• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum :o

lalezar29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
22
3
1
33
kızlar yemekte pek sevgili müdürümüz ygsler açıklanmış dedi..
sabahta kuzenim ygs nin açıklandığını 70 bininci olduğunu söylemişti :( Bende yemekte evet kuzenim öğrenmiş dedim. nasılmış dedi söyledim.
neyse odama geldim kuzenim bize şaka yapmış :((( Müdür zaten bana takık şimdi yarın yemekte laf sokar kesin bişeyi öğrenmeden cevap vermeyin gibi ://///

BENDE diycektim açıklanmadı ki daha senin suçun yok olabilir kuzeninin hatası oda şaka yapmak istemiş kendi çapında

Of bende açıklanmasını bekliyorum. Saat 4 olmuş daha neyi bekliyorlar

Evet biraz tuhaf olmuş sonuçta bugün her yer ygs haberleri kaynıyor :) ama kuzeniniz şaka yapmışsa
70binci oldum ben dedikten en fazla 5 dakika sonra şaka demeliydi. O da tuhafmış.

Anlamadım ki bir başkasının salladığı yalan size niye yansıyor.
Nasıl bir müdürdür,bir çocuğun yaptığı şakayı size mal edecek?

Ne alaka yahu alla alla sana sorarsa böyle demiştin diye kuzenim şaka yapmış dersiniz ne alakası var sizinle bunun. İşle alakalı olsa tamam birşeyi bilmeden söylemeyin derde bunun bir ilgisi yok ki yani öyle desin çok saçmaa. Hem iş gücü yok size onu mu soracak sem bunu demiştin ama daha açıklanmamış ki diye.

sabahta kuzenim ygs nin açıklandığını 70 bininci olduğunu söylemişti :KK43: Bende yemekte evet kuzenim öğrenmiş dedim. nasılmış dedi söyledim.
neyse odama geldim kuzenim bize şaka yapmış :KK43:(( Müdür zaten bana takık şimdi yarın yemekte laf sokar kesin bişeyi öğrenmeden cevap vermeyin gibi ://///
Sıkma canını...hem bir de hamilesin boşver

sabahta kuzenim ygs nin açıklandığını 70 bininci olduğunu söylemişti :KK43: Bende yemekte evet kuzenim öğrenmiş dedim. nasılmış dedi söyledim.
neyse odama geldim kuzenim bize şaka yapmış :KK43:(( Müdür zaten bana takık şimdi yarın yemekte laf sokar kesin bişeyi öğrenmeden cevap vermeyin gibi ://///
Bende senin gibi basit seylere takintiliyim bende olsam simdi yalanci konumuna dustum diye dertlenirdim ama gapacak bisdy yok hamileymissin boyle kucuk seylerle stres sahibi olma

Bu arada bizde hala beklemedeyiz

Ne zaman rezil oldum adlı bir konu açılsa
Fos çıkıyor....hiç rezillik yok konuda

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X