- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Bende söyledim. Sesleri duyduysa o zaman ara aileni ve biz eve geldik biraz oturduk şimdi uyuyacağız siz napıyorsunuz falan de kapat dedim. Yok yapmadı. Çıktık evden. Gerçekten çok pişmanım evime çekip gitmediğime. İnsan telafi etmeye çalışır bari. Hayır madem telafi edemeyeceksin ne diye sözler veriyorsun ? Verme o zaman !Komşu evin her santimini arayacak mıydı ki,evden çıkardı sizi?
Annesi arayınca,evde ben varım derdi ve konu kapanırdı aslında.
Sevgilinizin korkaklığı gibi geldi.
23 ben 24 o.Yaşlarınız kaç acaba?
Çok haklısın. Çok pişmanım evime dönmediğime.Arabayla sabahlamak mı? Kaç yaşındasınız allah aşkına? Ayrıca beni evden bu şekilde çıkaran bir adama ertesi gün buluşalım mı demezdim. Sanki komşuda anahtar var evi didikleyecek gerçekten akıl tutulması yaşamışsınız birlikte
Yerinde olsam oturur düşünürüm sırf bu olayı değil, komple ilişkimiÇok haklısın. Çok pişmanım evime dönmediğime.
Bunu anlarım ama bana yaptığı bu şeyden sonraki rahatlığını anlayamam. Vaatlerde bulunup yerine getirmemesini anlayamam. Ben bu kadar değersiz değilim. Dün sesimi çıkarmadım fazla diye mi bunları yaşıyorum ? Bu ne saçmalık. Çekip evime gitseydim tek kelime etmeseydim böyle mi olacaktı şuan rahatlığı ?? Hayır.ailesinden fena korkuyor galiba sevgilin
bence biraz sessiz kal bozulduğunu anlasınBunu anlarım ama bana yaptığı bu şeyden sonraki rahatlığını anlayamam. Vaatlerde bulunup yerine getirmemesini anlayamam. Ben bu kadar değersiz değilim. Dün sesimi çıkarmadım fazla diye mi bunları yaşıyorum ? Bu ne saçmalık. Çekip evime gitseydim tek kelime etmeseydim böyle mi olacaktı şuan rahatlığı ?? Hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?