Bende bekliyorum yaa 5de acklanr hrld. Oylesine girdm acikogretm icin ama niyeyse merak ettmm .)))Of bende açıklanmasını bekliyorum. Saat 4 olmuş daha neyi bekliyorlar
Çocuk gibi müdürAnlamadım ki bir başkasının salladığı yalan size niye yansıyor.
Nasıl bir müdürdür,bir çocuğun yaptığı şakayı size mal edecek?
Sıkma canını...hem bir de hamilesin boşverkızlar yemekte pek sevgili müdürümüz ygsler açıklanmış dedi..
sabahta kuzenim ygs nin açıklandığını 70 bininci olduğunu söylemiştiBende yemekte evet kuzenim öğrenmiş dedim. nasılmış dedi söyledim.
neyse odama geldim kuzenim bize şaka yapmış(( Müdür zaten bana takık şimdi yarın yemekte laf sokar kesin bişeyi öğrenmeden cevap vermeyin gibi ://///
müdür bunu mu takip edecek allah aşkına.
Bende senin gibi basit seylere takintiliyim bende olsam simdi yalanci konumuna dustum diye dertlenirdim ama gapacak bisdy yok hamileymissin boyle kucuk seylerle stres sahibi olmakızlar yemekte pek sevgili müdürümüz ygsler açıklanmış dedi..
sabahta kuzenim ygs nin açıklandığını 70 bininci olduğunu söylemiştiBende yemekte evet kuzenim öğrenmiş dedim. nasılmış dedi söyledim.
neyse odama geldim kuzenim bize şaka yapmış(( Müdür zaten bana takık şimdi yarın yemekte laf sokar kesin bişeyi öğrenmeden cevap vermeyin gibi ://///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?