rezil oldugunuz anlar....

Ay canım ben geçen gün bi resil oldumki sorma...adetliydim...ogünde oldukça yoğun bi günüm bilgisayarın başında yani kadınlar kulübünde biraz fazla kalmışım ...babam geldi kalkta biraz ben bakınayım diye...kalkar kalkmaz sandalyenin minderine baktım...geçmiş...hemen minderi aldım bu mutfağa ait burda işi ne dedim...getir nereye götürüyorsun minderi dedi babam belliki anlamamış...ayyy çok kötüydü çokkkk....

:1::1:ayy geçende pc bozuktu eşimin arkadaşı var bilgisayarcı dükkanı var parasını vermek için gittim neyse gittim müsteri vardı bekledim eşimle konuştu çocuk sonra neyse ben bugün alamıcam pc yi yarın alıcam dedim parayı verdim oda para üstünü verdi oturuyorum çocuk bana işlemini bitti demi dedi bende öle aval aval bakınıyorum neyse biraz zaman geçti sonra aklıma geldi ben pc yi almıcam niye bekliyorum diye öle oturmuşum orasıda serin serin iyi geldi sonra çocuğa dedim pc ye ait cd felan verecekmisin bekliyorum dye çocukta haa vardı bi kaç cd onları verim diye allahım rezil oldum salak gibi oturmuşum orda bekliyorum halbuki alıcak bişeyim yok arada bağlantı kesiliyo bende :60::60:

lisedeyken yazın çok sıcaktı, penye sütyen giymiştim bu yüzden, o da kaymış nasıl olduysa, gömlekte ince, caddede arabalar selektör yapar,:1: gelen geçen bakar,:1: üstüme başıma bişeymi döküldü diyede bakıyorum, bişey yok, neyse eve geldim üstümü değiştirirken fark ettim, herhalde bu kadar rezil olduğum başka bişey gelmemiştir başıma:60::60:

Son düzenleme:
alışveriş merkezinden çıkarken çantam otomatik kapıya sıkıştı döner kapıydı beş altı kişiyle üç beş dakka kalmıştık sonra çıkarttık görevli yardımıyla

Ben degil ama kuzenimi istemeye geldiklerinde kayinvalide adayi fena bi olay yasadi. Kadin adetliymis. Buz mavisi koltuklara bi gecmis ki sormayin. Butun gece oturuldu tabi. Odada erkekli bayanli oturuldu ve kadin ilk defa gelmisti. Kiz istenirken farketmis ama kalkamadi tabi ayaga. Sonra bi bahane bulup erkekler diger odaya gecirildi. Ama kadinin utancini omur boyu unutmam heralde.

Back
X