uyandı. Ama buluşalım mı dediğimde geç vakte kadar kalamam bu kez falan dedi. Değil telafi etmek, hiç bi şey olmamış gibi davrandı. Umrunda değilmiş gibi. O kadar sinirlerim bozuldu ki şuan, deli gibi pişman oldum dün tek başıma çekip gidip evime dönmediğime. Çok canım sıkkın kızlar. Keyfim Yok hiç.
Edit: kız kardeşi evde değildi, o da arkadaşlarıyla takılacaktı gece boyu. Biz ikimiz tamamen yalnızdık.
O dediğiniz çocuklarını çok sıkan insanların başına gelir. Bir evde yalnız kalınca sadece sevişilebileceğini düşünen insanların başına gelir. Belki birlikte film izleyeceklerdi, oturup rahat rahat sohbet edeceklerdi. Ayrıca hata dediğiniz ne yani ? Birlikte olmak hata mı ?İyiki teyze duymuş sizi ateşle barut yan yana olmaz telafisi olmayan hatalar yapa bilirdiniz zamanmı degişti yoksa bizmi degişemedik çözemedim bu devirde insan öz babasına bile güvenemezken erkek arkadaşın evinde kalmak nedir ya gerici oldugumu düşünenler böyle düşündükleri için dünyanın çivisi çıktı sonumuz hayr olsun inşAllah
O dediğiniz çocuklarını çok sıkan insanların başına gelir. Bir evde yalnız kalınca sadece sevişilebileceğini düşünen insanların başına gelir. Belki birlikte film izleyeceklerdi, oturup rahat rahat sohbet edeceklerdi. Ayrıca hata dediğiniz ne yani ? Birlikte olmak hata mı ?
Evet orası öyle ama inanın bir insan psikopatsa ev yada başka mekan farketmez yapacağını yine yapar. O yüzden karşında ki insana güvenmeden, herşeyinden emin olmadan sevgili olmayacaksın. Iyice tanıyıp sonra o yola gireceksin. Ama güvendikten sonra evde oturmuşsun kafede oturmuşsun önemi olmamalı.Bunun gericilikle de ilgisi yok aslına bakarsanız.. münevver karabulut cinayetini bir düşünün aileler haberdar, keyfi zaman geçiriyorlar. Amaç sevişmek degil. Peki ne oldu ya? Kız toprak oldu anne baba eli bağrında kaldı.
Yok bu ikisinin dengesi ve arası olmalı.
Ne iki kişiyi görür görmez sevisecekler diye düşünülmeli ne de hiç bir şey olmaz denilmeli.
Evlilik dışı birlikte olmak hata degil marifetmi size göre....?O dediğiniz çocuklarını çok sıkan insanların başına gelir. Bir evde yalnız kalınca sadece sevişilebileceğini düşünen insanların başına gelir. Belki birlikte film izleyeceklerdi, oturup rahat rahat sohbet edeceklerdi. Ayrıca hata dediğiniz ne yani ? Birlikte olmak hata mı ?
Niye hata olsun ? Ya da niye marifet olsun. Herkes istediğini yapmakta özgür, kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil. Niye burda insanlara değer yargılarınızı dayatmaya çalışıyorsunuz ?Evlilik dışı birlikte olmak hata degil marifetmi size göre....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?