- 3 Eylül 2023
- 16
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi dertdemekbendemek
Merhaba arkadaşlar benim kizlardeşim anneme geldi 2 yaş çocuğu var annem üstü katimda oturuyor onun kendi evi biz ise kiraciyiz neyse biz yakında tasinacagiz eşyaları toplayın demişti ev sahibi birde demiştiki geleceğim mutfak dolabının ölçüsünü alacağım demiş eşime neyse tmm dedik 4 gün önce kız kardeşim anneme geldi ama tüm gün bende eşim de işte şehir dışında bu hafta neyse dediki hazır senleyim oğlumu da tuvalete alıştırayim etraf batıyor benimle kalıyor eşim gelene kadar ama sorun suki dün gece oğlunu tuvalete götürmüş oğlan tuvaleti batırmış oda çok yorgun olduğu için oğlanın banyosunu yaptirip yarın yıkar temizlerim orayı deyip unutup uyumuş sabah kapı çaldı ev sahibi ustaları getirmiş mutfak dolabının ölçülerini aldı ev sahibi o anda tuvaleti kullanmış benim haberim yok tuvaletten sonra gittiler tuvalette girdim çocuğun pijamasi yerde tuvaletin içi pislik ayyyyy rezil oldum Allah bilir adam ne demiştir yaa kizlardesim açıklama yaptı bana ama ev sahibi kim bilir ne dedi çok utanıyorum çok rezil hissediyorum üstüne eşim geldi bir ton laf söyledi bana beni rezil ettin diye