Eş ve cocuk

Ustundeyken yırtmamis eskimis kızım bu diyip önünde yırtmış
Madem kızım eskimiş bu,artık giyilmez dedi, madem ortada büyüyecek bir şey yoktu ,siz niye bir hışımla kocanızın kıyafetlerini yırttınız???Bize istediğiniz kadar olayı yumuşatıp anlatın o evde o çocuk nasıl büyüyor ALLAH bilir. Yine tekrar ediyorum bu üstünü örtüp görmezden geldiklerinizin size geri dönüşü çok kötü olacak, siper alın.....

Korkunç travmatik bir olay, baba çocuğun üstüne saldırıp üstunü yırtıyor🙄🙄bu çocuğun ilerde normal bir insan olma ihtimali var mıdır, ya terapist terapist gezecek, ya hayata öfkeli olacak, ya babası yaşında adamlardan şefkat arayacak ..

Böyle insanlar istismara karşı daha savunmasız oluyor oradan delirdim. Kendini savunamaz donar kalır.
İstismarcı profiller böyle güvensiz yetişen çocukları hemen algılar.
Ömür boyu unutulmaz yara olur kalır insanın üzerinde. Hadi ben hassas olayım o yüzden mi böyle düşündüm desem, baba açısından yine muazzam korkunç. Nerden aklına geldi çocuğun altındaki kıyafeti yırtmak. Allah akıl fikir versin.

Yazılanları iyi anlıyorsunuz.Bazen açılan konuda ne anlatmaya çalışıyorlar hiç anlamıyorum.Çok ciddiyim.Sizin gibi tercüme edenlerden anlıyorum konuyu.
cidden sanki karakterin zihnindeki her şeyin yazıya döküldüğünü bilinç akışı romanın içinde gibiyiz 😂 sanki bazı konular hiç yaşanmamış da birinin hezeyanlarını okuyoruz gibi

Koskoca öğretmen kadınsın. Maaşın da var. İmkanın da. Saçma sapan bir adamla sürünüyorsun. Senin gibi sülük gibi yapışıp kocacığını bırakmayan ama aldatılan ezilen nice kadın var. Size üzülmüyorum da üremeseniz keşke. Ruh hastasının büyüttüğü çocuk pek sağlıklı büyümez çünkü.. baban da seni böyle büyütmüş işte sonuç. Ruh haliniz hiç normal değil.

Çocugunu koruyamayan bir kisi daha iste. Ne
bekliyosun bizden napalim yapabilsek kurtaricaz kizini da buraya yazana kadar git şu adama tekmeyi bas ya elle tutulur bi yani mi var ? Kızın travmalarla büyüyecek normal mi bu ? Off küçücuk bi kizim var dünyayi yakarim onun için kim olursa olsun kimse bi cocuga travma yasatamaz . Onlar bize emanet bi de öğretmenmişsiniz inanamiyorum gerçekten ne yapmaniz gerektiğini bilmiyor musunuz ?

Bu ne asabiyet, bunlar ne çirkin hareketler, kızın böyle mahcup olurken psikolojik şiddet görürken sen ne yapıyorsun.

Back
X