• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum . Çok kotu hissediyorum.

Ev sahibi ölçü almak için pazar günü sabah mı geldi? Kimsede saygı kalmadı ya inanılmaz.
Kız kardeşinize de şaşırdım, insan tuvaleti o şekilde bırakıp amaan sabah temizlerim der mi hiç? Ev sahibi falan değil sizde kullanıyorsunuz tuvaleti. Çocuk yaptı diye bir şey değişmiyor, bebek bezini bile bir gün evde bırakın leş gibi kokar.
Ev sahibi karısına söyler çok utandım demişsiniz, utanacak bir şey yok ama bence kız kardeşinizi uyarın. Özür dilerim ama b.k b.ktur yani, temizlenmeden yatılmaz

Ya pazar sabahı, baskın gibi gelme terbiyesizliğini bir kenara bırakarak söylüyorum; biz burada ne adamlar okuduk kıçlarını silmekten, sçtıklarını deliğe ilelemekten, ellerini yıkamaktan acizler. Sifon eğitimi verilmiş diye çok matah bir şey zannetmeyin karşınızdakini. Elini yıkamayan leş adam dolu ortalık. Temizmişsiniz, bir ana denk gelmiş çocuklu ev, olur öyle. Ev sahibinin tertemiz bir adam olduğu alnında mı yazılı sanki?

üzülmeyin artık olan olmuş, eğer bir şey derlerse kısaca olduğu gibi anlatırsınız. ama evet sormadan kimsenin tuvaletine girilmez, bence de kendi evim diyerek kontrol etmeye girmiş ev sahibi. maalesef bazı ev sahipleri ev kiralandığında geçici süre mülkiyetin kendilerinden gittiğini anlamıyorlar.

Adam çıkarken yüzü düşmüştü zaten bende Allah Allah benim tuvaletim mis gibiydi dün ben yatınca diyorum
Bi şey diyeyim mi adam hak etmiş boklu tuvaleti ne diye iki dakika gittiğin yerde tuvaleti kullanırsın ki... Bacım boşver ya üzülme kardeşinin problemi... Bir şu dökmek bu kadar zor olmamalı. Hele ki başkasının evinde.

Bi şey diyeyim mi adam hak etmiş boklu tuvaleti ne diye iki dakika gittiğin yerde tuvaleti kullanırsın ki... Bacım boşver ya üzülme kardeşinin problemi... Bir şu dökmek bu kadar zor olmamalı. Hele ki başkasının evinde.
Şimdi dediği şey oğlum üstün başını batirdi apar topar banyoya gidip banyo yaptirdim banyoyu temizledim çocuğumu uyuttum bende yanında uyuya kaldım aklımdan çıktı unuttum dedi ama yaa...

Şimdi dediği şey oğlum üstün başını batirdi apar topar banyoya gidip banyo yaptirdim banyoyu temizledim çocuğumu uyuttum bende yanında uyuya kaldım aklımdan çıktı unuttum dedi ama yaa...
Balım tamam sen kardeşsin de o evde bir yabancı var, enişte... Ya o girse. Valla kardeşin bi rahat geldi bana.

Ben de ona takıldım. Benim çocuğa da yakın zamanda bir denemeyi düşünüyorum, annem dedi bana getir. Yok dedim yani ne gerek var. Kendi çocuğuna bir nevi tahammül edersin işer, s.car ama başkasının evine neden çocuğum pislesin? Çok saçma.
2 çocuğum var eğitim verirken anneme komşuma parka bile gitmedim. Kaldı ki etraf kirleniyor diyerek ne de olsa taşınacak onun evi batsın diyerek kardeşin evini batırmak ,üzerine temizlemeden bırakmak akıl alır gibi değil.
Kadın açık açık demiş etraf batıyor diye ,acayip sinirlendim okurken.

2 çocuğum var eğitim verirken anneme komşuma parka bile gitmedim. Kaldı ki etraf kirleniyor diyerek ne de olsa taşınacak onun evi batsın diyerek kardeşin evini batırmak ,üzerine temizlemeden bırakmak akıl alır gibi değil.
Tabi canım ne gereksiz bir iş bu. Bencilliğin nirvanası 😅 Kimse benim çocuğumun pisliğini temizlemek veya buna tahammül etmek zorunda değil. Hallet evinde sessiz sakin sonra ne yapıyorsan yap.

Tuvalet eğitiminden yakın zamanda çıkmış bir anneyim, anneannem resmen yalvardı ben tecrübeliyim eğitimi verirken beraber yapalım evim kocaman gel burada halledelim diye, evden bile çıkmadım.
Zaten bu işler en rahat insanın kendi evinde oluyor, bende bu kısma takıldım

Merhaba arkadaşlar benim kizlardeşim anneme geldi 2 yaş çocuğu var annem üstü katimda oturuyor onun kendi evi biz ise kiraciyiz neyse biz yakında tasinacagiz eşyaları toplayın demişti ev sahibi birde demiştiki geleceğim mutfak dolabının ölçüsünü alacağım demiş eşime neyse tmm dedik 4 gün önce kız kardeşim anneme geldi ama tüm gün bende eşim de işte şehir dışında bu hafta neyse dediki hazır senleyim oğlumu da tuvalete alıştırayim etraf batıyor benimle kalıyor eşim gelene kadar ama sorun suki dün gece oğlunu tuvalete götürmüş oğlan tuvaleti batırmış oda çok yorgun olduğu için oğlanın banyosunu yaptirip yarın yıkar temizlerim orayı deyip unutup uyumuş sabah kapı çaldı ev sahibi ustaları getirmiş mutfak dolabının ölçülerini aldı ev sahibi o anda tuvaleti kullanmış benim haberim yok tuvaletten sonra gittiler tuvalette girdim çocuğun pijamasi yerde tuvaletin içi pislik ayyyyy rezil oldum Allah bilir adam ne demiştir yaa kizlardesim açıklama yaptı bana ama ev sahibi kim bilir ne dedi çok utanıyorum çok rezil hissediyorum üstüne eşim geldi bir ton laf söyledi bana beni rezil ettin diye

Yani nekadar yorgun olursam olayım ölmedim sonuçta. 10 dakikalik iş.
O pisliği öyle bırakmak iğrenç.
Biri gelmese bile kendim rahat edemem.

İki dakika tuvaletini tutamamiş mi diyenler bağırsak ve mesane hastalıklarından bihaberler sanırım. İnşallah bilmeyinde.
Lavaboya girilmez kısmına değil ama kardeşinizin tuvaleti o şekilde bırakmasına takıldım. Çok çok ayıp, kendi evinde olsa ne istiyorsa yapsın ama orası ablasının evi. Ve başka bir evde çocuk tuvalete alıştırılmaz. Malesef kotu olmus ama eşinizde haklı gidip kardeşinize kızamaz arada kaynamışsınız. Artık yapacak birsey yok olan olmuş

Kardeşinizin yaptığı büyük terbiyesizlik, durmuş durmuş tuvalet eğitimini size gelince vermeye karar vermiş.Azdaha durup evinde verseymis ( evi batar, kokar olmaz tabi) pis banyoyu yarın temizlerim demek ne demek ya hu !!!gece ,sabah giren olmayacak mı?
Bu hikayede en masum sizsiniz ama yanan siz olmuşsunuz........

hazır senleyim oğlumu da tuvalete alıştırayim
Ben asıl bu saçmalığa takıldım. Hazır buradayken alıştırayım da senin evin batsın benimki batacağına demiş. Ne rahatlık yahu, deli midir nedir 😁

İki dakika tuvaletini tutamamiş mi diyenler bağırsak ve mesane hastalıklarından bihaberler sanırım. İnşallah bilmeyinde.
Lavaboya girilmez kısmına değil ama kardeşinizin tuvaleti o şekilde bırakmasına takıldım. Çok çok ayıp, kendi evinde olsa ne istiyorsa yapsın ama orası ablasının evi. Ve başka bir evde çocuk tuvalete alıştırılmaz. Malesef kotu olmus ama eşinizde haklı gidip kardeşinize kızamaz arada kaynamışsınız. Artık yapacak birsey yok olan olmuş
Arkadaşım başkasının evi ya, kanlı ped de olur, çamaşır da olur ne bileyim fitil olur... O zaman bunlarla karşılaşmayı göze alacaksın. İzin alır girersin...

Back
X