• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum . Çok kotu hissediyorum.

dertdemekbendemek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
16
9
1
23
Merhaba arkadaşlar benim kizlardeşim anneme geldi 2 yaş çocuğu var annem üstü katimda oturuyor onun kendi evi biz ise kiraciyiz neyse biz yakında tasinacagiz eşyaları toplayın demişti ev sahibi birde demiştiki geleceğim mutfak dolabının ölçüsünü alacağım demiş eşime neyse tmm dedik 4 gün önce kız kardeşim anneme geldi ama tüm gün bende eşim de işte şehir dışında bu hafta neyse dediki hazır senleyim oğlumu da tuvalete alıştırayim etraf batıyor benimle kalıyor eşim gelene kadar ama sorun suki dün gece oğlunu tuvalete götürmüş oğlan tuvaleti batırmış oda çok yorgun olduğu için oğlanın banyosunu yaptirip yarın yıkar temizlerim orayı deyip unutup uyumuş sabah kapı çaldı ev sahibi ustaları getirmiş mutfak dolabının ölçülerini aldı ev sahibi o anda tuvaleti kullanmış benim haberim yok tuvaletten sonra gittiler tuvalette girdim çocuğun pijamasi yerde tuvaletin içi pislik ayyyyy rezil oldum Allah bilir adam ne demiştir yaa kizlardesim açıklama yaptı bana ama ev sahibi kim bilir ne dedi çok utanıyorum çok rezil hissediyorum üstüne eşim geldi bir ton laf söyledi bana beni rezil ettin diye

Merhaba arkadaşlar benim kizlardeşim anneme geldi 2 yaş çocuğu var annem üstü katimda oturuyor onun kendi evi biz ise kiraciyiz neyse biz yakında tasinacagiz eşyaları toplayın demişti ev sahibi birde demiştiki geleceğim mutfak dolabının ölçüsünü alacağım demiş eşime neyse tmm dedik 4 gün önce kız kardeşim anneme geldi ama tüm gün bende eşim de işte şehir dışında bu hafta neyse dediki hazır senleyim oğlumu da tuvalete alıştırayim etraf batıyor benimle kalıyor eşim gelene kadar ama sorun suki dün gece oğlunu tuvalete götürmüş oğlan tuvaleti batırmış oda çok yorgun olduğu için oğlanın banyosunu yaptirip yarın yıkar temizlerim orayı deyip unutup uyumuş sabah kapı çaldı ev sahibi ustaları getirmiş mutfak dolabının ölçülerini aldı ev sahibi o anda tuvaleti kullanmış benim haberim yok tuvaletten sonra gittiler tuvalette girdim çocuğun pijamasi yerde tuvaletin içi pislik ayyyyy rezil oldum Allah bilir adam ne demiştir yaa kizlardesim açıklama yaptı bana ama ev sahibi kim bilir ne dedi çok utanıyorum çok rezil hissediyorum üstüne eşim geldi bir ton laf söyledi bana beni rezil ettin diye
Eşim arayıp öğleden sonra gelecek demişti o ise sabah geldi.

Ay ev sahibinizde sahibinizde 2 dakika tutamamış mı çişini ya. Hem sabah çat kapı gel hem tuvaleti izinsiz kullan oh ne ala. Tamam kız kardeşiniz keşke toparlasaymış etrafı o şekilde Bırakılmaz kardeşinn evide olsa. Kendi evini istediği gibi kullanabilir ancak

pazar pazar bir de sabahtan ev sahibinin kiracısının evine gelmesi saygısızlıktır
üstelik öğleden sonra geleceğim demesine rağmen sabah gelmesi çok ayıp
pazar tatil günüdür, kimse rahatsız edilmez
geldiğinde tuvaleti kullanmasına söyleyecek laf bulamıyorum yani ölçü alma işi ne kadar sürecek ki
bi çişini tutamamış
çok mecbur kalınmadığı sürece misafirlikte lavaboya girilmez

geçenlerde bir komşunun işi düştü, cumartesi akşamından söylemesine rağmen
pazar günü dinlenme günüm olduğu için geri çevirdim
hafta içi önceden haber verirseniz yardımcı olurum dedim (usta evime gelecekti)
tamam dedi ama hafta içi de haber vermeden çat kapı ustayı getirmiş
kapıyı açmamıştım
insanlar görgü nedir bilmiyor

Ay ev sahibinizde sahibinizde 2 dakika tutamamış mı çişini ya. Hem sabah çat kapı gel hem tuvaleti izinsiz kullan oh ne ala. Tamam kız kardeşiniz keşke toparlasaymış etrafı o şekilde Bırakılmaz kardeşinn evide olsa. Kendi evini istediği gibi kullanabilir ancak
Genelde temizdir ama iste dün ne oldu insanlik hali ama bildiğin ora pisti ve bunu adam gördü karısına da soyler belki çok utanıyorum yaa

Ustaların anlaşılan saatte gelmemesinin beni de zor durumda bıraktığı olmuştur ve çocuklu evlerde her türlü saçmalık olabilir. Evet ayıp olmuş ama kendi çamaşırın olmadığı sürece mesele yok bence 😂 bu arada son zamanlarda açılan konularda imla ve noktalamanın hiç edilmesi sadece bana mı batıyor….

pazar pazar bir de sabahtan ev sahibinin kiracısının evine gelmesi saygısızlıktır
üstelik öğleden sonra geleceğim demesine rağmen sabah gelmesi çok ayıp
pazar tatil günüdür, kimse rahatsız edilmez
geldiğinde tuvaleti kullanmasına söyleyecek laf bulamıyorum yani ölçü alma işi ne kadar sürecek ki
bi çişini tutamamış
çok mecbur kalınmadığı sürece misafirlikte lavaboya girilmez
Herhalde kendince kontrol mu etti bilmiyorum bütün suç eşimin o dedi öğleden sonra ra gelecek diye

Ayıp eden kızkardeşiniz bence. Tuvalet b.klu bırakılır mı ya çocuk olması ne farkeder o da s.ciyor sen ben gibi, iğrençç. Aşırı büyük sorumsuzluk. Ev kokar sabaha kadar be . Ben bebemin bezini bile bırakmam banyoya tuvalete, gerçekten kokutuyor çünkü.

Konuya girerken düşündüm kesin basit bir şeydir diye ama bence de evet rezil olmuşsunuz üzgünüm 🙊 ben çok utanirdim şahsen.

Ayıp eden kızkardeşiniz bence. Tuvalet b.klu bırakılır mı ya çocuk olması ne farkeder o da s.ciyor sen ben gibi, iğrençç. Aşırı büyük sorumsuzluk. Ev kokar sabaha kadar be . Ben bebemin bezini bile bırakmam banyoya tuvalete, gerçekten kokutuyor çünkü.

Konuya girerken düşündüm kesin basit bir şeydir diye ama bence de evet rezil olmuşsunuz üzgünüm 🙊 ben çok utanirdim şahsen.
Şuan yerin dibine girmek istiyorum

Amaa bildiğiniz pisti yaa
Aman salla yav kime ne... Aslında normal olan şudur... Adam sorar lavabo müsait mi kullanacağım diye. Sen de gider bakarsın buyrun müsait dersin. Çat kapı gelinirse böyledir usul. Adamın ayılığı

Kardeşiniz bile olsa yaptigi ayip yani, kendi evinde versin eğitimi,etraf batıyor diyerek sizin evde tuvalet egitimi vermeye çalışması saçma,tuvaleti o halde bırakması daha da saçma.
Ev sahibi konularına girmiyorum bile zira buraya kadar olan kısmı epey sevimsiz.
Ben de ona takıldım. Benim çocuğa da yakın zamanda bir denemeyi düşünüyorum, annem dedi bana getir. Yok dedim yani ne gerek var. Kendi çocuğuna bir nevi tahammül edersin işer, s.car ama başkasının evine neden çocuğum pislesin? Çok saçma.

Back
X