Rezil oldum dimi evet oldum iyi oldu bana

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
kafamı vurucan duvarlara vurucan taşlara

biri vardı gecen sene arkadastık sonra konusmadık etmedik sildim faceden neyse. aslında aramızda adını koymadıgımz bişey vardı ama ben oralı olmadım dersler falan o da olmadı öyle bitti gitti.

dükkanları var iki üc gündür kapalıydı cenaze dolayısıyla... yazmışlar bende dün mesaj attım başın sağolsun hayırdır akraban falan mı diye.

insanlık ölmedi dimi cenaze sonucta muhim bişey benim için hatrı sorulması gereken havadislerden biri yani ölüm sonuçta.

gördü ama cevap vermedi. doğal olarak çok bozuldum.

tenezzül etmedi herhalde. sanki biz ona bayılıyoruz cenaze diye attık

önce dedim ki cenazeleri var sonuçta o teşkalede cevap verememiş olabilir ama nete girmeyi biliyo

öyle bile olsa insan gece bi sağol falan der insanlık öldü mü ölmüş asıl bunun cenazesini yapmalı

Son düzenleme:
Okudum tabi yani bişey beklediğimden demedim tabiki ama muhabbet geçmişimiz olunca dememesi ayıp oldu bence.
Allah rahmet eylesin her kimse.

Tatlim.ole dusunme olum cok.farkli birsey belkide cok yakinidir ben 17 gun once kayinvalidemi kaybettim
Inan bir hafta ne mesajlara ne telefinlara dinemedim.kendime geldim sonra donus yaptim herkeze bilemezsin oanki rih halini

sen rezil olmamıssın insanlık gorevini yapmıssın bence cenazesi olan birinin gozu boyle bir acılı gunde mesaj falan gormez.

siz insani görevinizi yapmışsınız, onu da anlamaya çalışın nete girdiyse falan demişsiniz ama belki de o an başındaki o değildi yada tüm arkadaşların dediği gibi yakınıysa eli gitmemiştir,zaten acılı anımızda mühim olan hatırlanmak değilmidir?hatırlayanda cevap beklentisinde olmaz değil mi? zaman geçsin kendini toparlasın o da bana yazmıştı Allah razı olsun'' dese yeter de artar bile, takılmayın,
genelde öyle acılı anlarda kimdi neden oldu vah vah tarzı soru ve yorumlar oluyor ,siz yapardınız demiyorum genelde diyorum,ve acı tazeyken bu soru ve yorumlar insanın canını acıtıyor ,tekrar tekrar anlatmak vs.. ondan ötürü de yazmamış olabilir

Eğer yakın akrabasıysa üzüntüden cevap yazamamıştır belki. Benim eski sevgilimin babası öldüğünde mesajıma 1 ay sonra cevap yazmıştı. Aslında telefonla aramam gerekirdi ama bu gibi durumlarda dilim tutuluyor benim konuşamıyorum :26:

Bence rezil falan olmadınız. Zaten eğer yakınıysa şuan umrunda olan son şey arkadaşlarının ona attığı mesajlardır. Ama acısından değilde sizi takmadığı için cevap vermemişse utanması gereken o, siz değilsiniz.

Niye rezil olasın sen insanlık görevini yapmışsın
Orata da bi ayıp var oda sana karşı yapılmış bir ayıp

Bilmiyorum bence yanlis dusunuyoraun sonucta cenaze cikmis evlerinden eminim uzumtulu bi yas havasi vardir ailesinde.... belki yakini sevdigi biriydi dimi insan boyle olunca tlf fln hic gozu gormezki

yaptıgın guzel bı davranıs kedicik rezil de olmamıssın takma kafana.
belki cok yakını degildir olen kisi o da umursamamıstır bu da bi ihtimal

Tatlim.ole dusunme olum cok.farkli birsey belkide cok yakinidir ben 17 gun once kayinvalidemi kaybettim
Inan bir hafta ne mesajlara ne telefinlara dinemedim.kendime geldim sonra donus yaptim herkeze bilemezsin oanki rih halini
haklısınız basınız sağolsun sizinde belki döner dönmezse de canı sağolsun napalım

Rezil falan olmamışsın yapman gerekeni yapmışsın
Acaba face den sildiniz diye bozulmuş olabilir mi
valla 1.5 yıl oldu sanmam buna dertlenip cevap vermeyecegini zaten dediğim gibi hiç konusmuyorduk

bende öyle dilim varmaz telefonda bassaglıgı dilemeye :26: bilmiyorum 1 2 gün bakıcaz artk

Niye rezil olasın sen insanlık görevini yapmışsın
Orata da bi ayıp var oda sana karşı yapılmış bir ayıp
bakalım belki 1 2 gün sonra sağol mağol der

yaptıgın guzel bı davranıs kedicik rezil de olmamıssın takma kafana.
belki cok yakını degildir olen kisi o da umursamamıstır bu da bi ihtimal
sağol cidden haklısın o da bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…