- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Okudum tabi yani bişey beklediğimden demedim tabiki ama muhabbet geçmişimiz olunca dememesi ayıp oldu bence.
Allah rahmet eylesin her kimse.
Yok ben arkadasinin fatihasini oku anlaminda yazdim.muhabbetinizin onun icin hatri kalmamis cunku.
sen rezil olmamıssın insanlık gorevini yapmıssın bence cenazesi olan birinin gozu boyle bir acılı gunde mesaj falan gormez.
haklısınız basınız sağolsun sizinde belki döner dönmezse de canı sağolsun napalımTatlim.ole dusunme olum cok.farkli birsey belkide cok yakinidir ben 17 gun once kayinvalidemi kaybettim
Inan bir hafta ne mesajlara ne telefinlara dinemedim.kendime geldim sonra donus yaptim herkeze bilemezsin oanki rih halini
valla 1.5 yıl oldu sanmam buna dertlenip cevap vermeyecegini zaten dediğim gibi hiç konusmuyordukRezil falan olmamışsın yapman gerekeni yapmışsın
Acaba face den sildiniz diye bozulmuş olabilir mi
bende öyle dilim varmaz telefonda bassaglıgı dilemeye :26: bilmiyorum 1 2 gün bakıcaz artkEğer yakın akrabasıysa üzüntüden cevap yazamamıştır belki. Benim eski sevgilimin babası öldüğünde mesajıma 1 ay sonra cevap yazmıştı. Aslında telefonla aramam gerekirdi ama bu gibi durumlarda dilim tutuluyor benim konuşamıyorum :26:
Bence rezil falan olmadınız. Zaten eğer yakınıysa şuan umrunda olan son şey arkadaşlarının ona attığı mesajlardır. Ama acısından değilde sizi takmadığı için cevap vermemişse utanması gereken o, siz değilsiniz.
bakalım belki 1 2 gün sonra sağol mağol derNiye rezil olasın sen insanlık görevini yapmışsın
Orata da bi ayıp var oda sana karşı yapılmış bir ayıp
sağol ciddenyaptıgın guzel bı davranıs kedicik rezil de olmamıssın takma kafana.
belki cok yakını degildir olen kisi o da umursamamıstır bu da bi ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?